Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Epey iddialı bir şekilde davette bulunmuşsunuz ama ben sadece sizinle konuyu konuşmak adına söylediklerinize karşı çıktığımı belirtmek istiyorum!
Yazdıklarınız pek açıklayıcı olmamış rica etsem bana bir kaç örnek ile söylemek istediklerinizi anlatır mısınız?
Mesela sizi böyle düşünmeye iten neler gördünüz, ve o kişiler neden bir erkeğin kendileri üzerinden egemenlik kurmasına izin verdiler?:bbo:
Aslında şuan yazdıklarınız yeterince açıklayıcı olmuş.
Fakat kafama takılan birşey var!
Evlilik kurumunda neden bir erkeğin illede karısını baş tacı etmesi beklenir ki?
O koca beni yere batarsa yada göğe çıkarsa ne olur ki?
Neden bir erkeğin kendisini gururlandırması bekler ki bir insan!
Evlilik karşılıklı danışıklı dövüşün olduğu bir kurumdur!
Ne kadar verirseniz o kadar alırsınız..
Eğer verdiğiniz şeylerin karşılığını da almıyorsanız vurursunuz tekmeyi kendinize yeni bir hayat kurarsınız!
Bunu başaramayacak kadar zavallıysa bir kadın sadece suç erkeklerde aranmamalı..
Önce kadın kendine, yaşamına,bedenine ve fikirlerini saygı duyacak ki sonra başkasından o saygıyı bekleyecek.
Erkek egomanasında sinip yaşamınızın bir şekilde bitmesini beklerken tüm kabahati bir erkeğin boynuna atmak da biraz abese iştikal oluyor!
Bence biz, bizler ve kadın haklarına saygılı herkes 'kadını vezir edende rezil edende erkektir' mantığından uzak durup,bunu sürekli tekrarlayıp yaşayış biçimi haline getirenlerin gözünü açmalı,onlara gercekleri göstermeliyiz..
ben böyle düşünüyorum..
Sorunuza gelince;Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır saçmalığını desteklemediğimi aksine gülünç olduğunu düşündüğümü belirtmek isterim..
Sevgiler..şutarafagitti
Sözlerinize kırılmadım,bundan 2 sene önce olsa kırılırdım.
Fakat öğrendim ki polyanna olunca,pembe gözlüklerle bakınca kaderiniz hep mutsuzluk oluyor..
Çevremde sürekli beni takdir edip arkamdan konuşanları,oyun cevirenleri hatırladıkça sanırım sizin tabirinizle duygusuz olmayı seviyorum ben..
Hem inanın bana kendi ayakları üstünde durmak kolaylık değil aksine zordur!
Evde oturup koca parası yiyip onun beni ezmesine göz yummayı bende bilirim.
Fakat ben zor olanı secip hayatta kimseye tutunmayıp kendi yolumu kendim çizmeye kalkıştım..
Bu tavrımlada ve hayat anlayışımlada gurur duyuyorum!
Bunu yapmayı her kadın başarsaydı kadın sığınma evleri,mor çatılar olmazdı buda bir dip not olsunsengözlerimebaksanab
Sözlerinize kırılmadım,bundan 2 sene önce olsa kırılırdım.
Fakat öğrendim ki polyanna olunca,pembe gözlüklerle bakınca kaderiniz hep mutsuzluk oluyor..
Çevremde sürekli beni takdir edip arkamdan konuşanları,oyun cevirenleri hatırladıkça sanırım sizin tabirinizle duygusuz olmayı seviyorum ben..
Hem inanın bana kendi ayakları üstünde durmak kolaylık değil aksine zordur!
Evde oturup koca parası yiyip onun beni ezmesine göz yummayı bende bilirim.
Fakat ben zor olanı secip hayatta kimseye tutunmayıp kendi yolumu kendim çizmeye kalkıştım..
Bu tavrımlada ve hayat anlayışımlada gurur duyuyorum!
Bunu yapmayı her kadın başarsaydı kadın sığınma evleri,mor çatılar olmazdı buda bir dip not olsunsengözlerimebaksanab