Her erkek aldatır mı

Sıkıntılı olduğum için yardım istiyorum biraz ferahlamaya akıl toplamaya geldim yardımcı olursanız sevinirim

Peki yardımcı oluyorum, her erkek aldatmaz. Sizdeki model defolu çıkmış. Seviyorum demelerine kanmayın. Siz affettiğiniz sürece aldatmaya devam edecek.

Başkalarıyla konuşma gereksinimi neden duyar peki evli Bi kadın ve evli Bi erkek

Sizin bahsettiğiniz olay artık alışkanlık haline donmus Özür diliyor ve affediliyor
Adam bildiği için devam ediyor .

Soruya gelecek olursak her erkek aldatmaz .

Aman yanımda duruyor mesajlassin ne olacak nasıl olsa eve geliyor ekmek getiriyor diye düşünmeyi kesin .
Kendinizi özgür bırakın

Başkalarıyla konuşma gereksinimi neden duyar peki evli Bi kadın ve evli Bi erkek
Karısını sevmediği için
Karısının muhabbeti yeterli gelmediği için
Başkası daha tatlı geldiği için
Heyecan aradığı için
telefon arkadaşlığı sevgililiğinden
Bir üyeye kızmışsınız ama evet yumuşatıyorsunuz. Direkt beni aldatmış diyin, aldatma sadece yatakta olmuyor.

Ve başlığa cevabım: hayır aldatmaz. Her erkek aldatmaz, karaktersiz erkek aldatır.

Ya ne kadar saçma bi soru.
Her erkek aldatır mı? Evet dünyada aldatmayan tek bir erkek bile yoktur. Bunu mu diyelim?
Allah aşkına, insanlar nasıl genellenir?
Herkes 100 kilo mu?
Her kadın horlar mı?
Her kadının saçları bukleli mi?
Başında ‘her x’ olan sorular çok sormak için sorulmuş gibi geliyor bana.

Konularınıza baktım.
Daha öncede aldatmış sizi, sürekli başkalarıyla konuşmuş falan.
Bir nevi alışkanlık adamdaki.
Çünkü karşısında biraz bağırıp çağırıp belki birazda burnunu sürttürüp sonra barışan bir kadın var. Bir boşanın bakalım bir daha aldatabiliyor mu?

Bu arada size çok güzel bir söz atacağım ara ara okuyun bunu.
Durumunuzu anlatıyor.

İlk yapılan yanlışa kaza, ikincisine hata, üçüncüsüne ise tercih denir.

X