E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi rainn
-
EVET CNM HER ERKEK ALDATIR...AMA EVLENDİĞİ ZAMAN ALDATIRLAR...KİMİ İLİŞKİİ ESNASINDA BİLE ALDATIR AMA ONLAR İSTİSNA....AMA EVLENDİĞİNDE EN ENE EN FAZLA 10 SENEDEN SONRA KESİN KESİN KESİN...ERKEKLERİN KİTABINDAKİ 1256 SAYFADAKİ KURAL BU...EVLİ OLAN ERKEK BELLİ BİR ZAMANDAN SONRA SIKILIR VE BİR ARAYIŞ İÇERİSİNE GİRER BULURSADA AFFETMEZ Kİİİİİİİİ BULUR..ÇÜNKÜ FARK ETMEZ GÜZEL MİŞ ÇİRKİNMİŞ.(çirkin olsun güzeli evde var zaten derler)yaniiii kendilerine erkekliklerine güven gelsinde hiçç farketmez kimmiş nasılmışşş..işde bu erkeklerin kitabı ALDATIR ALDATIR...onların kitabında HER ERKEK MUTLAKA ÖMRÜNDE 1 KERE ÇAPKINLIK YAPMALI...yoksa erkeğim diye ölmemeli.....yine onların kitabında aldatmak ÇAPKINLIK.....
şu turuncu cümleler resmen bnm aşkım için düşündüklerim.. a.s.5 parmagın besı bır deıldır.ınsanların bırbırlerını aldattıgı cok sık duyar olduk.ama her erkekte aldatcak dıye bıse yoktur.aldatanların cogunun aılevı yada ılıskı sorunu vardır ya sevmıyodur beraber oldugu kısıyle mutlu deıldır ne bılım saysak bıtmez aldatma sebeblerı.ama ınsanın içinde böle bıse varsa sen onu zıncıre vursanda yapar.bende zaman zaman dusundum acaba acaba yaparmı edermı dıye .bu zaman ıcınde neyı öğrendım bılıomusun onun dıger erkeklerden cok farklı oldugunu.ben 50 kızın ıcıne gozu kapalı bırakırım onu.ha yaparsada zaten er yada geç bu cıkar.bence sen cevrende gordugun seylerden etkılenme bu kadar kendıne ve sevdıgıne guvenıyosan sorun yoktur. mutlulugun tadını cıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?