Her erkek aldatirmi

Bu gece niye herkes bana çakıyo anlamadım arkadaş:63:
Ayrıca o sağdaki terlik tam da gök mavisi:KK47:.
Benim de fotoğrafım bellidir. Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi
teklif dahi edilemez.
Beğenmeyene de inşallah kaynanasından o kahverengi terlik hediye gelir.:KK76:

aldatmaz dedım en fecı sekılde aldattı
bı daha kımseye aldatmaz demem sanırım
babam dahı olsa..

Bir konu bukadar dağıtılır birazdan kazen gelip ikimizide bammmmlıycakmış gibi bir his var içimde :KK57:

Evet evet hemen birer tane ban rica ediyorum.
Şikayetim: 1- körpe bir genç kızın hayallerini süsleyen yumuşak Maviş masum terlikle dalga geçmek
2- Şahsa tuvalet terliği demek
3- Sınır bilmezlerin şahsıma kahverengi tuvalet terliği yollama teşebbüsü

Yok artık gerçekdenmi bende rahatım hoş şimdilik şüphelenecek bir durum yok :KK12:Eve geç geliyor ama :KK45:İşdeyim diyor hep:KK57:
aldatılma korkum yok sanırım. Telefon kurcalamam, nereye gittin nerden geldin diye sormam. Aldatılsam da haberim olmayabilir. Gerçi şüphe uyandıracak bir hali de yok adamcağızın. İşteyim diyorsa iştedir bence :KK36:

aldatılma korkum yok sanırım. Telefon kurcalamam, nereye gittin nerden geldin diye sormam. Aldatılsam da haberim olmayabilir. Gerçi şüphe uyandıracak bir hali de yok adamcağızın. İşteyim diyorsa iştedir bence :KK36:
Aynen arkadaşım benimde asla karıştırma huyum yoktur bakmam tlf falan güvenim çok Allah şaşırtmasın iştedir herhalde şuam evde ama uyuyor :KK60:

Benimki de totosunu dönmüş koltukta sızmış vaziyette. Aldatmasınlar ayol, kimse kimseyi aldatmasın :KK66:
buradaki aldatma hikayelerini okuyunca ister istemez eşime karşı anlık bir kızgınlık oluyor. sonra bakıyorum zavallı tuzlu fıstığını kırmakla meşgul. unutuveriyorum kızgınlığımı:KK30:

Bence aldatmayan erkek yoktur fırsat bulamayan erkek vardır
Artık bütün erkeklere bakışım bu yönde
Allah fırsat vermesin bunlara

buradaki aldatma hikayelerini okuyunca ister istemez eşime karşı anlık bir kızgınlık oluyor. sonra bakıyorum zavallı tuzlu fıstığını kırmakla meşgul. unutuveriyorum kızgınlığımı:KK30:
Bende de tam tersi oluyor. İyi ki bu herif çıkmış karşıma deyip daha bir seviyorum. O yüzden diyorum ya aldatılsam ruhum duymaz. Benim herif yapmaz modunda mıyım anlamadım ki.

X