Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YA İŞte böyle var popülerim dedin elimde mesleğim var dedin erkek rolüne girdin resti çektin şimdi boşandın kadın olduğuınu erkekle yarışamayacağını evliyken ona tavizler vermen gerektiğini kadının erkekle eşit olmadığını anladın
YA İŞte böyle var popülerim dedin elimde mesleğim var dedin erkek rolüne girdin resti çektin şimdi boşandın kadın olduğuınu erkekle yarışamayacağını evliyken ona tavizler vermen gerektiğini kadının erkekle eşit olmadığını anladın
Boşanmak ayıp değil,gnah değil!
Sonuçta biz de ayrılmak için evlenmedik di mi?
Ancak; madem kötü giden evlliği sonlandırdık,o zaman ayağa kalkmak zorundayız.
Üzülerek,ağlayarak hiç bir yere varamayız,biz boynumuzu eğdikçe üzerimize çıkan çok olur.
Birisi ufacık bir şey söylese cevabını vermeliyiz.
O onu dedi bu böyle düşündü diye diye bir yere varamayız,aksine gerilemeye başlarız.
Her defasında aynısını yazıyorum to-par-lan-mak zo-run-da-yız!
iii de nasıl olcak bu ben de boşandım ama bi türlü acım bitmiyo sanki.bazen cok gçlü oluyorum bazen yerlerde.toparlanmak için illaki yeni bi insan mı gerekli
o da ha deyince olcak bişey değil ki .çok zor yani her gün yatağa yattığımda neden ve keşkelerle boğuşmak istemiyorum artıkkkk
Gel-gitleri anlıyorum..
Çok iyi anlıyorum..
Ne kadar üzgün de olsanız dışarıya acınızı yansıtmayın! Çevre dedikodu kaynıyor,izin vermeyin hakkınızda atıp tutulmasına! Siz benim acım büyük dedikçe ya halinize acıyacaklar ya da dalga geçecekler. Güçlü olmak zorundasınız kötülere,yanlışlara karşı!
Yeni bir insanı hayatınıza siparişle alamazsınız ki,bir gün nasıl olsa o da olur.
dısarıya karsı çok güçlüyüm hatta cevrmdeki herkes ii gözüküyosun diyolar.ama içimdeki fırtınları bilen yok.bıktım artık güçlü gözükmekten.allahım yardım etsin bize
Boşver canım ya takma kafana nedendir bilinmez ama bence patavatsızlıkta bizim milletimizin üzerine yok. Kimin başına ne geleceği hiç belli olmaz. Allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda kendini toparlarsın.