Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki hiic ciddi degil tamanen sakaydi.Begendin mi sekerim
O cantalara bayiliyorum ben yaylı sankiBenimki hiic ciddi degil tamanen sakaydi.
Ama su cantalardan anliyom ki sen yari ciddi kisma gecmissin.. haha begenmemekten allaha siginirim.. canta yemeyeyim. Begendim begendim :)))))))
Aaaaaaa sen basladin mii... ben sen yapmoyorsun diye baslamamistim.chentiq spor yaptin mi sekerim
Kız pazartesi yazdim ya oraya bi hafta daha yapmasam hakketen kapattirrirsin sen burayiAaaaaaa sen basladin mii... ben sen yapmoyorsun diye baslamamistim.
Canta rica edeyim kafama.. hem keske etiketleseydin beni hep senin yuzunden direk camura yatayim
Aaa ustume iyilik saglik. Yarin bir gun banlanirsin kapanir sucu bana atarsin sen kesin dun mekik cektim 21 tane. Sayılır mi bilmem ama yaptim mi yaptim..Kız pazartesi yazdim ya oraya bi hafta daha yapmasam hakketen kapattirrirsin sen burayi
aynen sayilir tabikideAaa ustume iyilik saglik. Yarin bir gun banlanirsin kapanir sucu bana atarsin sen kesin dun mekik cektim 21 tane. Sayılır mi bilmem ama yaptim mi yaptim..
Bilemedim ki. Biraktin gittin sanmistim.Gunaydin chentiq internetim bitmisti giremedim sende bi el atmamissin yaptiklarini yazsaydin baci
Kız gelmiş miyim buraya haberim yokesmerm91 canim kaptanimm burdayim
B bilinmeyenkullanici sen burayi daha once ziyaret etmissindir gruba alinmadan once