Her geçen gün daha kötü oluyorum..

su ruh halinde anne -baba disindaki insanlara sarilip medet ummaniz daha fazla uzulmenize sebebiyet verebilir. inancli bi yapiya sahipmisiniz bilmiyorum ama benim tavsiyem manen beslenip evvela ruhunuzu tedavi etmeniz.
tertemiz bi abdest,dert ortagi bi seccade ve her daim gorup-duyan yardima hazir bi DOST...

ne guzel demis Ustad Necip Fazil
beni kimsecikler oksamaz madem
op beni alnimdan sen op seccadem.....
Çok şükür inançlıyım Rabbimden uzaklaşmak en büyük korkum her sıkıntımda ona secde ederim zaten ancak olmuyor şuan kimseye derdimi anlatamadım ama olmuyor demek ki bir şeyleri eksik yapıyorum..

bende gecen yil yasamak cok sacma diyordum birde aglayamiyordum.hastanelik olup duruyodum psikiyatriste git tedavi olmalisin ayrilik acisini kaldiramamissin ayni ben gibi depresyona girmissin . Suan ben daha iyiyim ama hala iyilesmedim ..

Gittim her gittiğim de tek yaptığı ne kadar yalnız olduğumu vurgulamak oldu.. Benim bildiklerimi bana geri söyledi..

konunu okudum sanki ben.yazmisim gibi.. Bende cok yalniz hissediyorum bazen babam enerjimi cekiyor. Ama senin sevgilin varmis. Ne kdardir berabersiniz ? Ben onu da yapamiyorum korkularim.var. Cunku ona alisirsam.ve ayrilirsak daha kotu olurum gibime geliyor daha da bosluga duserim bu yuzden kimseye alismamaliymisim gibi hissediyorum. Sende bu dusunceler yok demekki sukret sevgilinle mutlu olursun zaten nie skiliyorsun ki :/

Ölümden korkuyosun ölmek istiyosun nasıl iş bu Ölmeyi bayılmak zannediyosunuz sanırım
Sevdiklerimin ölmesinden korkuyorum ölüm yani .. Örneğin bir noktaya geliyorum o geldiğim noktada herşey son bulsun istiyorum sonra sakinleşince saçmalıyosun diyorum bazen o çaresiz anımda düşüncelerle boğuşurken yaşamımı sorgularken yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum ailem dışında kimsem yok ancak onlarıda üzmek istemiyorum ama kendi kendime iyi gelmiyorum elimde olan bir şey değil insan yaşamadan anlamıyormuş ben yeni anlıyorum dibe vurmak ne dmek hayatı yeni anladım..

konunu okudum sanki ben.yazmisim gibi.. Bende cok yalniz hissediyorum bazen babam enerjimi cekiyor. Ama senin sevgilin varmis. Ne kdardir berabersiniz ? Ben onu da yapamiyorum korkularim.var. Cunku ona alisirsam.ve ayrilirsak daha kotu olurum gibime geliyor daha da bosluga duserim bu yuzden kimseye alismamaliymisim gibi hissediyorum. Sende bu dusunceler yok demekki sukret sevgilinle mutlu olursun zaten nie skiliyorsun ki :/
Evet 2 yıl boyunca bir sevgilim vardı her sıkıntımda yanımda olan biriydi beni çok mutlu etti ama ben bu güvensizlik korkularım yüzünden ve fazla inadım yüzümden beni aldattı ayrıldık bir hafta sonra aradım 2 saat ağladım hiç konuşmadı bile eskiden dayanamyan insan ben o kadar acizken babam arıyor kapatıyorum dedi ve telefonu kapattı sonra nerdeyse 2 saat meşguldü yani ben orda ağlarken başıma çok kötü bir şey gelmişken beni dinlemedi 1 ay yalvardım bir kez cevap vermedi her yerden sildi engelledi siktiri bile çekti yeni sevgilisi ayrı kendisi ayrı ve ben 2 yıl bu kişyle herşeyimi paylaştım şuan umrunda değilim şehir dışında okuyorum ailemden uzağım hem de İstanbuldayım yurtta kalıyorum durumumuz pek iyi değil ve oda arkadaşlarım beni istemedi resmen arkamdan iş çevirdiler 1 yıl boyunca tek başıma dolaştım sınıfta arkadaşlarım vardı ancak hiç samimi arkadasım olmadı böyle bir hayatım var şu aralar ve anlatamıyacağım bir çok şey yaşadım tek başıma kaldığım sürece .. Ne isterdim biliyor musun gerçkten şuan onunla olmayı ve sana evet iyiki o var sıkıntılarıma derman oluyor diyebilseydim:KK43:

bende gecen yil yasamak cok sacma diyordum birde aglayamiyordum.hastanelik olup duruyodum psikiyatriste git tedavi olmalisin ayrilik acisini kaldiramamissin ayni ben gibi depresyona girmissin . Suan ben daha iyiyim ama hala iyilesmedim ..
Kaldıramadım midem iflas etti zaten mide kanamalarım başladı kansızlık yerlerde 2.8 lerde değerler igne kullanıyorum fayda yok piskiyatriyede gittim fayda yok tekrarlıyorum napsam kendimi iyi edemiyorum..

