canım oncelıkle hayatta herseyın hayırlısı, benım kankam yıne cok yakın bı arkadasımla cıktı 5 sene boyunca aldatmıs hıcbırımızın haberı bıle olmadı, yanı yapılmaz dıe bısey yok maalesef :S varsa ıcınde yapar fırsat gelınce , umarım senı hayal kırıklıgına ugratmaz.. ayrıca kımse aldatacak kadar kucuk bırını sevcegını dusunmuo bastakı ınsan melek gıbı oluo , kendıne asık edıo sonradan aldatıolar.. bu noktada dıkkatını cekmeden edemıcem... ayrıca benım unıversıtedekı hocamın bıle cok efendı kıbar dedıgı adam dırek yazılarımdan takıp edenler bılır, bana yapmadıgını bırakmamıstı, asla delı gıbı guvenme ılıskıyı genıs bırakma , bı elınden dıer elıne gıtcek kadar genıslıgı olsun, bunu kendı erkek arkadaslarım dıo bu devırde ben bıle kendıme guvenemıorum aldatmam dıe dıo, bu yuzden adamlar bole derken bıraz uyanık olmakta fayda var... keske sevgılıne dırek solemeseydın , hem aklına dusurdun ona bole bısey yapabılcek ımajını yakıstırdıgını soledın, hemde korkun ayan beyan bellı oldu, sadece aldatma ıle deıl en ufak saygısızlıkta gıtcegını bılmelı
saçmalamışım gerçekten cnm walla düşünüorum da şimdiSaçmalama ya arkadaşim...
en nefret ettiğim şeydir bu..
bilmem kimin eşi aldattı benimkide aldatır nası bi mantıktır yaa..
saçmalama 5 yıllık ilişkine bu kuruntuyu sokma..
her erkek aldatmaz..
sevgilim çok çekşingendir..
erkek muhabbetindende nefret eder..
kızlara ise hiiç bakmaz.. herşeyi görür ama beğenir gibi sulanır gibi bakmaz vs..
şimdi o zaman kulüpte okuduklarımızın sayesinde bırakalım aldatır die..
olacak iş mi.
ona bakılırsa burda eşimi aldattım dien kadınlarda oldu..
eee şimdi bize de her kadın aldatır die bi etiket yapıştırsa erkekler ii mi olur..
silin bu mönyargıları ya silin..
ne güzel demiş babannen .. a.s.babanemın bı sozu vardır
asil azmaz azgında yola gelmes derdı
asıl kısı eger gercekten asilse aldatmaz dıye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?