Evet 2 yıl boyunca bir sevgilim vardı her sıkıntımda yanımda olan biriydi beni çok mutlu etti ama ben bu güvensizlik korkularım yüzünden ve fazla inadım yüzümden beni aldattı ayrıldık bir hafta sonra aradım 2 saat ağladım hiç konuşmadı bile eskiden dayanamyan insan ben o kadar acizken babam arıyor kapatıyorum dedi ve telefonu kapattı sonra nerdeyse 2 saat meşguldü yani ben orda ağlarken başıma çok kötü bir şey gelmişken beni dinlemedi 1 ay yalvardım bir kez cevap vermedi her yerden sildi engelledi siktiri bile çekti yeni sevgilisi ayrı kendisi ayrı ve ben 2 yıl bu kişyle herşeyimi paylaştım şuan umrunda değilim şehir dışında okuyorum ailemden uzağım hem de İstanbuldayım yurtta kalıyorum durumumuz pek iyi değil ve oda arkadaşlarım beni istemedi resmen arkamdan iş çevirdiler 1 yıl boyunca tek başıma dolaştım sınıfta arkadaşlarım vardı ancak hiç samimi arkadasım olmadı böyle bir hayatım var şu aralar ve anlatamıyacağım bir çok şey yaşadım tek başıma kaldığım sürece .. Ne isterdim biliyor musun gerçkten şuan onunla olmayı ve sana evet iyiki o var sıkıntılarıma derman oluyor diyebilseydim