- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.281
Rabbi yessir duası dusunuyoruz canım bir önerin var mı baskaHaftaya ne okucaz okumak icin sabırsızlanıyorum
Bencede bunu okuyalim canimRabbi yessir duası dusunuyoruz canım bir önerin var mı baska
Niyetleri yazalim mi canim? Hazirlayalim iki gun kaldiRabbi yessir duası dusunuyoruz canım bir önerin var mı baska
Rabbim hayırlı evlat versin inşallahTürkiye’ye dönerken hayırlısıyla hamile olarak dönmeyi, tedavisiz kolaylıkla anne olabilme niyetiyle bana okur musunuz canlar. Allah kabul etsin amin
Tabiki okuruz insallah Allah tez zamanda hamilelik haberiyle sevindirsin seniTürkiye’ye dönerken hayırlısıyla hamile olarak dönmeyi, tedavisiz kolaylıkla anne olabilme niyetiyle bana okur musunuz canlar. Allah kabul etsin amin
Canım okudum rabbim güzel yuvanıa hayırlı sağlıklı evlat versinAllah nasip ederse sabah bizim için okuyacak benim niyetim hayırlı sağlıklı Salih Saliha evlatlar lütfen dua ederken böyle ederseniz Allah razı olsun
Rabbi yessir duası dusunuyoruz canım bir önerin var mı baska
Allah razı olsun canım aminnn
Rabbim sana bana ve isteyen herkese Hayırlı sağlıklı Salih Saliha vatanına milletine hayırlı evlatlar nasip etsinTürkiye’ye dönerken hayırlısıyla hamile olarak dönmeyi, tedavisiz kolaylıkla anne olabilme niyetiyle bana okur musunuz canlar. Allah kabul etsin amin
yazabılırsınız canım simdi de olur yarın da, listeyı yarın yapıcamNiyetleri yazalim mi canim? Hazirlayalim iki gun kaldi
Ben okurum 313 uygundurkızlar size bir sey sorucam, rabbi yessir duasını ben normalde de okumaya calısıyorum ve günde 313 kere okunur benim bildigim.. cok kısa bir dua oldugu icin (rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil-hayr) cok cabuk bitiyor, benim gönlümden gecen sizlerle de 313 kere okumamız (her gün 1 arkadasımıza) ama siz ne dersiniz fazla gelir mi? yani dedigim gibi coook kısa oldugu ıcın hemen bitiyor ben hic zorlanmadan okuyorum hep, ama siz bilirsiniz siz ne derseniz odaha kısa bir okuma usulü bilmiyorum cunku, 313 diye bilinir hep, ama yazmak istedim size de bilgilendirme amaclı