Emeğine sağlık canımAaa çok güzel bir menü olmuş sultanımm
Ellerize saglık Hayırlı Ramazanlar dilerim1.Gün İftar Menüsü
Eki Görüntüle 2823411
Terbiyeli Tavuk Çorbası
Hünkar Beğendi
Sultan Salatası
Kazandibi
Detaylı tarifleri incelemek için linkleri tıklayın lütfen!
Terbiyeli Tavuk Çorbası
İlk İftarımıza enfes bir tavuk çorbası ile başlayalım.Hem lezzetli hem doyurucu eşsiz bir çorba
Eki Görüntüle 2823413
Hünkar Beğendi
Osmanlı Mutfağından bir aşk hikayesine konu olan Hünkar Beğendi yemeğimiz ile devam edelim.Patlıcan,beşamel sos ve etin eşsiz birleşmesi
Eki Görüntüle 2823414
Sultan Salatası
Salatasız olmaz erişte ,yoğurt ile hazırlayabileceğiniz güzel bir salata
Eki Görüntüle 2823415
Kazandibi
Tatlısın iftar olmaz.Ama uzun süre açlıktan sonra yemek sonrası hemen tatlıya geçmeyelim.Biraz dinlendikten sonra Osmanlı Mutfağından eşsiz bir tatlı sizlere eşlik etsin.
Eki Görüntüle 2823416
Tarifler için teşekkür ediyoruz
Elalis
Nevreste
WunderLost
yasminsay
Teşekkür ederim canımEllerize saglık Hayırlı Ramazanlar dilerim
Teşekkür ediyoruzHarika menüler yapanların eline sağlık
Ünlü oldum oley3.Gün iftar Menüsü
Eki Görüntüle 2825315 Ezogelin Çorbası
Ali Nazik Kebabı
Çiğ Köfte
Fıstıklı Muhallebi
Detaylı tarifleri incelemek için linkleri tıklayın lütfen!
Ezogelin Çorbası
Ezogelin çorbasının hikayesi, çorbanın kokusunu aldığınızda hissettiğinizle aynı. Baştan aşağı Anadolu.
Eki Görüntüle 2825316
Ali Nazik Kebabı
16. Yüzyılda Yavuz Sultan Selim Han, Antep’e büyük ve ihtişamlı bir törenle girer. O zamanda en az şimdiki kadar zengin Antep mutfağının yemekleriyle büyük bir ziyafet masası kurulur.Bu ziyafet masasının yıldızlarından birisi de Alinazik’tir. Alinazik ziyafet sofralarının vazgeçilmez lezzetidir.
Eki Görüntüle 2825320
Çiğ Köfte
Çiğ köfte son derece sağlıklı bir yiyecektir. Ham maddesi bulgur olan bir yiyeceğin sağlıksız olma gibi bir ihtimali yoktur. Çiğ köfte bulgurun tüm faydalarını içinde barındırır. Nitekim acının insan vücuduna faydası aşikar. Bizim ürünlerimizi doyurucu özelliği nedeniyle sporcular, diyet programı uygulayanlar ve hatta çeşitli rahatsızlıkları bulunanlar da gönül rahatlığıyla tüketiyor.
İftar sofralarımızda baş tacı edilebilir.
Eki Görüntüle 2825326
Fıstıklı Muhallebi
Fıstık ile muhallebinin muhteşem birleşimi Fıstıklı Muhallebi
Eki Görüntüle 2825328
Tarifler için teşekkür ediyoruz.
alimiyon
alsem
Canfeb
Oriana
Ünlüsün zatenÜnlü oldum oley
Ünüme ün kattımÜnlüsün zaten
Aysocum gel birbirimize imzalı tarifler yollayalımÜnlü oldum oley
Amin inşaallah canımAysocum gel birbirimize imzalı tarifler yollayalımcok guzel olmus nevosum yine menü rabbim tutulan tüm orucları kabuk etsin inşallah Nevreste
Ben anca paraf atarım bebeşim. İmza atan sensin tariflerdeAysocum gel birbirimize imzalı tarifler yollayalımcok guzel olmus nevosum yine menü rabbim tutulan tüm orucları kabuk etsin inşallah Nevreste
Emin olun pişman olmayacaksınızYemek bölümüne yeni bakıyorum bakarım diyip unutuyordum ama artık takibe aldımemeklerinize sağlık çok işime yarayacak