Her gün arkadaşlarıyla beraber / bu sizin için sorun olur muydu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlarıyla sık görüşüyor tamam diyelim buna ama günde 10 dakika telefonla konuşup, hafta bir görüşmek sizin açınızdan az geldi bana. Sevgiliniz evib dışında vakit geçirmekten gayet hoşlanıyor, size gelince aynı değil. Bunu sıkıntı edersin sanırım, sizden kaynaklı değilse hafta bir görüşme rutininiz.

ben şutlarım, arkadaşlarına her gecesini ayıran herif hayatındaki kadına haftada 1 gün anca, günde 10 dk maksimum zaman ayırıyor. gitsin arkadaşlarıyla manitacılık oynasın. neden sizinle doğru düzgün ilgilenmeyen herifleri sevgili diye hayatınızda tuttuğunuza anlam veremiyorum.

Sizinle vakit gecirme ve goruşme suresi çok az geldi bana. Günde 10 dakika neymiş ya hiç aramasa daha iyi ben annemle bile gunde 1 saat konuşuyorumdur hemen hemen.
Eşim bana gunluk 10 dakika ayirsa hayatimda tutmaya gerek duymazdim sanirim. Gunde 10 dakika ayirdigim insani çokta merak etmiyorumdur, olsa da olur olmasa da tabi bu bana göre böyle.

Yok asla böyle bir durum olamaz. Arkadaşı ailesiyle yaşıyor zaten o sebeple çatıda oturuyorlar tüm gün. Ki bu konuda güvenim tam kendisine.
Güvenmeyin bu kadar hem de size az değer veren birine arkadaşlarıyla saatlerce sizle 10 dk , bence ayrılın yoksa eşim ilgilenmiyor hep arkadaşlarına diye başlık açacaksınız

Bekar adam vs diyenler var da bu evlenince de devam ediyor. Çok yakın bir arkadaşımın eşi de böyleydi. Nişanlıyken Ankaranın bir ilçesinde oturuyorlardı, evlenince düzelir sandı. Gitti Ankaranın bambaşka bir noktasına yerleşti. Ama daha beter oldular çocuk her haftasonu arkadaşlarıyla görüşmek için karısını annesigile yatılı bıraktı. Daha da beteri o arkadaşlardan biri evlenip karşı dairesine yerleşti. Eltim gibi oldu diyordu en son Şu an yanlış bilmiyorsam kimse birbirinin hayatına karışmıyor ve çocuk için sürdürülen kavgasız gürültüsüz bir evlilikleri var.

Ben böyle arkadaş ortamı olanlara imreniyorum. Ne güzel dostlukları var. Bozmayın derim. Msj kültürğnüz yoksa edinin. Evlenince ister istemez kopacak o guruptan. Tadınızı kaçırmayın bence

Mesela sizde mesajlasmaktan hoslanmiyormussunuz. Bende konuşmayı sevmem.
Eşim olsa sorun fakat sevgiljm olursa sorun yok

Ilişkinin güzel gitmesi icin karşılıklı fedakarlık gerekir. Örneğin mesajlaşmaktan nefret ediyorsunuz ama bu şekilde de iletişiminiz sıkıntıya giriyor. Ufak tefek mesajla haberleşebilirsiniz akşamları. Ama ayni sekilde onunda size vakit ayirmasi gerekir. Önemli birşey söylemek icin eve gelmesinide beklemeye gerek yok. Direkt arayabilmek lazim. Sanki tam iliskiniz oturmamış gibi geldi

Normalde arkadaşlarıyla olması hem normal hem de iyi bir şey ama burada durum arkadaşları değil. Eğlenme veya dinlenme vaktinde siz pek aklına gelmiyorsunuz belliki. Bazı erkekler arkadaş ortamına, gıgıra, şamataya bağımlı gibi oluyorlar. Diğer her şey ikinci sırada kalıyor. Arkadaşlarına saatler kadar vakit ayırırken ilişkisi 10 dklık bir olaysa onun için ben normal karşılamam. Ama bu tamamen sizin mutluluğunuzla alakalı aslında. Siz bana yetmiyor diyorsanız, mutlu değilim diyorsanız karşınızdaki kim olursa olsun bunu belli edin veya olmayacak gibiyse de yol verin. Önemli olan sizin ilişkiden tatmin olmanız. Abartmıyorsunuz bence

