- 15 Mart 2021
- 1.649
- 2.225
- 34
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.701
Insallah guzel sonuclar alirsin. Dua ettim. Bize de haber verYarın sınav sonucun açıklanıyor, hayriniza bana da bir dua edin arkadaşlar,acayip bunaldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah guzel sonuclar alirsin. Dua ettim. Bize de haber verYarın sınav sonucun açıklanıyor, hayriniza bana da bir dua edin arkadaşlar,acayip bunaldim
İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınYarın sınav sonucun açıklanıyor, hayriniza bana da bir dua edin arkadaşlar,acayip bunaldim
RABBİM gönlünden geçeni hayırlı eylesin mutlu ol ferahlık diliyorum Seher vakti kabul olan dualardan olsun aminnnnnYarın sınav sonucun açıklanıyor, hayriniza bana da bir dua edin arkadaşlar,acayip bunaldim
ben nereyi kaçırdım acaba baktığım listede bana 9 gün var :))son 2 arkadasımız kaldı
Nillate canim Dün için bildirim yapmayan 2 kişi kaldı demek istedi redvelvetcakeben nereyi kaçırdım acaba baktığım listede bana 9 gün var :))
kendime gülüyorum şu an :)) uyanamadım sanırım,teşekkür ederim.Nillate canim Dün için bildirim yapmayan 2 kişi kaldı demek istedi redvelvetcake
-loyalty arkadasima çocuğunun ve karnımdaki cocuguna saglik ve aile olarak huzurlu olmalari icin okudum Allah kabul etsin redvelvetcakeGünaydın kızlaarr bugün benim için okunacağını bilmiyordum sıraya bakmamışım. Sana dua okudum bildirimleriyle uyandım ne güzel bir his, hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız
CanımAllah sana evlatlarınla birlikte sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAminGünaydın kızlaarr bugün benim için okunacağını bilmiyordum sıraya bakmamışım. Sana dua okudum bildirimleriyle uyandım ne güzel bir his, hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız
Ayy sabah gördum yazamadımbir an ben de dedım acaba yanlış mı yazdımben nereyi kaçırdım acaba baktığım listede bana 9 gün var :))