Her erkek aldatirmi

Ben güven duygusunu yıllar önce kaybettim çünkü görüştüğüm kişi vardı beni kuzenimle boynuzladı ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. buluşmayada götürürdüm. 3 ay kandırdılar beni ve kendim yakaladım o günden sonra ikiside bitti benim için. Şimdi evlendim ama sayenlerinde kimseye güvenemiyorum.

canlarm ben 5 senedir evliyim ve size şunu söleyebilirim esim ve ben hep kaliteli vakit geciriorz esinizle dost olun! arkadaşıolun!!! bu çok önemli! böylece hiçbir problemini baska bi kadınla paylaşmaz!!!! dostluk çok önemli

Her insan aldatabilir. Kadini erkegi yok. Illa aldatacak diye bir sey yoktur.

Lohusa serbeti ic buzlu iyi gelir.

tam yarim saat oncesi bunu dusunuyodum. aslinda guvenmeyi bilmek lazim ve karsidaki kisinin kisiligine karakterine ve vijdanina kalmis birsey diye dusunuyorum; 2yil once tanistigim 1.5yil yakindan arkadaslik kurdugum ve 1ay20 gundur evlilik karari uzerinde yurudugumuz bir iliski uzerindeyim. bu hayatta kimsenin hic birseyin garantisi yok bazen insan kendi yaptiklarina bile ben kendimden boyle bisey beklemezdim diyebilirken karsindakine 100% guvenemezsinki. dusmez kalkmaz bir Allah bosuna dememisler. ama soyle dusunce benim basima gelse - su an iliskimize sadigiz birbirimizi sk bogaz etmiyoruz (nekadar bazen bi kadin icin zor olsada :) ) - heralde cok uzulur ama Allah'in sevgili bir kuluyumki bana bunu gosterdi ya evliyken olsaydi derim! yoluma devam ederim (nekadar zor olacagini bilsemde) Herseyin hayirlisini istemeliyiz hayattan.
1. guvenmeyi bilmeliyiz : bu demek degildirki hic kus$ku duymayalim hic umursamayalim hic suphelendigimizin pesine dusmeyelim herseyin dozunda olmasi sart
2. karsidaki insanin vijdanina birakmak: evli olsanda olmasanda 24 saatin bu insanla gecmiyo. yani biz zaten hep birlikteyiz boyle bisey yapamaz demeyin, yapacak adam is saatlerinde ise gidiyorum diyipde ise gitmeyerekde yapar... Allah'indan korksun!

Bu konuya verilecek cevabım net ama banlanırım. :)
Neyse, dua çok önemli, dua edin...
Rabbim dünya,ahiret sağlık ve afiyet versin inş.
acikcasi cevabini merak ettim aynen arkadasim dua dua dua... dua etmesinide bilmeliyiz dua ettim ama yinede aldatildim demeyelim demekki hakkimizda hayirlisiymis Allah bizim icin daha iyi sey yazmistir diyelim

Kadınlıkla erkeklikle ne alakası var? Her kadının aldatmayacağı gibi her erkek de aldatmaz.
Yalnızca şu var kadınların aldatmasında genellikle duygusal doyum merkezdeyken bu erkeklerde cinsel doyum merkezli olabiliyor. Genelleme yapmak doğru olmaz diye düşünüyorum

Bence aldatma olayini her erkek aldatir seklinde genellemek cok yanlis benim cogu arkadasimda bu sekilde dusunuyor biz bilmiyoruz gormuyoruz ama illaki aldatiyorlardir mumkun degil diyorlar ben bu yaklasima katilmiyorum. Ne erkekler vardir karisindan baskasina yan gozle bile bakmaz bu kadin erkek mevzusu degil bence ahlakla alakalidir. Sabah baska bir kadinla birlikte olup aksam karisinin yatagina giren adam benim gozumde midesizdir serefsizdir ayni sekilde kadin icinde ayni sey gecerli. Ama bir de bu aldatmayi huy edinmis erkekler var bunlar icinde yapilabilecek bir sey yok bence yakalarsiniz affedersiniz tovbe eder aglar yalvarir bi daha yapmiycam der ama yapar bakti ki bu beni nasil olsa affediyor yine yapar can cikar huy cikmaz. Bazi hanimlarimizda esini evde ezerse kucuk gorurse ortamlarda onu kucuk dusurucu davranislarda bulunursa evde bulamadigi mutlulugu ve huzuru erkek baska kadinlarda disarda ariyor. Erkekler guclu hissetmek kadinin ona ihtiyac duydugunu hissetmek ister cunku ne kadar kendi ayaklari ustunde duran bir bayan olursaniz olun yinede oyleymis gibi yapin esinizinde biraz gururu oksansin erkeklerde bayanlar gibi iltifata ihtiyac duyarlar. Bazi hanimlarimiz malesef kendi elleriyle eslerini aldatmaya sevkediyor bu kotu davranislariyla.

Maalesef her erkek de karşısında bir her kadınla aldatıyor kızlar :) Çevremde gördüklerime dayanarak, erkek ve kadın birbirleriyle ilk kez beraber olup evlenmemişlerse daha önce iyi kötü tecrübeleri olup da birbirlerinde o uyumu ve anlaşmayı yakalayıp evlenmişlerse aldatmıyorlar. Durum acı ama bu...

Evlilik içinde bu tarz şeyleri hiç tasvip etmiyorum ama kadınlarınki daha tehlikeli çünkü genelde ya güvendiği bir problem çıkarmayacak eski sevgilileriyle, ya da tamamen kocasında bulamadığı maddi imkanları bulabildiği biriyle boşanıp diğeriyle evlenme maksadıyla aldatıyorlar. Erkeklerinki herkesin bildiği üzere daha tehlikesiz yeni biri yeni bir tat vs amaçlı basit düşünüyorlar :))

bu konu çok ince malesef benim erkek arkadaşım da çok iyi biri herkese yardım eden ihtiyacına koşturan vicdan sahibi ama ben bile bazen sorguluyorum ilişkimizi özellikle bayanlarla daha iyi anlaşması yardım etmesi beni bu düşünceye sevk etmiyor değil yüzde yüz güven duyuyorum diyemem ama beni sevdiğini biliyorum ben de onu seviyorum ilişkimizi bunun için yürütebiliyoruz bence... sürekli sorgulayıp her şüphe edişimde onu sorulara boğmak sadece kendimden soğutmama neden olur diye düşünüyorum doğru mu yapıyorum ?

harikasınız

olsunda bakalım koyabilecekmisiniz kapıya. inşalah olmasında o işler zor işler.

senin olayın gibi değil gerçi ama ben 35 yaşında bekarım , en yakın arkadaşm evlendikten sonra resmen benle görüşmek istemiyor bunu hissediyorum hep bir bahane sunuyor, çünkü kocası hep benimle muhabbet ediyor şakallar yapıyor, ama kötü niyetli değil adam, anlarsın ya erkeklerden...
ama sanırım arkadaşım kıskanıyor, olabilir , ben de üstüne gitmiyorum, resmen sadece mesajlaşııyoruz whatsupdan ...
görüşmelerimizz bozuldu.

benim de sevdiğim adam en yakın arkadaşımla çıktı gizliden bana da pas vermeyi ihmal etmedi
o kıza herşeyimi anlatıyordum
hiç güvenemiyroum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…