Arkadaşımın eşi haftada bir ya da iki akşam arkadaşları ile buluşuyor, erkek erkeğe takılıyorlar. Bu buluşmaları 10 senedir yapıyorlarmış ve evlenince buluşmalara devam edeceğini zaten arkadaşıma belirtmişti. Nereye gittikleri, ne yaptıkları belli. Arkadaşım zamanında bana bu durumu sorduğunda normal dedim. Yani ben erkeklerin eşsiz, sevgilisiz sık sık buluşmasına karşı biri değilim örneğinden anlayacağınız üzerine. Ama neredeyse her gün saatlerce buluşmam çok sıkıntılı bir durum. Aynı evde yaşamaya başlasanız adamın yüzünü görmezsiniz. Size zaman ayırmıyor adam yeterince. Ayrıca dışarıda da buluşmuyorlarmış, bu durumda beni şüphelendirdi. Günah almak istemem ama bana da uyuşturucu vs kullanılıyor gibi geldi. Sizin sevgilizin durumu baya bir garip, sıradan erkek erkeğe buluşmalara benzemiyor.

Size yeterince vakit ayırsa orada geçirdiği vakit gözünüze gelmezdi.
Günlük 10 dakika iletişim ortamda sadece sevgilim var benim de ya demek içinmiş gibi geliyor.
Gelecekte evlilik olursa da yşne o ortamın haricinde olmayacaksınız. Siz onların eşleriyle beğenirseniz oturacaksınız yoksa yalnız kalacaksınız. O düzeni değiştirmeyecek.
Arkadaşı, sosyal ortamı olan erkek iyidir ama durum ihmale kaçmamalı.

Bunun bu kadar süre aynı rutinde sürmesi bana sizin son dediğinizi düşündürdü. Tepkilerine ve belirtilerine bir bakın derim konu sahibi

Aynı benim arkadaşımın babası.
Adam ellilerini bitirecek, arkadaşları için ölüyor.
İşten eve gelir,önce mahalledeki esnaf arkadaşına uğrar. Onun kapatma saati gelince eve yemeğe geçer,yemeğini yer,az bi TV izler,çıkar kahveye gider. O esnaf arkadaşı ve diğer kankalari da gelir. Daha kahve kapanana kadar oradalar. Bazen eve geceyarısı geliyorum, kahve kapanmış oluyor . Yine de adamı görüyorum mahallede,bir diğer arkadaşıyla ayakta sohbet ederken :)
Pandemide kahveler kapanınca bir arka bahçe ayarlamislar, orada takılıyorlardi. Sokağa çıkma yasaginda bile çıkıp buluşuyorlardi .
Siz de evlenseniz müstakbel kocanız böyle olur heralde...
Ben bekar haliyle sevgilimin eşiyle dostuyla sabahlamasini sorun etmezdim ama o hayattan direkt eşli hayata adapte olamaz diye düşünürdüm. Çünkü çok sosyal hayatı olan , her günü eşi dostuyla dolu dolu geçen bir insanin evlenince bir anda sadece eşiyle olacağı ev ortamına ayak uydurması bence zor olur . Aklı darı ambarında kalır. Evli barkli insan için de el evinde üniversiteli gibi sabahlamak hoş bir şey değil. Sırf bu sebeple rahatsız olurdum

Yani arkadaş grubunda biseksuel ilişkiler dönüyor olabilir
Birbirlerine Toto sallıyorlar gibime geldi kız da getiriyor olabilirler
Ana sorun bu değil bence ama sorun sizi seviyor olsa böyle bir iletisiminiz olmazdı

Benim esim de sevgililik donemimizde arkadaslariyla asiri vakit gecirirdi. Sadece arkadas da dgeil, universitye basladim , kucuk sehirden jstanbula geldim, butun imkanları degerlendirmeliyim diyerek vakif dernek eğitim seminer kulüp, aksam da arkadas ortami, hic evde durmazdi. Baska sehirdeydik, bana vakit ayirmama gibi bi durumu da yoktu ama bu durum beni asiri rahatsiz ederdi. Boyle alisirsa boyle gider , evlenince beni cok yalniz birakir dusuncesiyle, taciz ede ede, kavga ede ede vazgecirdim simdi kuzu kuzu bensiz hicbr yere gitmiyor. Yapışık ikiz gibi geziyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…