Her geçen gün içim acıyor:(

zuhal32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
796
682
103
Isparta
daha öncede açtığım konulardan arkadaşlar bilir.öğretmenim 1 yıl önce eşimden ayrıldım.küçük bir ilçede çalışıyorum.4 samimi arkadaşız.malesef ki ikimiz eşinden ayrı bir arkadaş evli diğer arkadaş bekar.geçen bekar arkadaş birisiyle tanıştı evlilik yolundaydı olmadı bitti.ona bizlerden bahsetmiş.diğer arkadaşın ayrı olduğunu anlatmış.Çocuk ne dese beğenirsiniz senin ne biçim arkadaşların var hiç beğenmedim.kız ağzından kaçırdı.e bende ayrıyım demekki benim hakkımdada aynı şeyi düşünüyo.yani kızlar eşimizden ayrıldık ya ne biçimde olduk.suç mu bu ?kim isterdi böyle olsun.zaman geçtikçe yaralar kapanır deniyo 1 yıl oldu hergeçen gün içim daha da acıyo.neden ben neden böyle oldu demekten kendimi alamıyorum.ne yapıcam nasıl gececek bambaşka bir insan oldum hiç umudum kalmadı hayata dair:((((((((((

Evet bu ülkede hep dul kadınlara karşı saçma salak bi düşünce var. :58: Ben hiç mi hiç katılmıyorum. Her şeyi bir anda elinden alınan kadınların hayata muhteşem bir güçle tutunmalarına bayılıyorum. Hayranım öyle güçlü, her şeye göğüs geren kadınlara. Bence sizde hiç bir sorun yok, tüm problem böyle düşünen beyinlerde. İnsanların içleri kötü. Malesef elden bir şey gelmiyor. Siz güçlü olun. İnşallah zamanla her şey güzelleşir. :69:

yorumunuz için çok teşekkür ederim.keşke insanlar şu bakış açısını değiştirip sizin gibi düşünebilse...

İnsanın Başına Ne Geleceği Hiç Belli Olmaz..
Kimse ''Ne Oldum'' Havasına Girmesin..
''Ne Biçim Arkadaşların Var'' Falan da Diyemez..

Evlenir 3 Ay Sonra ''Allah Korusun'' Karısı Trafik Kazası Geçirir Ölür, Ya da Anlaşamaz Ayrılır..
Herkes Şunu Bilmeli ki;
''Evlenmek'' Ne Kadar Doğal ve Normal İse, ''Boşanmakta'' O Kadar Normal..

Allah Ne Verirse Hayırlısını Versin..
Sen Sakın Üzülme..
Böyle Hadsiz Çok Etrafta..:38:

canım bence böyle karamsarlığa kapılacağına bardağın dolu tarafından bakmayı dene...bak ne güzel mesleğin var,kendine ayıracak daha çok vaktin,hayattan aldığın dersler.......geçmişi unut ve geleceğe dair güzel hayaller kur...inşallah her şey daha güzel olacak...

daha öncede açtığım konulardan arkadaşlar bilir.öğretmenim 1 yıl önce eşimden ayrıldım.küçük bir ilçede çalışıyorum.4 samimi arkadaşız.malesef ki ikimiz eşinden ayrı bir arkadaş evli diğer arkadaş bekar.geçen bekar arkadaş birisiyle tanıştı evlilik yolundaydı olmadı bitti.ona bizlerden bahsetmiş.diğer arkadaşın ayrı olduğunu anlatmış.Çocuk ne dese beğenirsiniz senin ne biçim arkadaşların var hiç beğenmedim.kız ağzından kaçırdı.e bende ayrıyım demekki benim hakkımdada aynı şeyi düşünüyo.yani kızlar eşimizden ayrıldık ya ne biçimde olduk.suç mu bu ?kim isterdi böyle olsun.zaman geçtikçe yaralar kapanır deniyo 1 yıl oldu hergeçen gün içim daha da acıyo.neden ben neden böyle oldu demekten kendimi alamıyorum.ne yapıcam nasıl gececek bambaşka bir insan oldum hiç umudum kalmadı hayata dair:((((((((((

