Her erkek aldatirmi

Bende de tam tersi oluyor. İyi ki bu herif çıkmış karşıma deyip daha bir seviyorum. O yüzden diyorum ya aldatılsam ruhum duymaz. Benim herif yapmaz modunda mıyım anlamadım ki.
benim herif yapmaz değil de güven bunun adı bence. asla benim kocam yapmaz demem. çünkü insanların söyledikleriyle imtihan olunduğuna inanırım. ama ben de açıkçası eşimden beklemem böyle birşey. güveniyorum ona ama insanoğlu çiğ süt emmiş derler ya. %99 güveniyorsam %1 çiğ süt payı bırakıyorum.

benim herif yapmaz değil de güven bunun adı bence. asla benim kocam yapmaz demem. çünkü insanların söyledikleriyle imtihan olunduğuna inanırım. ama ben de açıkçası eşimden beklemem böyle birşey. güveniyorum ona ama insanoğlu çiğ süt emmiş derler ya. %99 güveniyorsam %1 çiğ süt payı bırakıyorum.
O pay her zaman var... Benimki tamamen eşime güven de değil aslında, kendime güven. Diyorum ya aldatılmaktan korkmuyorum, o aldatmaktan korksun. Bir tarafı yiyorsa, beni gözden çıkardıysa buyursun yapsın kafasındayım.

O pay her zaman var... Benimki tamamen eşime güven de değil aslında, kendime güven. Diyorum ya aldatılmaktan korkmuyorum, o aldatmaktan korksun. Bir tarafı yiyorsa, beni gözden çıkardıysa buyursun yapsın kafasındayım.
en doğrusunu yapıyorsun. kadınlarımız bu fikri benimseseydi, kocayı hayatının merkezine koymasaydı erkekler de bu kadar kolay aldatamazdı, kaybetmekten korkardı. ama malesef bu ülkede aldatan erkek, vazgeçilmeyen yine erkek.

Yorum çok hoşuma gitti biraz daha açar mısınız

Türk kadinlarini kizlarini erkeklerini.. türkiyenin didisinin didisini kötülemek moda olmus !
Her olayi memleket meselesine cevirmek de neyin nesi, garipsiyorum artik.
Sanki avrupada kimse kimseyi aldatmiyor. Kadinlarin hepsi uzun boylu..hicbiri süphe etmiyor kocasinin telefonunu karistirmiyor bilmem ne..

Ne mutlu Türküm diyene !

Not: her erkek aldatmaz.

ne diye genelleme yapiyorsunuz ki ?

her erkek adi, asagilik mi sanki ?
yani demek hepimizin babasi kardesi bu kapasitede oyle mi?

ne yani kadin olunca ahlakli, erkek olunca ahlaksiz mi olunuyor ?
sonucta aldatan erkek bunu tek basina yapmiyor, partneri kadin oluyor. genel olarak.

o zaman tum kadinlar aldatir mi diye de soru soralim.

Erkeklerin de insan olduklarını ve "her erkek aldatır" "erkekler pis kaka" söylemleri altında anormalleştirildiklerini düşünüyorum.
Bir kadının aldatma potansiyeli kadar potansiyelleri vardır işte

Palavra onlar inanmayın. Peki size şöyle bir soru yönelteyim. O aldatmalar nasıl ortaya çıkıyor? Kadınlar eşlerinin telefonunu, bilgisayar geçmişini karıştırıyor öyle ortaya çıkıyor. E madem ''Benim kocam asla yapmazdı'' diye düşünüyorlarmış, o halde ne diye eşlerinin telefonlarını karıştırmışlar??? Demek ki ''Asla yapmaz'' diye falan düşünmüyorlarmış. Basbaya yalan söylüyorlar. Ha beklemediği halde aldatılan yok mu? Var elbette. Ama azınlıktalar. Bizim Türk kadınlarının geneli tam tersine çok şüphecidir. Tüm hayatlarını kocam nerede? kocam kime selam verdi? kocam kime baktı? sorularıyla boğuşarak geçir. Eee hani bizim Türk kadınları kocalarına %100 güveniyorlardı, ''Benimki asla yapmaz'' diyorlardı??? Madem bu kadar güveniyorlar bu kıskançlık niye? Bu kısıtlamalar niye?
Biz Türk milleti olarak romantik ilişkilerde en karşı tarafa güvenmeyen, en kuşkucu milletlerden biriyiz. Dolayısıyla dünya üzerinde ''Benim kocam yapmaz.'' diyecek son kadınlar Türk kadınları olabilir.
Dilerseniz farklı milletlerle birlikte yaşayan insanlara sorun, aynı cevabı alırsınız.

Milenacığım haha öyle deme kocalarına güveniyolar da ahh o o.... Karı yok mu. Masum kocalarını baştan çıkarıyo hep. Yoksa kocalar saf aptal gariban.

