- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.009
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.581
Allah razi olsun sizinde tum gonlunuzden gecnelr olsunYoldayım yolcunun duası olucak, Allah herkesin gönlüne ferahlık serpsin, gönlünüzden sizin için hayırlı ne geçiyorsa rabbim nasip etsin, Allah im evlat isteyen arkadaşımıza da şubatta gebelik müjdesi verdirsin, rabbim çocuklarımızı bize bağışlasın
Aminn hayırlısı olsun hakkındaHerkesden Allah razi olsun. Bugun icim cok ferah. Allah'in izniyle iyi haberler getirecegim size dua zincirimiz bitmeden.
canım cok gecmis olsunArkadaşlar çok çok özür dilerim. Hastayım. Halsizim Ateşim de var galiba. Okumayı yapacak durumda deyilim.
İn şa Allah yeni okuma da beni de etiketlersiniz.
redvelvetcake yeni dua öyrendim sayende teşekkürler.
Hepinizin duaları tez bir vakitte hayırlısıyla kabul olsun amin amin amin
Bugünde S selametvedua niyetine okudum Rabbim bütün dualarını kabul eylesinYarın normalde canangul133 arkadaşımızın sırasıydı ama listeden çıktığı icin S selametvedua arkadasımız ıcın okuyacağız
Rabbim şifa versin madden ve manen bütün dertlerineYok kuzum ben yazmadım niyetimi. Benim bi rahatsızlığım var iyileşmek istiyorum allahin izniyle sizin dualarinizla atlaticam insallahhepinizden Allah razı olsun
Rabbim kolaylık versin canımKızlar haftasonu sınavlarım var nolur dua edin,öpüyorum hepinizu
Teşekkürler. Listeden çıkıyorumcanım cok gecmis olsunlisteden mi cıkmak istiyorsun yoksa birkac gun sonra devam edebileceksen ben senin yerine okurum