Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Kızlar iş çok yoğun gün içinde okuyamıyorum ama akşamları mutlaka okuyorum biraz geç oluyor ama kusuruma bakmayın gün içinde de arkadaşın niyeti ile dua ediyorum çalışırken
bu ara Benım de öyle aksam eve gelmem 7-8i buluyor yemekti dustu o bu derken daha simdi bakabılıyorum bilgisayara

Ben de Tiniminimavihanim niyetine okudum. Bugun cok yogundum ancak okuyahıldım. Salavatlarımı da tamamladıktan sonra gunluk Yasin ve vakıa ve fetih dualarını da okuyup ardından arkadasımız ıcın Meryem suresi de okuyacağımİnsallah burada hamilelik haberlerini de paylaşırsın canım heyecanla beklıyoruz

Bende Tiniminimavihanim niyetine okudum Rabbim hayırlı sağlıklı Salih Saliha evlatlar nasip etsin engel olan ne varsa okuduğumuz zikirlerin hürmetine şifa versin en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde doktorlara bile gerek kalmadan Şifa bulun amin amin amin

Aminn aminn aminnn canım beniimm İnşallah bu haberi vermeyi bana Rabbim nasip etsin. Yürekten istiyorum Rabbim kat kat razı olsun
Adaşımm Allah razı olsun.Bu yolda olan kim varsa Rabbim bekletmesin. Bizi mucizelerimize tez zamanda kavuştursun canım benim sağol

O güzel kalbinizi seviyim nasıl güzel dualar bunlar Allah razı olsun

Amin bugün bende hasta oldum yoksa kendim için her gün Meryem suresi okuyordum senin içinde okurdum ama Allah nasip ederse temizlendikten sonra senin niyetine de okucam Rabbim kabul etsin

Kızlar size bir sorum olacak,benim dört ay önce fibrokistler olduğunu öğrendim ve iki gündür çok ağrıyor iki göğsümde var brads 2 yazıyor yani birşeyler var iyi huylu rutin takip öneriliyor yazıyor.ve kolum çok ağrıyor koltuk altim regl oldum olabilir mi randevu aldım ama bu ağrılar yüzünden kolumu kaldıramıyorm sizce adet oldum diyemi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…