- 23 Ocak 2020
- 1.239
- 1.291
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.061
Okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum
Canım çıkmak isteyen arkadaşın yerine ben ikinci kez katılabilirim eğer kabul edersenizKızlar bu arada mervem arkadasımız rahatsızım duzenli okuyamam dedigi icin listeden cıkmak istiyor, bu aksama tam belli olur, eger oyle olursa sıralamada bir degisiklik yapıcam cunku namaste arkadasımızı okumadıgı ve haber vermedigi icin listeden cıkarmıstım, onunla aynı gun canangul arkadasımız vardı ve sımdı kendi gununde tek kaldı, canangul arkadasımızı listeden cıkmak isteyen mervem arkadasımızın yerine alacagım. sırayı kaydırsam cunku mandalina01-02 ayırmam gerekecek ama ayırmak da istemedim cunku anne kızlar ve kızının uyeligi bulunmuyor, o yuzden en mantıklısı cıkmak isteyen arkadasın yerine almak olacak, acıklama yapayım dedim size de
Bu sekilde guncelledim listemizin sıralamasını;
1. @Beyourselff -
E eczpinar00 -
2. H Huzurkokanmevsimler -
Z Zeynoyi -
3. slnn12345 -
-loyalty -
4. Nillatte -
Mavi_Eftelya -
5. dreamy07 -
R rainyy -
6. YagmurSendeanlarsn
C Canangul133 -
7. redvelvetcake -
agustos72 -
8. mandalina01 -
@mandalina02 -
9. E Esragull
L Leftright -
10. Tiniminimavihanim -
penyez83
Okundu Allah dileklerini hayirsiyla kabul etsin inşallah
Okundu Allah dileklerini hayirsiyla kabul etsin
Sorun yok ayirabilirsin nasıl kolayına gelirseKızlar bu arada mervem arkadasımız rahatsızım duzenli okuyamam dedigi icin listeden cıkmak istiyor, bu aksama tam belli olur, eger oyle olursa sıralamada bir degisiklik yapıcam cunku namaste arkadasımızı okumadıgı ve haber vermedigi icin listeden cıkarmıstım, onunla aynı gun canangul arkadasımız vardı ve sımdı kendi gununde tek kaldı, canangul arkadasımızı listeden cıkmak isteyen mervem arkadasımızın yerine alacagım. sırayı kaydırsam cunku mandalina01-02 ayırmam gerekecek ama ayırmak da istemedim cunku anne kızlar ve kızının uyeligi bulunmuyor, o yuzden en mantıklısı cıkmak isteyen arkadasın yerine almak olacak, acıklama yapayım dedim size de