Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

Günaydın kızlaarr 🌸🌸 bugün benim için okunacağını bilmiyordum sıraya bakmamışım. Sana dua okudum bildirimleriyle uyandım😻 ne güzel bir his, hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız🤗
-loyalty -loyalty arkadasima çocuğunun ve karnımdaki cocuguna saglik ve aile olarak huzurlu olmalari icin okudum Allah kabul etsin 🌸 redvelvetcake redvelvetcake

Kızlar merhaba ben bugün E Esragull arkadaşımızın günü sanıyordum. Duasini okudum baya da dua ettim. Allah'ım eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli salih saliha evlatlar kucağına almayi nasip etsin. Amin. 🙏 redvelvetcake redvelvetcake bugün -loyalty -loyalty arkadaşın günüymüş. İlerleyen dklarda arkadaşımıza okuyacagim inş. 🙏

Günaydın kızlaarr 🌸🌸 bugün benim için okunacağını bilmiyordum sıraya bakmamışım. Sana dua okudum bildirimleriyle uyandım😻 ne güzel bir his, hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız🤗
Canım🥰🙏🏼Allah sana evlatlarınla birlikte sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏🏼Amin💕

X