türkiye müslüman bir ülke değil mi?tabii sözde öyleyiz.Peki ne zamandır müslümanlıkta helal olan şeyler ayıplandı helal olmayan şeyler alkışlanmaya başlandı.bende boşandım.evleninceye kadar bir erkek eli elime değmediği halde ve cinselliği helalimle yaşayamadan boşandım.ama bu müslüman olan ülkede başıma duvak örtüldüğü evden gelinlikle çıktığım için ve anlaşamayıp ayrılıp döndüğüm için ben ayıplandım.namussuz bir şey yapmışım gibi görüldüm.şimdi biri beni birileriyle tanıştırmka istese ama o kız boşanmış diyor sevgili ülkemin sevgili müslüman namazında olan hanımaları ve beyleri.etrafıma bakıyor benim zamanımda kapalı ortamlarda yapılan haram davranışlar şuanda açıkta yapılıyor.mesleğim gereği bir çok olaya şahit oluyorum.bir çok genç kız ortaokuldan başlıyor karşı cinsle flörte.o lisede dahada ileri gidebiliyor.bir doktor arkadaşım demiştiki bıktık artık kızları düzeltmekten.ama onlar namuslu.10 kişiylede birlikte olsa o evlenmedi.kimse görmedi.haram işledi ama şahiti yok.a biz boşanmışlardan daha mahsum.islam dini bu dğeil işte.bilmeyen peygamber efendimizin hayatını okusun.
malesef canım bilmezdim başıma gelmeyince DUL olmanın ne kadar zor olduğunu.bu kelimedende nefret ediyorum toplumumuz sayesinde evet telli duvaklı namusumuzla evlendik nikah yaparak.ama niceleri var evlenmeden ne beraberlikler yaşıyo maşallah bizden kıymetliler