- 20 Aralık 2020
- 17.068
- 75.561
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.681
Canım benim niyetin için bu şekilde okudum Rabbim inşallah tez vakitte feraha kavuştursun seni ve aileniÇok teşekkür ederim canım alakan için.Benim niyetim en başta sağlık, huzur.Özel durumu olan bir oğlum var onun daha iyi olması, şifa bulması için ve maddi olarak sıkışığız, eşimin işlerinin düzelmesi, biran önce toparlayip feraha çıkmak için dua istiyorum sizden.
H Huzurkokanmevsimler sağlıklı, huzurlu olmanız ve eşinizin işlerinin düzelmesi için okudum.Çok teşekkür ederim canım alakan için.Benim niyetim en başta sağlık, huzur.Özel durumu olan bir oğlum var onun daha iyi olması, şifa bulması için ve maddi olarak sıkışığız, eşimin işlerinin düzelmesi, biran önce toparlayip feraha çıkmak için dua istiyorum sizden.
Allah razı olsun canm. Çok teşekkür ederimH Huzurkokanmevsimler sağlıklı, huzurlu olmanız ve eşinizin işlerinin düzelmesi için okudum.
oğlunuz için ayrıca 500 ya şafi okudum Allah şifa versinredvelvetcake
H Huzurkokanmevsimler niyetine okudum Rabbim dualarını kabul eylesin okuduğumuz zikirler vesile olsun inşallah
İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın canım Rabbim gönlüne göre versinYarın sınav sonucun açıklanıyor, hayriniza bana da bir dua edin arkadaşlar,acayip bunaldim
Allah yardımcın olsun. Güzel sonuçlar almayi nasip etsin aminYarın sınav sonucun açıklanıyor, hayriniza bana da bir dua edin arkadaşlar,acayip bunaldim