Allah korkusu olmayan her erkek aldatır evet

sadakat korkudan ileri gelir yani?
siz temelde birseyleri cok yanlıs anlamıssınız...

ilahi olmayan diger dinlerdeki veya farklı goruslerdeki insanlara soyleyin de eslerini aldatmıyorlar ise sayenizde "aydınlanma" yasasınlar.

Ben arkadaşlar kadar iyi niyetli değilim, evet bence her 'erkek' aldatır. Ama bakışlarıyla, ama cinsel anlam da, ama duygusal. Her 'erkeğin' aldatma eğilimi vardır maalesef. :KK14:

aldatılma korkum yok sanırım. Telefon kurcalamam, nereye gittin nerden geldin diye sormam. Aldatılsam da haberim olmayabilir. Gerçi şüphe uyandıracak bir hali de yok adamcağızın. İşteyim diyorsa iştedir bence :KK36:

Biz de mi bi tuhaflık var Sephora :) aynı derecede rahatım, ruhum duymaz yapsa :))

Yorum çok hoşuma gitti biraz daha açar mısınız

Nasıl açayım ki? Rahatlığımın sebebi kendime güvenmem, yapabileceklerime güvenmem. Eşim de bunların farkında işte. Bir falsosunu yakalarsam gözünün yaşına bakmayacağımı biliyor. Ha bunu sürekli dile getirmiyorum, hatta muhtemelen şakayla karışık olanlar hariç hiç söylememişimdir. Ama beni tanıyor işte. Ay anlatılamıyor ki bu...

Biz de mi bi tuhaflık var Sephora :) aynı derecede rahatım, ruhum duymaz yapsa :))

Tuhafız heralde... Ama dahahuzurluyuz be cicim. Adama sürekli "beni aldatıyor musun yoksa?" tribiyle yaklaşırsan kendini bişey sanar eninde sonunda aldatılırsın gibi geliyor bana.

Nasıl açayım ki? Rahatlığımın sebebi kendime güvenmem, yapabileceklerime güvenmem. Eşim de bunların farkında işte. Bir falsosunu yakalarsam gözünün yaşına bakmayacağımı biliyor. Ha bunu sürekli dile getirmiyorum, hatta muhtemelen şakayla karışık olanlar hariç hiç söylememişimdir. Ama beni tanıyor işte. Ay anlatılamıyor ki bu...

Tuhafız heralde... Ama dahahuzurluyuz be cicim. Adama sürekli "beni aldatıyor musun yoksa?" tribiyle yaklaşırsan kendini bişey sanar eninde sonunda aldatılırsın gibi geliyor bana.

Bence de; biri bana devamlı (evliyim ama genel konuşuyorum) işte sen benle nasıl beraber oluyorsun? Ben sana layık değilim mesajını yollarsa "beni aldatır mısın?" sorusuyla, bir değil iki değil 3. de, la hakkaten benim bunla ne işim var ya? ben daha iyilerine layığım!1! diye düşünürsün.

Son düzenleme:
Bence de; biri bana devamlı (evliyim ama genel konuşuyorum) işte sen benle nasıl beraber oluyorsun? Ben sana layık değilim mesajını yollarsa "beni aldatır mısın? sorusuyla, bir değil iki değil 3. de la hakkaten benim bunla ne işim var ya? ben daha iyilerine layığım!1! diye düşünürsün.
Aynen öyle... Aldatılma korkusu karşıdaki insana güvenmemekten değil kendine güvenmemekten kaynaklanıyor bence. Çünkü karşındaki insan yamuksa, falsoları varsa, güvenmiyorsan normal şartlarda ilişkiyi sürdürmezsin. Yok o ilişki sürüyorsa ya adama güveniyor kendine güvenmiyorsundur, ya da güvenmediğin bir adamla ilişki sürdürüyorsan sende problem vardır....

her erkek aldatır desek resmen "oh neyse yalnız değilmişim" diyecek arkadaşlar var yahu..

soruyu bir de şöyle soralım: Aldatılan her kadın diğer kadınların da aldatılmasını mı ister?

100 puanlık uzmanlık sorusu.. kolay gelsin..

her erkek aldatır desek resmen "oh neyse yalnız değilmişim" diyecek arkadaşlar var yahu..

soruyu bir de şöyle soralım: Aldatılan her kadın diğer kadınların da aldatılmasını mı ister?

100 puanlık uzmanlık sorusu.. kolay gelsin..
Birçoğu istiyor maalesef.
Aldatmayan erkek sayısı, başka kadınların mutluluğunu kıskanmayan kadın sayısından katbekat fazladır.
Kendisini 100 kez aldatmış adamı 100 kere affedip de sonra da başka insanların evliliklerindeki mutluluğa göz dikip, erkeklere laf söylemek de ayrı komedi.
Bu kadar içinize dert olacaksa affetmeyin madem kardeşim. Biz mi dedik affedin diye?
Hadi 1 kez yaptı affettin, 2 kez yaptı affettin, adam 100 kere yapıyor yine affediyorsun. Ee kocanla senin arandaki fark ne?

X