-
- Konu Sahibi yeraltindananilar
aslında arkadaşlarıyla öyle takılmasında bir sorun yok ama iletişimin az gerçekten. Arkadaşlarıyla geçirdiği vakite gönderme yapmadan siz daha fazla görüşmek, konuşmak istediğinizi ifade edin.Yok asla böyle bir durum olamaz. Arkadaşı ailesiyle yaşıyor zaten o sebeple çatıda oturuyorlar tüm gün. Ki bu konuda güvenim tam kendisine.
Bana bu kadar az vakit ayırıp,telefonda bile 5 dk konuşup,arkadaşlarıyla her gün buluşsa bende bozulurdum.Haftada bir görüşüyoruz, bazen nadir de olsa iki olabiliyor.
Lutfen asla demeyin ve bukadar emin olmayın...öyle olduğunu zannetmiyorum ama yapıyorsa da günahı boynuna demek biraz daha iyi bir bakış açısı bence..Yok asla böyle bir durum olamaz. Arkadaşı ailesiyle yaşıyor zaten o sebeple çatıda oturuyorlar tüm gün. Ki bu konuda güvenim tam kendisine.
Evli olmanin bekar olmanin konuyla ilgisi sıfır. Simdi normal evlenince yapsa sıkıntı demek ne sacma. Simdi normal olan seyi evlendi diye bi anda yapmamasini yani değişmesini mi beklicez?.. Hayatina girioruz diye kimseyi satin aldigimiz yok tamam kimseye karismayalim da her malı da oldugu gibi kabul edecek degiliz. Yani ben olsam böyle bi tipte beğenecek bisey bulamam. Adamin hayati man-crush üzerine kurulu. Zaten pek bi paylaşımıniz da yok anladigim kadariyla ne kadardir berabersiniz? Ayik kafayla o kadar saat her gün ayni adamlarla nasil oturulur orayi da anlamis degilim benim morfin falan almis olmam lazim sahsen.
Uyuşturucu kullaniolardir diye demedim ben onu. Çok boş geldiler bana sadece. Tum gun iste ve yatana kadar arkadaşlarıyla laklakta olan adamlar kendilerini ne ara gelistirebilirler bilemedim.Aile evinde daralıp çay sigara yapıyor olabilirler.
Başka bir alışkanlıkları yoksa.