R
rainn
Ziyaretçi
- Konu Sahibi rainn
-
valla bence hepsi yapar erkek sonuçta hiçbirine güvenmiyorum :dilcikar:
ne efendi aklı başında ummadık adamların bile aldattıgına tanık oldum Çok üzgünüm çoook
haklısın sanırım boşa dert ediorum kendime kaydirigubbakcemile2her erkek aldatmaz! aldatma erkeklere özgü bir şey değildir. sevdiklerini aldatan kadınlar gördüm şahsen okul hayatımda, iş hayatımda.
insanın karakteriyle ilgili bir konu olduğunu düşünüyorum. hiçbir sorunu da buna neden olarak kabul etmiyorum.
ayrıca gerçekten yüzüne yansıyor insanların içi. öğretmenine güven, bunca yıldır sevdiğin insanı da bu yüzden üzme.a.s.
Tabiki böyle bir kural olmaz.
Karakter meselesi olduğunu düşünenlerdenim bende.
Sevgilinize söylemeniz hoş olmamış ama,o yinede sizi incitmeden kibar bir şekilde cevap vermiş.
Ayrıca onu kaybetmekten ne kadar korksanızda belli etmemenizi tavsiye ederim.
Herkese merhaba. Ben üye olalı 2 - 3 gün oluyor.
Şimdi bir şey yazacağım ama kızmayın. benneyaptımki Ekimde tam 5 yıl olacak bir ilişkim var. Ona çok güveniyorum aldatmayacağı konusunda. Hatta insanların yüzünden nasıl biri olduğunu tahmin eden kişiler vardır ya öyle bir edebiyat öğretmenim vardı ve sevgilim için "o kadınlarla dolu bir odada kalsa asla dönüp bakmaz" demişti. Ama şimdi forumda o kdr çok aldatılma hikayesi okudum ki, o kdr çok var ki Çok üzgünüm çoook Anladınız siz beni? Acaba her erkek aldatır mı? o da yapar mı? Bu endişemi sevgilime de söyledim üzüldü çok, neden diğerleiyle aynı kefeye koyuyorsun dedi üstelik hiç kızmadan kibarca sitem etti. Ama ben çok korkuyorum. Güvensizlik değil bu.Belki de kaybetme korkusu. Bu zamana kdr hiç şüphe etmedim. Ama yazılanlar beni hem üzdü hem korkuttu. Çok kolay empati kuran bir insanım. Böyle bi soru işareti oluştu ben de . Acaba kuruntu mu yapıyorum?
Ne dersiniz?
Sen onun aldatacağini düşünüp şimdiden kuruntu yapip kendini üzüosun yarin birgün seni gerçekten aldatirsa ne yaparsin die düşünmeden edememdim ya kusuruma bakma sakin...ama şunu söleyebilirim sadece olmaz olmaz deme hayatta insanin başina herşey gelebilir sende bunu hep böle düşün seni aldatsa bile sen yilma kendinden vazgeçme güven kendine kendine inan ve güven bu sana her zaman cvp olur zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?