Kaldıramadım midem iflas etti zaten mide kanamalarım başladı kansızlık yerlerde 2.8 lerde değerler igne kullanıyorum fayda yok piskiyatriyede gittim fayda yok tekrarlıyorum napsam kendimi iyi edemiyorum..

senin bu bahsettigin sevgilin su hergun bulustugun 30 yasindaki adam.mi ? seni aldatmis ve sen hala.onunla olmayi mi dusunuyorsun ? sacmalama bnce.

benimde mideme vurur hemen antidepresan kullaninca iyi oluyorum ama. Sende kullanmalisin ve ayrica ucretsiz psikologlar var istersen ozelden yazarim sana

senin bu bahsettigin sevgilin su hergun bulustugun 30 yasindaki adam.mi ? seni aldatmis ve sen hala.onunla olmayi mi dusunuyorsun ? sacmalama bnce.

canim.pardin ben seni baskasiyla karistirmisim. Simdi okudum eski konunu. Sen asik oldugun icin o cocuk sana mukkemmel geliyor. Ayrica hemen baskasiyla cijmaya basladigi icin yedirememissin olay bu yani.. Ama.o kizi sevse hemen sevgili olmazdi sirf bosluk doldurmak icindir buyuk ihtimal. Diyelim ki seviyor o da onun karakteri bak sandigin kadar mukemmel degil. Daha 4 ay olmus uzmanlar bile ask acisi 6 ayda geciyor diyor :) kendini bu kadar skma baskasiyla olamam deme oluyor insan. Ben bu ilk ask meselesini lise 2 de yasadim onu kusursuz saniodum ama ohoo ne acilar cektim ettim meger onun umrunda degilmis ne salakmisim diyip guluyorum simdi. Kimse ilk askiyla omurboyu beraber olcak degil.olan da cok az.. Gececek kemdini bu kadar birakma zaman gecsin biraz daha zaman..

Tek gözümü kullanamıyorum, görmüyor denecek kadar az görüyor.senin kadar mutsuz değilim. Biraz şükür...

Evet 2 yıl boyunca bir sevgilim vardı her sıkıntımda yanımda olan biriydi beni çok mutlu etti ama ben bu güvensizlik korkularım yüzünden ve fazla inadım yüzümden beni aldattı ayrıldık bir hafta sonra aradım 2 saat ağladım hiç konuşmadı bile eskiden dayanamyan insan ben o kadar acizken babam arıyor kapatıyorum dedi ve telefonu kapattı sonra nerdeyse 2 saat meşguldü yani ben orda ağlarken başıma çok kötü bir şey gelmişken beni dinlemedi 1 ay yalvardım bir kez cevap vermedi her yerden sildi engelledi siktiri bile çekti yeni sevgilisi ayrı kendisi ayrı ve ben 2 yıl bu kişyle herşeyimi paylaştım şuan umrunda değilim şehir dışında okuyorum ailemden uzağım hem de İstanbuldayım yurtta kalıyorum durumumuz pek iyi değil ve oda arkadaşlarım beni istemedi resmen arkamdan iş çevirdiler 1 yıl boyunca tek başıma dolaştım sınıfta arkadaşlarım vardı ancak hiç samimi arkadasım olmadı böyle bir hayatım var şu aralar ve anlatamıyacağım bir çok şey yaşadım tek başıma kaldığım sürece .. Ne isterdim biliyor musun gerçkten şuan onunla olmayı ve sana evet iyiki o var sıkıntılarıma derman oluyor diyebilseydim:KK43:

bu adam için mi kendine eziyet ediyorsun.
eminim ki bu durumunda aileni de üzüyorsundur.
az akıllı olun ya.
değer mi ölmek istemelerine mide kanamalarına, psikolojini özgüvenini yerle bir etmeye.
kendini olduğun gibi kabul et, şükret. o beğenmediğin fiziksel özelliklerini kaybedersen, değerini anlarsın.
seni hırpalayan el adamı için kendine bunları yapma, değmez.

Kendini sevmeye baslasan mutluda olacaksin..
Ve eminimki dedigin kadar cirkin degilsin , silvilceler gecer teller cikar , Allah saglik versin hersey olur...

Gerçekten çok çirkinim aynaya bakmak istemiyorum morelim bozulmasın diye siz düşünün gerisini..

Kendini cirkin hissetmen ruh halinden asili. Inan bana, bazi gunler kendimi aynen oyle hissediyorum. Ama kendini baskalarini yargiladigindan daha agir yargilamayi birak. Senin kendine ozel bi guzelligin var, ve sen haric herkes bunu gorur.

benimde mideme vurur hemen antidepresan kullaninca iyi oluyorum ama. Sende kullanmalisin ve ayrica ucretsiz psikologlar var istersen ozelden yazarim sana
bende okulun piskoloğuna gittim ama hiç faydasını görmedim .. ağlayıp konuşup konuşup çıkıyodum değişen bir şey olmuyor.

Kendini cirkin hissetmen ruh halinden asili. Inan bana, bazi gunler kendimi aynen oyle hissediyorum. Ama kendini baskalarini yargiladigindan daha agir yargilamayi birak. Senin kendine ozel bi guzelligin var, ve sen haric herkes bunu gorur.
hiç güzel değilim ve bunu görecek kimsenin olmadığını düşünüyorum etrafta o kadar güzel bakımlı kızlar varken..

X