- 23 Ocak 2020
- 1.239
- 1.291
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.521
Çok teşekkür ederimÖncelikleTiniminimavihanim arkadaşımızın niyetine olmak üzere daha sonra kendim ve diğer liste arkadaşlarımız için
11 istigfar
22 salavat
70 ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir
41 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn
10 ayetel kursi
313 rabbiyesir
Okudum.
AllahTiniminimavihanim arkadasimizin dualarini en hayirli sekliyle kabul etsin, saglikla sihhatle evlat sahibi olsun. Evlatlari hayirli olsun, salih musluman olsunlar.
C Canangul133 arkadasimiz listeden cikmak istemis gunduz mesajinda ama bizler ona da okumaya devam edelim. Allah ogluna sifa versin en tez vakitte.
Allah kabul etsin hepimizin dualarını. Amin.
Ay ben yanlış yazmışım canım kusura bakma ben de su an fark ettimCanm etiket yanlış degil mi nick mi değişmiş? Sendeanlarsn niyetine okumuştum.
bu ara Benım de öyle aksam eve gelmem 7-8i buluyor yemekti dustu o bu derken daha simdi bakabılıyorum bilgisayaraKızlar iş çok yoğun gün içinde okuyamıyorum ama akşamları mutlaka okuyorum biraz geç oluyor ama kusuruma bakmayıngün içinde de arkadaşın niyeti ile dua ediyorum çalışırken
BendeYarınTiniminimavihanim icin okuyoruz kendisi hamilelik niyetini belirtmişti, müsait olan okuyabilecek olan arkadaşlarımız Meryem suresi de okuyabulır arkadasımız ıcın Ben yarın okuyacağım hamilelik için Meryem suresi çokça öneriliyor cunku
Aminn aminn aminnn canım beniimmBen deTiniminimavihanim niyetine okudum. Bugun cok yogundum ancak okuyahıldım. Salavatlarımı da tamamladıktan sonra gunluk Yasin ve vakıa ve fetih dualarını da okuyup ardından arkadasımız ıcın Meryem suresi de okuyacağım İnsallah burada hamilelik haberlerini de paylaşırsın canım heyecanla beklıyoruz
Adaşımm Allah razı olsun.Bu yolda olan kim varsa Rabbim bekletmesin. Bizi mucizelerimize tez zamanda kavuştursun canım benim sağolBendeTiniminimavihanim niyetine okudum Rabbim hayırlı sağlıklı Salih Saliha evlatlar nasip etsin engel olan ne varsa okuduğumuz zikirlerin hürmetine şifa versin en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde doktorlara bile gerek kalmadan Şifa bulun amin amin amin
O güzel kalbinizi seviyim nasıl güzel dualar bunlar Allah razı olsunÖncelikleTiniminimavihanim arkadaşımızın niyetine olmak üzere daha sonra kendim ve diğer liste arkadaşlarımız için
11 istigfar
22 salavat
70 ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir
41 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn
10 ayetel kursi
313 rabbiyesir
Okudum.
AllahTiniminimavihanim arkadasimizin dualarini en hayirli sekliyle kabul etsin, saglikla sihhatle evlat sahibi olsun. Evlatlari hayirli olsun, salih musluman olsunlar.
C Canangul133 arkadasimiz listeden cikmak istemis gunduz mesajinda ama bizler ona da okumaya devam edelim. Allah ogluna sifa versin en tez vakitte.
Allah kabul etsin hepimizin dualarını. Amin.
Amin bugün bende hasta oldum yoksa kendim için her gün Meryem suresi okuyordum senin içinde okurdum ama Allah nasip ederse temizlendikten sonra senin niyetine de okucam Rabbim kabul etsinAminn aminn aminnn canım beniimmİnşallah bu haberi vermeyi bana Rabbim nasip etsin. Yürekten istiyorum Rabbim kat kat razı olsun
Adaşımm Allah razı olsun.Bu yolda olan kim varsa Rabbim bekletmesin. Bizi mucizelerimize tez zamanda kavuştursun canım benim sağol
Olabilir canm hepimiz dalgınlıkla yanlış yapabiliyoruz. Ilk okuduğumda acaba bende mi tuhaflik var fln dedimAy ben yanlış yazmışım canım kusura bakma ben de su an fark ettim
Okundu Allah kabul etsin
Paylaşmadı canım arkadaş niyetini... sağlık sıhhat huzur bolluk bereket maddi ve manevi ferahlıklar hayırlısı diye dualayabilirsinOnikiagustos niyetin neydi gözden mi kaçırdım acaba