- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.741
Bende okudum şimdiAllah'ım gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inş Tüm duaların kabul olsun
aminnnnCanım beniimm niyetine okudum.Allah kabul eylesin.Hepsi gönlüne göre olsunnnGüzel haberlerini almak nasip olsun.
aminDün-loyalty arkadaşımıza okudum
Bugunredvelvetcake arkadasimiza okudum
Listemizdeki herkesin niyetini ve birbirimize yaptigimiz dualari Allah kabul etsin. Amin.
cok tesekkur ederim canımredvelvetcake canim niyetine okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn tez vakitte oldu sevinci yaşatsın RABBİM
Allah size ve dileyen herkese cennetin kapilarini açacak hayırlı bir eş nasip etsin, mutlu, huzurlu bir yuvaniz olsun. Amin.amincok tesekkur ederim
amiiiiinnnnn.Allah size ve dileyen herkese cennetin kapilarini açacak hayırlı bir eş nasip etsin, mutlu, huzurlu bir yuvaniz olsun. Amin.
aminnnAllah size ve dileyen herkese cennetin kapilarini açacak hayırlı bir eş nasip etsin, mutlu, huzurlu bir yuvaniz olsun. Amin.
cok tesekkur ederim canımredvelvetcake arkadaşım saglığı için istedigi gibi bir evlilik yapması için okudum. Allah gönlündeki tüm dilekleri kabul etsin. Sen bize burda bu güzel ortamı oluşturdun rabbimde sana en güzellerini versin inşallah
Yarın kendi günümcok heyecanlandım nedense burada birbirimize dua kardesı olduk aslında en güzel heyecan bu İyi ki varsınız cok mutluyum bu guzel grubun içinde olmaktan
Bırkac dua once bu sene yaşadıklarımı anlatmıştım ve ne kadar üzüldüğümü zor toparladıgımı çoğu arkadasım bilir buradaki
benim niyetim önce saglık, sonra da hem aklıma hem gönlüme göre biriyle tanışmak, istedigim gibi bir evlilik yapmak bir yuva kurmak evlat sahibi olmak. Maddi manevi rahat etmek, sıkıntısız ve sevgi dolu bir hayat sürmek, el üstünde tutulmak.
Burada niyetimizi paylaştığımız gibi olduğu zaman da müjdelerimizi paylaşacağımıza cok inanıyorumMüminin mümine ettiği dualar kabul olurmus, Benım icin ettiğiniz duaların bin kat güzeli sizin olsun inşallah
Cok tesekkur ederim hepinize şimdiden
Allah razı olsun canım ne muradın varsa versin çok duygulandım iyiki varsınredvelvetcake senin niyetine Fetih suresi okudum arkadaşım yeni hayatında hayır kapıları fetih Suresi ile açılsın hayırlar fetholsun şerler defolsun. slnn12345 yarın ki görüşmen için Yasin suresi okudum Dua ettim,güzel haberlerini bekliyoruz
Canım senin niyetine okudum.sayende burda birbirimize dua etme fırsatı bulduk en büyük duayı bu şekilde ediyoruz sana Allah razı olsun Rabbim gönlüne göre bir eş bir yuva o yuvada sana huzur sağlık ve mutluluk getirsin okuduğumuz dualar vesile olsun amin amin aminYarın kendi günümcok heyecanlandım nedense burada birbirimize dua kardesı olduk aslında en güzel heyecan bu İyi ki varsınız cok mutluyum bu guzel grubun içinde olmaktan
Bırkac dua once bu sene yaşadıklarımı anlatmıştım ve ne kadar üzüldüğümü zor toparladıgımı çoğu arkadasım bilir buradaki
benim niyetim önce saglık, sonra da hem aklıma hem gönlüme göre biriyle tanışmak, istedigim gibi bir evlilik yapmak bir yuva kurmak evlat sahibi olmak. Maddi manevi rahat etmek, sıkıntısız ve sevgi dolu bir hayat sürmek, el üstünde tutulmak.
Burada niyetimizi paylaştığımız gibi olduğu zaman da müjdelerimizi paylaşacağımıza cok inanıyorumMüminin mümine ettiği dualar kabul olurmus, Benım icin ettiğiniz duaların bin kat güzeli sizin olsun inşallah
Cok tesekkur ederim hepinize şimdiden
Çok teşekkür ederim canımOkudum canim
Canım benimCanım senin niyetine okudum.sayende burda birbirimize dua etme fırsatı bulduk en büyük duayı bu şekilde ediyoruz sana Allah razı olsun Rabbim gönlüne göre bir eş bir yuva o yuvada sana huzur sağlık ve mutluluk getirsin okuduğumuz dualar vesile olsun amin amin amin
Amin canım cok tesekkur ederimredvelvetcake canım okudum rabbim kabul etsin niyetini amin kusuraa bakma bugün.isim vardı Rabbim hayır kapıları açsın hayırlı evlilik nasıp etsin