her ay yumurtulanma günlerim stresli geçiyor

muhabet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
234
4
26
İstanbul
kızlar bana yardım edin bebek sahibi olmak istiyorum 28 gunde 1 regl oluyorum yumurtulanma gunum 14. gün bir kere hamile kaldım ama maalesef boş gebelik oldum o hamşle kaldıgım ayda yumurtulanma gunumde annemle çok kötü tartışmıştım ve çok stresliydim o gece hamile kaldım ama boş oldu düşükten sonra her ay yumurtulanm günümü sabırsızlıkla bekliyorum ama her ay aynı 14. günüm annemle tartışmamız oluyor kaderın kötü şakasımı yoksa annem bilerekmi yapiyor anlamiyorum önumuzdeki ay stres olmadan güzel geçiririm diyorum yine en ufal şeyden buyuk kavga çikariyor... annem bizimle kalıyor babam yok başka kardeşlerımde olmadigi için eşim bizimle kalmasına izin verdı eşim saygıda kusur etmiyor ama annem bir turlu sevemedi eşimi.... her ay aynı şeyleri yaşamaktan bıktım bugun intihar bile edecektım o kadar kötüyüm ki bugun yine 14. günümdü yine stresli geçti 14 gün sonra yine kırmızıları görecem

cnmm.. öncelikle Rabbim sabır versin ins..
ben annemi kaybedeli 12 yıl oluyo.. çok zor.. zorun ötesinde bir zor.. annesiz bu kadar yıl yaşamak.. ama elimizden birsey gelmiyor..
benim annem melek gibiydi..melek gibi, nur yüzlüydü.. çok temiz kalpliydi..
evliliğimin 1-2yıl üzerine ağır bi hastalık sonucu kaybettik.. ve geldik bu zamana..
ve annemi öyle kötü bir hastalıkta 1-2sene boyunca her gördüğümde..
gözyaşlarım içime akarcasına ;
hep " Allahımmm annem yeter ki iyi olsun.. O iyi olsun da, çocuğum olmasın... "
bu tabiri kullandım.. canımın yandığı kadar bunu söyledim..
ama bunu diyerekten hata mı etttim yada neden böyle oldu bilmiyorum..
hem annemi kaybettim.. hemde 15 yılımı doldurduğum şu evliliğimde.. henüz bir çocuk sabihi olamadım..
bunu niye anlattın dicen simdi..?
hayatımız boyunca anne çok kıymetli bir varlık olduğu için ..
tabiki herkesin yaşadığı kendine..
............
annen le konuşmuyo musun cnm ?
bak bu stres yüzünden hamile kalamıyorum belkide.. neden böyle oluyor diye ?
konusun, ki heray stres yapma ..
hakkında hayırlısı olsun cnm..

Son düzenleme:

konuşuyorum her seferinde tatlı dille anlatmaya çaliştim anliyor özür dilerim diyor ama aradan 2 3 gün geçince yine aynısını yapiyor keşke seni buna vermeseydım keşke evlendşrmeseydım hala geç degil boşan ikimiz hayata devam edelım diyor eşimi çok seviyorum ama annemide 2 ateşin içindeyim

hmm.. cnm bi dktordan bu konuyla ilgili bi yardım alabilsen, senin için çok iyi olucağını düsünoyorum.. yani kolay mı bi evliligi bitirmek.. :44:
evleneli ne kadar oldu cnm ?

hmm.. cnm bi dktordan bu konuyla ilgili bi yardım alabilsen, senin için çok iyi olucağını düsünoyorum.. yani kolay mı bi evliligi bitirmek.. :44:
evleneli ne kadar oldu cnm ?

6 ay oldu evlenelı evlendigimiz gunden beri bizimle yaşiyor hatta ilk gecemizde tek başına kalmasın die evmizde kaldı eşimin ailesi bugune kadar 1 gün bile kalmadı evimizde sadece misafir olarak geldikleri zamanda afra tafra yapiyor eşim beni çok sevdigi için annemin tum bu davranışlarını alttan aliyor ama artık eve gelmek istemiyorum diyor napıcagımı şaşırdım ALLAHIM bana sabır ver diyorum belkı bebegım olsa annem onunla oyalanır bizimle uğraşmaz diyorum RABBIM biran önce seninde benimde kucagımızı doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…