- 25 Kasım 2021
- 1.059
- 5.451
-
- Konu Sahibi yeraltindananilar
Erkek arkadaşınızın öncelikleri arasında değilsiniz bence. Arkadaşlarına fazlasıyla vakit ayırıp sizinle bu kadar az görüşmesi hiç normal değil.Haftada bir görüşüyoruz, bazen nadir de olsa iki olabiliyor.
Güvenmeyin bu kadar hem de size az değer veren birine arkadaşlarıyla saatlerce sizle 10 dk , bence ayrılın yoksa eşim ilgilenmiyor hep arkadaşlarına diye başlık açacaksınızYok asla böyle bir durum olamaz. Arkadaşı ailesiyle yaşıyor zaten o sebeple çatıda oturuyorlar tüm gün. Ki bu konuda güvenim tam kendisine.
Mesela sizde mesajlasmaktan hoslanmiyormussunuz. Bende konuşmayı sevmem.Sevgilim işten geldiği zamanlarda arkadaşının evinin çatısında hep beraber 5-6 kişi oturuyorlar. Çatı derken de bildiğimiz kış bahçesi gibi yapmışlar. Hepsi aynı semtte oturuyor, birbirine beş dakika bile mesafeleri yok. 10 seneden fazla bir süredir arkadaş hepsi. 3ü nişanlı, düğünleri de yakın bir tarihte. Bilgisayarda takılıp sohbet muhabbet ediyorlar bazen de okey oynuyorlar. Dün mesela sabah 7de eve gelmiş. Yaşı 26 bu arada.
Ben mesajlaşmaktan hiç hoşlanmıyorum, çok sıkılıyorum. O yüzden hiç mesaj kültürümüz yok başından beri. E haliyle arkadaşlarıyla otururken de rahat rahat arayıp telefonda benimle de konuşmasını beklemiyorum. 3-4 saat aralıklarla bazen arar napıyorsun der iki dakika sürmeden kapatırız. Bir konu konuşmam gerekiyorken bekle Allah bekle de eve gelsin. Bu yüzden tartışıyoruz. Her gün her gün orada olması beni geriyor. Bende aramıyorum rahatsız etmemek adına. Ben mi abartıyorum öğrenmek istiyorum. Ben kötü bir şey yapmıyorum neden bu sorun oluyor diyor. Arkadaşlarıyla birlikteyken çok mutlu. Bende arkadaşlarımla vakit geçirmeyi seviyorum fakat her gün 5-6 saatten fazla takılabilecek kapasitem yok.
Siz olsanız sorun eder miydiniz? Hatalıysam öğrenmek istiyorum. İlişkide çok az iletişim halinde olmak bir problem mi sizin için?
Günde toplam 10 dakika konuşuyoruzdur tahminen. Bu “çok az“ kategorisine girer mi bilemiyorum da. Benim yerimde olsanız ne düşünürdünüz?
Normalde arkadaşlarıyla olması hem normal hem de iyi bir şey ama burada durum arkadaşları değil. Eğlenme veya dinlenme vaktinde siz pek aklına gelmiyorsunuz belliki. Bazı erkekler arkadaş ortamına, gıgıra, şamataya bağımlı gibi oluyorlar. Diğer her şey ikinci sırada kalıyor. Arkadaşlarına saatler kadar vakit ayırırken ilişkisi 10 dklık bir olaysa onun için ben normal karşılamam. Ama bu tamamen sizin mutluluğunuzla alakalı aslında. Siz bana yetmiyor diyorsanız, mutlu değilim diyorsanız karşınızdaki kim olursa olsun bunu belli edin veya olmayacak gibiyse de yol verin. Önemli olan sizin ilişkiden tatmin olmanız. Abartmıyorsunuz benceSevgilim işten geldiği zamanlarda arkadaşının evinin çatısında hep beraber 5-6 kişi oturuyorlar. Çatı derken de bildiğimiz kış bahçesi gibi yapmışlar. Hepsi aynı semtte oturuyor, birbirine beş dakika bile mesafeleri yok. 10 seneden fazla bir süredir arkadaş hepsi. 3ü nişanlı, düğünleri de yakın bir tarihte. Bilgisayarda takılıp sohbet muhabbet ediyorlar bazen de okey oynuyorlar. Dün mesela sabah 7de eve gelmiş. Yaşı 26 bu arada.
Ben mesajlaşmaktan hiç hoşlanmıyorum, çok sıkılıyorum. O yüzden hiç mesaj kültürümüz yok başından beri. E haliyle arkadaşlarıyla otururken de rahat rahat arayıp telefonda benimle de konuşmasını beklemiyorum. 3-4 saat aralıklarla bazen arar napıyorsun der iki dakika sürmeden kapatırız. Bir konu konuşmam gerekiyorken bekle Allah bekle de eve gelsin. Bu yüzden tartışıyoruz. Her gün her gün orada olması beni geriyor. Bende aramıyorum rahatsız etmemek adına. Ben mi abartıyorum öğrenmek istiyorum. Ben kötü bir şey yapmıyorum neden bu sorun oluyor diyor. Arkadaşlarıyla birlikteyken çok mutlu. Bende arkadaşlarımla vakit geçirmeyi seviyorum fakat her gün 5-6 saatten fazla takılabilecek kapasitem yok.
Siz olsanız sorun eder miydiniz? Hatalıysam öğrenmek istiyorum. İlişkide çok az iletişim halinde olmak bir problem mi sizin için?
Günde toplam 10 dakika konuşuyoruzdur tahminen. Bu “çok az“ kategorisine girer mi bilemiyorum da. Benim yerimde olsanız ne düşünürdünüz?
Bunun bu kadar süre aynı rutinde sürmesi bana sizin son dediğinizi düşündürdü. Tepkilerine ve belirtilerine bir bakın derim konu sahibiArkadaşımın eşi haftada bir ya da iki akşam arkadaşları ile buluşuyor, erkek erkeğe takılıyorlar. Bu buluşmaları 10 senedir yapıyorlarmış ve evlenince buluşmalara devam edeceğini zaten arkadaşıma belirtmişti. Nereye gittikleri, ne yaptıkları belli. Arkadaşım zamanında bana bu durumu sorduğunda normal dedim. Yani ben erkeklerin eşsiz, sevgilisiz sık sık buluşmasına karşı biri değilim örneğinden anlayacağınız üzerine. Ama neredeyse her gün saatlerce buluşmam çok sıkıntılı bir durum. Aynı evde yaşamaya başlasanız adamın yüzünü görmezsiniz. Size zaman ayırmıyor adam yeterince. Ayrıca dışarıda da buluşmuyorlarmış, bu durumda beni şüphelendirdi. Günah almak istemem ama bana da uyuşturucu vs kullanılıyor gibi geldi. Sizin sevgilizin durumu baya bir garip, sıradan erkek erkeğe buluşmalara benzemiyor.
Yani arkadaş grubunda biseksuel ilişkiler dönüyor olabilirSevgilim işten geldiği zamanlarda arkadaşının evinin çatısında hep beraber 5-6 kişi oturuyorlar. Çatı derken de bildiğimiz kış bahçesi gibi yapmışlar. Hepsi aynı semtte oturuyor, birbirine beş dakika bile mesafeleri yok. 10 seneden fazla bir süredir arkadaş hepsi. 3ü nişanlı, düğünleri de yakın bir tarihte. Bilgisayarda takılıp sohbet muhabbet ediyorlar bazen de okey oynuyorlar. Dün mesela sabah 7de eve gelmiş. Yaşı 26 bu arada.