- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
-
- Konu Sahibi biri_biricik
Fotoğrafı yakınlaştırınca kırık beyaz gibi de duruyor.su yeşili değil mi kız o?hayalini gerçekleştirdiğim için çok sevindim
tuvalet terliği değil mi buFotoğrafı yakınlaştırınca en sağdaki ya beyaz, ya da buz mavisi. Ama fotoğraf ufakken açık mavi gibi görünüyor.
Sana yeni bir avatar buldum.
Hem de en çirkininden.tuvalet terliği değil mi bu
Fotoğrafı yakınlaştırınca en sağdaki ya beyaz, ya da buz mavisi. Ama fotoğraf ufakken açık mavi gibi görünüyor.
İşte bu mavi terlikFotoğrafı yakınlaştırınca en sağdaki ya beyaz, ya da buz mavisi. Ama fotoğraf ufakken açık mavi gibi görünüyor.
BDV'ye konu aç. Bu arada senin bahsettiğin terliğin üstündeki ponponlar değil mi? Ben niye ilk oraya baktıysam.Ayy bana Tuvalet terliği dediler inanamıyorum. Ordan hemen bi ban rica edeyim
Yaz kızım! Oy birliğiyle ''mavi terlik'' isimli üyenin bu fotoğrafı avatar olarak kullanmasına karar verilmiştir. Söz konusu şahsın itiraz hakkı yoktur.İşte bu mavi terlik
kahverengi tuvalet terliğinin hakkını yemeyelim lütfen. şu zarafete bakHem de en çirkininden.
çok pis espri hazırladım ama banlanırım diye yazamıyorum.Benim tuvaletimde bile yok bunlardanAyy kızlar sıradaki yorumumu hemen konuyla bağdaştırıyorum: eğer siz bunları giyiyorsanız daha çook aldatılırsınız
(Espiri anlamayanlar kürekle saldıracak bana )
çok pis espri hazırladım ama banlanırım diye yazamıyorum.
ya nasıl resim ekliyorsunuz? her denemem hüsranla sonuçlanıyor.
ya nasıl resim ekliyorsunuz? her denemem hüsranla sonuçlanıyor.
site çok değişmiş. yapamadım bir türlü.Öyle sadece dalga geçmeyle olmuyo hem laf hem icraat Cino