Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

Çok sağol canım Allah razı olsun.

Öyle umitliyim ki. Allah'ın izniyle hepimizin duaları kabul olacak tez vakitte.
Ben de sizden esinlenerek Bugün arkadaş için okumam bitince 10 ayetel kursi 70 ya Allah ya Rahman ya rahim ya kavi ya Kadir okudum hepimiz için Allah kabul etsin

S selametvedua arkadaşımın niyetine okudum. Rabbim evinize evliliğinize aydınlık ferahlık versin. Hakkınızda en hayırlısını nasip etsin aminn redvelvetcake
Sizin okuduğunuz gibi

11 İstigfar
22 Salavat
70 Ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir
41 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn
10 Ayetel kursi
313 Rabbiyesir şeklinde okudum

Bende öyle okudum a. Allah kabul etsin

Yarın normalde canangul133 arkadaşımızın sırasıydı ama listeden çıktığı icin S selametvedua arkadasımız ıcın okuyacağız
arkadaşımızın niyetine okudum Dua ettim ne güzel bir güne denk geldi..Allahım niyetini afiyetle kolaylıkla versin inş.(bilgisayrdan etiket yapamıyorum :) )

arkadaşımızın niyetine okudum Dua ettim ne güzel bir güne denk geldi..Allahım niyetini afiyetle kolaylıkla versin inş.(bilgisayrdan etiket yapamıyorum :) )
klavyede Alt Gr tuşu varya canım ona bas, basılı bir şekilde @ tuşa bas ara vermeden nick yaz oluyor. Nillatte

S selametvedua arkadaşım için okudum onun bize okuduğu şekilde
11 İstigfar
22 Salavat
70 Ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir
41 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn
10 Ayetel kursi
313 Rabbiyesir
okudum. Allah yuvanıza huzur sıcaklık mutluluk versin.Tez vakitte kavuşun amin redvelvetcake

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…