- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
-
- Konu Sahibi biri_biricik
Evet evet kesinlikle katılıyorum süper bi avatarYaz kızım! Oy birliğiyle ''mavi terlik'' isimli üyenin bu fotoğrafı avatar olarak kullanmasına karar verilmiştir. Söz konusu şahsın itiraz hakkı yoktur.
Yok artık gerçekdenmi bende rahatım hoş şimdilik şüphelenecek bir durum yokLa aldatılsam ruhum duymaz yeminle. O derce rahatım...
şişeyim mi diyor? ne şişesiymiş ki?Yok artık gerçekdenmi bende rahatım hoş şimdilik şüphelenecek bir durum yokEve geç geliyor ama Şişeyim diyor hep
Yaaaaa editlemeden alıntı yapmışın offfff bi daha okuuuuşişeyim mi diyor? ne şişesiymiş ki?
Yaaaaa editlemeden alıntı yapmışın offfff bi daha okuuuuNe komik olmuş şişe
Bir konu bukadar dağıtılır birazdan kazen gelip ikimizide bammmmlıycakmış gibi bir his var içimde
bir iki üç tıpBir konu bukadar dağıtılır birazdan kazen gelip ikimizide bammmmlıycakmış gibi bir his var içimde
Bir konu bukadar dağıtılır birazdan kazen gelip ikimizide bammmmlıycakmış gibi bir his var içimde
Gel öbür konuyuda dağıtalım yorumlar alt alta bizimbir iki üç tıp
aldatılma korkum yok sanırım. Telefon kurcalamam, nereye gittin nerden geldin diye sormam. Aldatılsam da haberim olmayabilir. Gerçi şüphe uyandıracak bir hali de yok adamcağızın. İşteyim diyorsa iştedir benceYok artık gerçekdenmi bende rahatım hoş şimdilik şüphelenecek bir durum yokEve geç geliyor ama İşdeyim diyor hep
kız çete miyiz biz konularda terör estirelimGel öbür konuyuda dağıtalım yorumlar alt alta bizim
Aynen arkadaşım benimde asla karıştırma huyum yoktur bakmam tlf falan güvenim çok Allah şaşırtmasın iştedir herhalde şuam evde ama uyuyoraldatılma korkum yok sanırım. Telefon kurcalamam, nereye gittin nerden geldin diye sormam. Aldatılsam da haberim olmayabilir. Gerçi şüphe uyandıracak bir hali de yok adamcağızın. İşteyim diyorsa iştedir bence
Amin allah şaşırtmasın. Aldatmasınlar ayol, kimse kimseyi aldatmasınAynen arkadaşım benimde asla karıştırma huyum yoktur bakmam tlf falan güvenim çok Allah şaşırtmasın iştedir herhalde şuam evde ama uyuyor
buradaki aldatma hikayelerini okuyunca ister istemez eşime karşı anlık bir kızgınlık oluyor. sonra bakıyorum zavallı tuzlu fıstığını kırmakla meşgul. unutuveriyorum kızgınlığımıBenimki de totosunu dönmüş koltukta sızmış vaziyette. Aldatmasınlar ayol, kimse kimseyi aldatmasın
Bu adamlar bu koltukta ne buluyorlar bizimkide öle koltukta bayıldı bende ayak ucunda eciş bücüş oturuyom kimse kimseyi aldatmasın güzel bi söz inş diyelimBenimki de totosunu dönmüş koltukta sızmış vaziyette. Aldatmasınlar ayol, kimse kimseyi aldatmasın
Bende de tam tersi oluyor. İyi ki bu herif çıkmış karşıma deyip daha bir seviyorum. O yüzden diyorum ya aldatılsam ruhum duymaz. Benim herif yapmaz modunda mıyım anlamadım ki.buradaki aldatma hikayelerini okuyunca ister istemez eşime karşı anlık bir kızgınlık oluyor. sonra bakıyorum zavallı tuzlu fıstığını kırmakla meşgul. unutuveriyorum kızgınlığımı