bence söylenen söz sadece sizin eşlerinizden ayrı olduğunuz değil,kız nasıl şeyler anlatmışki kimbilir çocuk öyle demiş,ve de saçmalığa bakarmısınız bunu bir de size söylüyor.insanoğlu can acıtmaya programlanmış bu devirde. ayrılmayıp ne yapacakmışsınız,evlenerek hata yaptınız diye,psikopat ta olsa,deli de olsa,sadist de olsa bir ömür boyu çekecekmiymişsiniz?
siz canınızı sıkmayın,herkese gönlüne göre veriir allah,içinizi serin tutun,sizde bir tuhaflık yok,insanlar tuhaflaşmış. daha karşınıza ne güzellikler çıkacak allah bilir.

Güzel bir mesleğiniz, arkadaş çevreniz var. Hiç böyle laflara kafanızı takıp da moralinizi bozmayın.

Neden kadınlar olarak bu laflara bakıp kendimizi kötü hissedelim? Evlenmessin laf edilir, boşanırsın laf edilir, çocuk olmaz, illaki suçlu aranır ve de bu kadındır, oğlun olmaz ha babam oğlan olsun diye doğurursun. Say, say bitmez. Hiç akıl, mantık alacak şeyler mi bunlar? Sanki tüm bunları başaran her zaman çok matah insanlar mı? Kendinizi bilmez erkek ve kadınların laflarına bakıp da neden kendinize değer biçiyorunuz? Böyle mantıksız düşünceleri olanlar esas ne biçim insanlar, bence esas onlar hiç de beğenilmeyecek kişiler.

zaten bir insan kimi kınarsa o başına gelirmiş.kimseye bir şey demiyorum Allaha havale artık.Bu yaşananlar beni çok hassaslaştırdı. düşüncesiz insan da çok çevrede takmamaya çalışsamda takıyorum işte umarım zamanla geçer hepinize teşekkür edeim arkadaşlar

Böyle geri kafalı insanlara nerede kalmış acaba?Pek çok boşanan, sevgilisinden ayrılan, nişanlısından ayrılan tanıdığım var, en yobaz düşündüklerim bile bunu normal buluyor canım, arkadaşına böyle mal biri denk gelmiş, kimbilir daha ne yaptı ki tekmeyi atmış arkadaşın, hiç takma...

Böyle geri kafalı insanlara nerede kalmış acaba?Pek çok boşanan, sevgilisinden ayrılan, nişanlısından ayrılan tanıdığım var, en yobaz düşündüklerim bile bunu normal buluyor canım, arkadaşına böyle mal biri denk gelmiş, kimbilir daha ne yaptı ki tekmeyi atmış arkadaşın, hiç takma...

bunu söyleyen ünv mezunu birde.okumuş cahil işte.insanın başına ne geleceği belli olmaz beni çok üzdü bakalım kendisi neler yaşayacak

belki de orası küçük bi ilçe olduğundan kaynaklanmıştır
benim kuzenim de 2ciye evlendi arada flörtleri oldu hiç öyle bişey diyen çıkmadı. antalya merkezdeydi.

Üniversite mezunu olmak insanın düşünce yapısını değiştirmez ki! Küçük yerde yaşamak bu tür yaraları iyileştirmeyi çok zorlaştırıyor. Size tavsiyem, eğer puanınız vs. tutuyorsa batıdaki şehirlere tayin istemeniz. Bu tür sorunların tek ilacı ortam ve çevredeki insanları değiştirmek. Adana'ya gelsene :) Ya da birlikte İzmir'e gidelim :3:

bekarlar ve dullar lanetli gibi goruluyo zaten:))ne saniiyolar bunlar kendilerini.. evlilikle hava atiyolar ya..bak ben evlendim sen hala evlenemedin :P Allahim ya heralde ego tatmini bi sekilde:P tamam evlilik hayirli bisey ama zamani geldiginde.. bitebilirde kimin ne garantisi var.. evlilik haksa bosanmakta hak.. pehs sallayin gitsin.. biz bunnlari kaale aldikca daha seviniyolar takmayin o tip insanlari.. arkadasinizda sansliysmis oyle dusunen kisidne kurtulmus.. o kiside evlenir ayrilir merak etmesin.. insan kinadigini yasamadikca olmezmis derler..

