Her erkek aldatirmi

benim bi arkadaşım beraber çalıştığı bi arkadaşına sormuş bu soruyu adamın cevabı ' her erkek mutlaka aldatır. bugün değilse yarın. yarın değilse diğer gün. sadece bazıları ustalıkla yapar ruhun duymaz aldatmıyor sanırsın bazıları da yakalanır bilirsin, öğrenirsin'
bende çok merak ediyorum bu konuyu acaba her erkek aldatır mı ve ayrıca korkuyorumda. ama bence içinde vicdan merhamet ahlaki değer en önemlisi Allah korkusu olan adam(!) aldatmaz..
Bende bu görüşe katılıyorum. Ama bu birazda kadına bağlı. Erkek evden doyarak çıkarsa dışarda yemek ihtiyacı hissetmez bence.

Benim duydugum kadariyla her erkek omrunde bir kez aldatir. Onemli olan bunun sadece bir kez olmasi ve bunu kadinina hisettirmemesidir. Her zaman soyledigim birsey vardir benim. Yalan soylemesine degil tutarsiz yalan soylemesine kizarim. Yalanini zaten ogrenmediysen incilmezsin de. Bence evet her erkek aldatir. Biz kadin olarak bunu dusunmemeliyiz. Aldatir ve ogrenirsen bosarsin ayrilirsin. Tekrar aldatacak diye degil, tekrar ogreneceksin diye. Acaba aldatiliyor muyuz acaba aldatilacak miyiz diye kafayi yiyecegimize bu sekilde odaklanarak yasarsak daha az canimiz yanar. Bunlari ben diyorum ama bakmayin ben de henuz oturtamadim beynime bu mevzuyu. Ahh ahh biz kadinlar...

Bende gerçekten eşini, sevgilisini seven bir erkeğin demicem adamın aldatmadığına içten inanan biriyim. Aldatmak için midesiz olmak lazım ve asla affedilememesi gereken bir şey. Bazı kadınlar çocuğum var aldatıldım ama çocuk için affettim babasız büyümesin derler bu çok saçma ve cahilce birşey öyle birinden ne baba ne de eş olur.

X