Her erkek aldatirmi

Sorunuzun kendisi bile aldatmayı meşrulaştırıyor. Tabi erkekler için sadece.

Ne demek her erkek aldatır mı? Neden her erkek aldatsın? Bütün erkeklerin ortak yaptığı tek bir şey var mıdır?

Neden her insan aldatır mı değil de her erkek aldatır mı?

Bazıları da ister ama aldatmaz nefsine sahip olabiliyorsa yazmış. Nefsine sahip olmuş olmamış ne fark eder, başka biri ile yatmak istedikten sonra?

Ne biçim insanlarla tanışıyor, evleniyorsunuz anlamak mümkün değil.

Turk erkegi ortalama 1.90 boyunda 80 kg atletik vucut yapisi temiz ve bakimli vucuduyla goz dolduran insan modeli oldugu icin turk kadinini aldatmasi normaldir

Yapmayin kizlar, turk kadininin ortalamasi 1.61/66 kg erkegi 1.72/76 kg yani tencere kapak...

Neyse zaten aldatmak guzellige cirkinlige bakmaz ve hayir tabi ki her erkek aldatmaz. Dunyada hala iyi ve temiz kalabilmis insanlar var.

Benim tuvaletimde bile yok bunlardan Ayy kızlar sıradaki yorumumu hemen konuyla bağdaştırıyorum: eğer siz bunları giyiyorsanız daha çook aldatılırsınız

(Espiri anlamayanlar kürekle saldıracak bana )

Benim tuvaletimde bile yok bunlardan Ayy kızlar sıradaki yorumumu hemen konuyla bağdaştırıyorum: eğer siz bunları giyiyorsanız daha çook aldatılırsınız

(Espiri anlamayanlar kürekle saldıracak bana )
çok pis espri hazırladım ama banlanırım diye yazamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…