Eşin ne diyor bu sürekli para gönderme meselesine merak ettim .para gönderdiğin kişiler çalışamayacak durumda olsalar anlarım ama bu resmen sömürmeye giriyor. Bence önce gönderdiğiniz paraların miktarını baya bi azaltın sonra da göndermeyin nasılsa her koşulda kıymetiniz bilinmiyor bi zahmet popolarini kaldırıp çalışmaya başlasınlar
Ee anne senin kızınımBunu da denedim
Annem bu defa da salak kızım sen de mi kendini ezdiriyorsun deyip günlerce beni taciz etti
Naptınız yaaa:/ bu kadar da olmamalı..zor düşer onlar sizin yakanızdan.Kalmıyor zaten
İnanın nakit avans çekip attım onlara yeter ki sussunlar diye
Aynisini yazacaktimHepsini sil hayatından. Bir daha da görüşme. Okurken sinirlerim bozuldu resmen Allah kurtarsın onlardan seni.
Daha önce aynen dediklerinizi yaşadım ama işte salağım sanırımYarın öbür gün evinizde kavgalar çıksa, Eşinizle ayrılacak duruma gelseniz yada paranız bitse aileniz direkt aramayı bırakır.
O yüzden önce kendinizi ve ailenizi düşünün.
Evet çok hassasımNaptınız yaaa:/ bu kadar da olmamalı..zor düşer onlar sizin yakanızdan.
Benim de sizinle benzer bir geçmişim ve ailem var(bu kadar değil ama dolaylı olarak sürekli beklenti içindeler)..ben şu an bebeğimden dolayı çalışmıyorum ama çalışınca da kimseye zırnık koklatmayı düşünmüyorum(annem dahil:zaten evi ve iyi bir emekli maaşı var ama ona rağmen benden alıp oğluna vermek çok cazip gelir ona)..
Güzel arkadaşım kendi yavrularını ve yuvanı düşünmek zorundasın artık.
Anne baba olmak içi doldurulmadığı sürece kelimeden ibaret benim için..sen de yaşamış, görmüşsün. Senin annelik, evlat olma anlayşına ters belki ama onlarda senin bilinci zorla olduramazsın..emin ol, onlar bu şekilde çok memnunlar, evdeki evlatlarından da çok memnundur annen.
Bırak olduğu gibi kalsın..iletişimi tamamen kesemiyorsan, annenin söylediği laflara ya kulağını tıkayacak, umursamayacaksın(ki bunu yapman imkansız gibi:biraz fazla hassas gibisin:/
Allah gönlünü ferahlatsın.
Aynen sorsanız eşlerinizle iyi olun der ama kendisi sıkıntıdayken herkes onla sıkıntıya girsin istiyorAnne babanızın hatalarını siz telafi etmek zorunda değilsiniz. Anneniz belki çocuklar küçüktü, gidecek yeri yoktu mecbur çekti diyelim peki bu kadar çocuk niye dünyaya getirdi? Size güvenerek mi çocuk sahibi oldu?
Annenizde bencil biri, evde yetişkin 3 çocuğu işe göndermek yerine, sizden beklentiye giriyor, eşim istemiyor deyince ‘sende mi kendini ezdiriyorsun’ muhabbeti yapıyor, ama istemeyeyim eşiyle huzuru kaçar diye düşünmek aklına gelmiyor. Eşinizle sorun yaşayıp yanlarına gitseniz ne anneniz ne de kardeşleriniz size de çocuklarınıza da huzur vermez ona göre hareket edin, evliliğinizi riske atmayın.
Anneniz bile dışarı işinde çalışamasa bile evlere iş veren yerler var (boncuk işleme, sarma yapma, paketleme vs...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?