Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

Yok kuzum ben yazmadım niyetimi. Benim bi rahatsızlığım var iyileşmek istiyorum allahin izniyle sizin dualarinizla atlaticam insallah🙏 hepinizden Allah razı olsun 🙏
Ben hepsini demişim zaten dualarken 🤲 RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin aminnnnnnnn

Yok kuzum ben yazmadım niyetimi. Benim bi rahatsızlığım var iyileşmek istiyorum allahin izniyle sizin dualarinizla atlaticam insallah🙏 hepinizden Allah razı olsun 🙏
Tamam canım okudum bende
Rabbim acil şifalar versin feraha çıkarsın tez vakitte 🤲🤲

Onikiagustos Onikiagustos arkadaşım için okudum.İçinde olduğun sıkıntıdan biran önce feraha kavuşup şifa bulunman için dualadım.♥️🌸Tez zamanda iyileş Allah ın izniyle🫶🏻😍 aminn redvelvetcake redvelvetcake 🌸
Amin Allah razı olsun canım. Esracim emin ol sadece burda değil sürekli dualarimdasin. Rabbim sana hayırlı bi evlat versin çok istiyorum anne olmanı kendim olmuş gibi sevinicem. Güzel kalbinden öpüyorum senii🌸💜💜

Amin Allah razı olsun canım. Esracim emin ol sadece burda değil sürekli dualarimdasin. Rabbim sana hayırlı bi evlat versin çok istiyorum anne olmanı kendim olmuş gibi sevinicem. Güzel kalbinden öpüyorum senii🌸💜💜
Allahım kat kat razı olsunn çiçeğimm♥️😍 duaların misliyle seni bulsunn aminnn Kalbimi sıcacık ediyor bu mesajlar.Duygulanıyorum. Bende sana sarılıyorum ve bir gün hepsi geçecek buna inan olur mu🥹💜😍

X