- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.661
tamam canım fark ettim ben listede seni isaretlememisim cunku dedim acaba ben mi gözden kacırdım ama okudum mesajı gelmeyince dedim belki de rahatsızdırBen dun okuyamadim hic iyi hissetmiyordum. Bugun okuyacagim insallah.
Yeni liste başladığı zaman beni de alırmısınız kızlar
Canım böyle durumda diyelim ki 250 den eminim. üzerine kaç okudum da sıfırlandı hatırlamıyorsam, 250 den devam ediyorum. sonunda da kişinin niyetine 313 rabbi yessir bağışlıyorum şeklinde dua ediyorum. RABBİM kabul etsin aminnnnnnArkadaşlar verilen sayidan fazla okumamızın bir sakıncası yok degil mi? Okurken o an yarim birakmak zorunda kaldim ama saniyeler sonra elime aldim yanlışlıkla okuma yüzüğünde sayıyı sıfırladım. Yeterki eksik olmasin diye geçtiğimden emin olduğum sayının gerisinden başladım.Eksik degil ama fazla olduguna eminim.
Teşekkür ederim canm. Tamam dedigin gibi ben de öyle söyleyim.Canım böyle durumda diyelim ki 250 den eminim. üzerine kaç okudum da sıfırlandı hatırlamıyorsam, 250 den devam ediyorum. sonunda da kişinin niyetine 313 rabbi yessir bağışlıyorum şeklinde dua ediyorum. RABBİM kabul etsin aminnnnnn
Rabbim kolaylık versin canım benim niyetim hayırlı sağlıklı Salih evlatlar niyetine şimdiden Allah kabul etsin
Çok teşekkür ederim canım alakan için.Benim niyetim en başta sağlık, huzur.Özel durumu olan bir oğlum var onun daha iyi olması, şifa bulması için ve maddi olarak sıkışığız, eşimin işlerinin düzelmesi, biran önce toparlayip feraha çıkmak için dua istiyorum sizden.