Her kadın anne olmak zorunda değil bana göre ama toplumun bakış açısı farklı, benimde bir oğlum var. Çok büyük sorumluluk, fedakarlık üstelik bende kendimi hazır hissetmediğim bir dönemde anne oldum. Yalnızdım, maddi anlamda zorluğa düştük, sonuçta ben çalışamayınca.
Bende çikolata kisti vardı 4 aylık evliyken öğrenmiştim. Direkt çocuktan girdiler 'olmayabilir ya da doğal yollardan olmayabilir' 6 ay ilaç kullanarak ertelemiş oldum ama nereye kadar? Hep olumsuzluklardan bahsedince doktor eşimde korktu. Her şeyi boş verdi. Olmayacak diye baktığı için sonuç ben ilacı bırakır bırakmaz hamile kaldım.
Oğlum şuan 22 aylık, iyi ki var ama çok zor günlerdi maddi, manevi. Oğlum zor bir bebekti, evliliğim de ilk 3 yılım sorunla, sıkıntıyla geçtiği için hiç bir şey anlamadım diyebilirim.
Demem o ki, hazır olmak çok önemli, eğer hayattan farklı beklentileriniz varsa hiç bulaşmayın, daha da zor bir hal alıyor hayatınız çünkü.. Ben hiç çocuk düşünmüyor değildim ama en azından 2-3 sene düşünmüyordum eşimde hem fikirdi. Hem düğün için çektiğimiz krediler biter hem bu süreçte evliliğin keyfini çıkarırız demiştik kısmet işte