bekarlar ve dullar lanetli gibi goruluyo zaten:))ne saniiyolar bunlar kendilerini.. evlilikle hava atiyolar ya..bak ben evlendim sen hala evlenemedin :P Allahim ya heralde ego tatmini bi sekilde:P tamam evlilik hayirli bisey ama zamani geldiginde.. bitebilirde kimin ne garantisi var.. evlilik haksa bosanmakta hak.. pehs sallayin gitsin.. biz bunnlari kaale aldikca daha seviniyolar takmayin o tip insanlari.. arkadasinizda sansliysmis oyle dusunen kisidne kurtulmus.. o kiside evlenir ayrilir merak etmesin.. insan kinadigini yasamadikca olmezmis derler..

bekarlar ve dullar lanetli gibi:)) uzayliyiz sanki:)ne saniiyolar bunlar kendilerini.. evlilikle hava atiyolar ya..bak ben evlendim sen hala evlenemedin :P Allahim ya heralde ego tatmini bi sekilde:P tamam evlilik hayirli bisey ama zamani geldiginde.. bitebilirde kimin ne garantisi var.. evlilik haksa bosanmakta hak.. pehs sallayin gitsin.. biz bunnlari kaale aldikca daha seviniyolar takmayin o tip insanlari.. arkadasinizda sansliysmis oyle dusunen kisidne kurtulmus.. o kiside evlenir ayrilir merak etmesin.. insan kinadigini yasamadikca olmezmis derler..

Üniversite mezunu olmak insanın düşünce yapısını değiştirmez ki! Küçük yerde yaşamak bu tür yaraları iyileştirmeyi çok zorlaştırıyor. Size tavsiyem, eğer puanınız vs. tutuyorsa batıdaki şehirlere tayin istemeniz. Bu tür sorunların tek ilacı ortam ve çevredeki insanları değiştirmek. Adana'ya gelsene :) Ya da birlikte İzmir'e gidelim :3:

:)))arkadaşım keşke.sınıf öğretmeniyim.puanım tutmuyo tayin istedim çıkmadı.bizim işimiz zor.bu senede oradayım.

bekarlar ve dullar lanetli gibi:)) uzayliyiz sanki:)ne saniiyolar bunlar kendilerini.. evlilikle hava atiyolar ya..bak ben evlendim sen hala evlenemedin :P Allahim ya heralde ego tatmini bi sekilde:P tamam evlilik hayirli bisey ama zamani geldiginde.. bitebilirde kimin ne garantisi var.. evlilik haksa bosanmakta hak.. pehs sallayin gitsin.. biz bunnlari kaale aldikca daha seviniyolar takmayin o tip insanlari.. arkadasinizda sansliysmis oyle dusunen kisidne kurtulmus.. o kiside evlenir ayrilir merak etmesin.. insan kinadigini yasamadikca olmezmis derler..

evet malesef toplumun bakış açısı bu.gerçektende çevredeki bazı insanlar sürekli evlilikleriyle övünüp duruyorlar ve benim durumumu bile bile.ben evli olsaydım ve yanımdaki arkadaş böyle olsaydı tek kelime etmezdim.insanlar mı anlayışsız düşüncesiz ben mi çok hassasım abartıyorum bilemedimmmm

Boşver canım ya takma kafana nedendir bilinmez ama bence patavatsızlıkta bizim milletimizin üzerine yok. Kimin başına ne geleceği hiç belli olmaz. Allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda kendini toparlarsın.

Back