- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.996
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.541
Tamam canım çok sağol öyle yapayımPaylaşmadı canım arkadaş niyetini... sağlık sıhhat huzur bolluk bereket maddi ve manevi ferahlıklar hayırlısı diye dualayabilirsin
Ben öyle yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım çok sağol öyle yapayımPaylaşmadı canım arkadaş niyetini... sağlık sıhhat huzur bolluk bereket maddi ve manevi ferahlıklar hayırlısı diye dualayabilirsin
Ben öyle yaptım
Yok kuzum ben yazmadım niyetimi. Benim bi rahatsızlığım var iyileşmek istiyorum allahin izniyle sizin dualarinizla atlaticam insallah hepinizden Allah razı olsunOnikiagustos niyetin neydi gözden mi kaçırdım acaba
Ben hepsini demişim zaten dualarken RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin aminnnnnnnnYok kuzum ben yazmadım niyetimi. Benim bi rahatsızlığım var iyileşmek istiyorum allahin izniyle sizin dualarinizla atlaticam insallah hepinizden Allah razı olsun
Tamam canım okudum bendeYok kuzum ben yazmadım niyetimi. Benim bi rahatsızlığım var iyileşmek istiyorum allahin izniyle sizin dualarinizla atlaticam insallah hepinizden Allah razı olsun
Amin Allah razı olsun canım. Esracim emin ol sadece burda değil sürekli dualarimdasin. Rabbim sana hayırlı bi evlat versin çok istiyorum anne olmanı kendim olmuş gibi sevinicem. Güzel kalbinden öpüyorum seniiOnikiagustos arkadaşım için okudum.İçinde olduğun sıkıntıdan biran önce feraha kavuşup şifa bulunman için dualadım.Tez zamanda iyileş Allah ın izniyle aminn redvelvetcake
Allahım kat kat razı olsunn çiçeğimm duaların misliyle seni bulsunn aminnn Kalbimi sıcacık ediyor bu mesajlar.Duygulanıyorum. Bende sana sarılıyorum ve bir gün hepsi geçecek buna inan olur muAmin Allah razı olsun canım. Esracim emin ol sadece burda değil sürekli dualarimdasin. Rabbim sana hayırlı bi evlat versin çok istiyorum anne olmanı kendim olmuş gibi sevinicem. Güzel kalbinden öpüyorum senii
OkudumYok kuzum ben yazmadım niyetimi. Benim bi rahatsızlığım var iyileşmek istiyorum allahin izniyle sizin dualarinizla atlaticam insallah hepinizden Allah razı olsun
Çok sağol canım Allah razı olsun.Grubumuza iyi ki katıldın canım yarın hem de mübarek gun tam cuma gününe denk geldin S selametvedua