Her gün arkadaşlarıyla beraber / bu sizin için sorun olur muydu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu tempoyla yaşayan insan evlenince bunu devam ettirmek isteyecektir..Evli insanlar içinde bence büyük bir sorun. Gerçi şu an ki durum bile sorun yani,her akşam arkadaşlara vakit var ama sizinle hafta da bir buluşuyor. Ya da günde anca on dakika ayırabiliyor..Bu ilişki sizi üzer gibi geldi..

Esiniz acisindan dusununce cok zevkli ya. Keyif aldığı insanlarla rahat bir yerde sohbet muhabbet. Sizin acinizdan da sıkıntılı bir durum. Evlenince de devamli gidecek mi ya da sizde esleriyle iletişim kurup hep beraber toplu görüşebilirsiniz

Yok asla böyle bir durum olamaz. Arkadaşı ailesiyle yaşıyor zaten o sebeple çatıda oturuyorlar tüm gün. Ki bu konuda güvenim tam kendisine.
aslında arkadaşlarıyla öyle takılmasında bir sorun yok ama iletişimin az gerçekten. Arkadaşlarıyla geçirdiği vakite gönderme yapmadan siz daha fazla görüşmek, konuşmak istediğinizi ifade edin.

Evli olmanin bekar olmanin konuyla ilgisi sıfır. Simdi normal evlenince yapsa sıkıntı demek ne sacma. Simdi normal olan seyi evlendi diye bi anda yapmamasini yani değişmesini mi beklicez?.. Hayatina girioruz diye kimseyi satin aldigimiz yok tamam kimseye karismayalim da her malı da oldugu gibi kabul edecek degiliz. Yani ben olsam böyle bi tipte beğenecek bisey bulamam. Adamin hayati man-crush üzerine kurulu. Zaten pek bi paylaşımıniz da yok anladigim kadariyla ne kadardir berabersiniz? Ayik kafayla o kadar saat her gün ayni adamlarla nasil oturulur orayi da anlamis degilim benim morfin falan almis olmam lazim sahsen.

Sizinle sizi tatmin edecek kadar ilgileniyor olsaydı bu durum gözünüze batmazdı. Erkek milleti bazen sakıncalı durum beklemenize gerek yok goy goy seviyorlar. Bence ilişkinizi , sevginizi sorgulaman lazım. Bi erkek bi kızı seviyorsa önce o gelir görmek ister konuşmak ister sonra arkadaşlarına vakit ayırır. Üzgünüm 🙁

Yok asla böyle bir durum olamaz. Arkadaşı ailesiyle yaşıyor zaten o sebeple çatıda oturuyorlar tüm gün. Ki bu konuda güvenim tam kendisine.
Lutfen asla demeyin ve bukadar emin olmayın...öyle olduğunu zannetmiyorum ama yapıyorsa da günahı boynuna demek biraz daha iyi bir bakış açısı bence..

Rahatsiz olmak diye soylemek istemiyorum ama

26 yasindaki adamdan daha farkli bir hayat beklerim ben, ne bileyim, bu da cok guzel ama haftada 3 4 kez olsun mesela, ama baska seyler de olsun hayatında ama, tiyatroya sinemaya gitsin, spora gitsin, arada bir online kurs falan alsin. Ne bileyim daha bir dolu dolu olsun yani.

Dedigim gibi rahatsiz olmam da, tercihim olmaz diyelim.

Onun dışında ayrica arada cok mesafe yoksa haftada vir gorusmek de az gelirdi.

Onun istediği kadar oturmaya hakkı var. Sizin de böyle biri yerine sizi gormeden yapamayan birini bulmaya hakkınız var. Ama çok seviyorum diyorsanız da az bekleyin, nisanlı olanlar evlensin, ortam bozulur :p

Evli degilsek sorun etmezdim gercekten orada oldugundan eminsem.
Evliysek sorun ederdim. Yalniz ben sevgilimin hic mesajlasmamasini da sorun ederdim...

Evli olmanin bekar olmanin konuyla ilgisi sıfır. Simdi normal evlenince yapsa sıkıntı demek ne sacma. Simdi normal olan seyi evlendi diye bi anda yapmamasini yani değişmesini mi beklicez?.. Hayatina girioruz diye kimseyi satin aldigimiz yok tamam kimseye karismayalim da her malı da oldugu gibi kabul edecek degiliz. Yani ben olsam böyle bi tipte beğenecek bisey bulamam. Adamin hayati man-crush üzerine kurulu. Zaten pek bi paylaşımıniz da yok anladigim kadariyla ne kadardir berabersiniz? Ayik kafayla o kadar saat her gün ayni adamlarla nasil oturulur orayi da anlamis degilim benim morfin falan almis olmam lazim sahsen.

Aile evinde daralıp çay sigara yapıyor olabilirler.
Başka bir alışkanlıkları yoksa.

arkadaşlarına haftanın 3-4 günü zaman ayırıp sizinle 1 kez görüşmesi hoş şeyler çağrıştırmıyor. demek zamanı var ki birileri ile görüşebiliyor.
sizin beklentiniz belki tam tersidir ama haftada en az 3-4 kez görüşmek bana göre normal olanı.
illa saatlerce görüşmek gerekmez, sadece 1 kahve içimlik bile yan yana gelmek ister insan yahu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X