Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

Arkadaşlar verilen sayidan fazla okumamızın bir sakıncası yok degil mi? Okurken o an yarim birakmak zorunda kaldim ama saniyeler sonra elime aldim yanlışlıkla okuma yüzüğünde sayıyı sıfırladım. Yeterki eksik olmasin diye geçtiğimden emin olduğum sayının gerisinden başladım.Eksik degil ama fazla olduguna eminim.

Arkadaşlar verilen sayidan fazla okumamızın bir sakıncası yok degil mi? Okurken o an yarim birakmak zorunda kaldim ama saniyeler sonra elime aldim yanlışlıkla okuma yüzüğünde sayıyı sıfırladım. Yeterki eksik olmasin diye geçtiğimden emin olduğum sayının gerisinden başladım.Eksik degil ama fazla olduguna eminim.
Canım böyle durumda diyelim ki 250 den eminim. üzerine kaç okudum da sıfırlandı hatırlamıyorsam, 250 den devam ediyorum. sonunda da kişinin niyetine 313 rabbi yessir bağışlıyorum şeklinde dua ediyorum. RABBİM kabul etsin aminnnnnn

Canım böyle durumda diyelim ki 250 den eminim. üzerine kaç okudum da sıfırlandı hatırlamıyorsam, 250 den devam ediyorum. sonunda da kişinin niyetine 313 rabbi yessir bağışlıyorum şeklinde dua ediyorum. RABBİM kabul etsin aminnnnnn
Teşekkür ederim canm. Tamam dedigin gibi ben de öyle söyleyim. ❤️

Duamız tamamlandı🌺 bır arkadasımız yazmadı bir tek o da bana özelden yazmıştı erken okuyacağını o yuzden listemiz tamamlandı

Çok teşekkür ederim canım alakan için.💞Benim niyetim en başta sağlık, huzur.Özel durumu olan bir oğlum var onun daha iyi olması, şifa bulması için ve maddi olarak sıkışığız, eşimin işlerinin düzelmesi, biran önce toparlayip feraha çıkmak için dua istiyorum sizden.🙏

Okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn 🤲

X