Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 annemmmm geldim yettim kuzumm şükür kavuşturana :anneadayı::KK200::bicak::KK71::KK19:
Nasılsın bitanem yeni konun hayırlı uğurlu olsun hepimiz için.Bende iliştireyim hemen 20 Ekim:süslü:
Gurbet kuşum hoşgeldin sefalar getirdin canım benim iyyim sukur dün catlatma ignesi vuruldum beklemedeyim şuanda eklerim tabi canm benim sen nasilsin gittinmi evine

Kizlar acilll yardim edermisiniz ben surekli kontrole gidiyodum yumurta takibi yapiliyordu buyuyunce catlatma ignesi yapilacakti cumartesi gunu gittik 18 milim dedi sali gel yapalim igneyi dedi ama bugun gittimizde yumurtam catlamis doktor bisey yapmadi iliskiye girin dedi ancak yumurtamin ne zaman catladini bilmiyoruz gecmi kaldik acaba ölmüsmudur yumurtam 24 saat mis omru galiba ole okumumustum

Kizlar acilll yardim edermisiniz ben surekli kontrole gidiyodum yumurta takibi yapiliyordu buyuyunce catlatma ignesi yapilacakti cumartesi gunu gittik 18 milim dedi sali gel yapalim igneyi dedi ama bugun gittimizde yumurtam catlamis doktor bisey yapmadi iliskiye girin dedi ancak yumurtamin ne zaman catladini bilmiyoruz gecmi kaldik acaba ölmüsmudur yumurtam 24 saat mis omru galiba ole okumumustum
Evet ama önce ilişki oldumu peki siz yinede deneyin iyi düşün kötü düşünme canm

Canım merak ettim kaçıncı günde catladi yumurtan

14.gun gitmistim 18 milim demisti sonra catlamis iste canim tam gununu bilmiyorum ki bugun gittimde catlamis dedi doktor cok bisey demedi zaten cok kizdim doktora bi aydir catlamasini bekliyoruz kendiliginden catliyo haberimI yok

Kızlar dün adetimin 21.günüydü. Ben kan verdim adetime 5 gün var 2.30 çıktı ? Sizce erkenmi olmuş ? Şüpheli ilişkiden sonraki 8. Gündü dün. Olsa çıkarmıydı kanda ?

m
Güzel anne adayları anne olmak isteyenler rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın gelin DERTLESELIM fikir alışverişi yapalım birlikte BATLARI bekleyelim herkesin çift çizgi görmesi dileği ile bayanlar buyrun topigime :emir_bebek::anne::anneadayı::KK200::nazar::KK36::anne::anneadayı::KK15::21::KK25::KK68::KK68::KK68::KK68::KK3::KK74::KK37::KK5::KK5::KK5::KK5::KK36:Hoppa:KK37::KK36:
BAT TARIHLERI

1. @Zeze _skcn HAMILEEE :anneadayı::KK200::nazar::nazar::emir_bebek:

@Nurlana14 28eylul

2. @hiranur3419 2ekim

3. @rainbow4607 4ekim

@EslemKenan 4ekim

4.@gizemya 4ekim

5. @tugceyunuslu 5ekim

6. @gzmdncr33 6ekim

7. @giustizia_ 6ekim

8. @Nbhtt 7ekim

9. @kardelen_08 8 EKIM

10. @Aytenazmi 9 Ekim

@Nurem 10ekin

11. @Umutumut82 12ekim

12. D DenizZkabugu 13ekim

13. @H E 13ekim

14. @eymecik 14ekim

15. @kitap dostu 14ekim

16. @Alyam52 14ekim

17. @Balgozlu55 15ekim

18. Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 17 ekim

19. @Vahvah85 18ekim

20. @wiha02. 18 ekim

21. @Jklyyy 19 ekim

22. @begonya23456 19ekim

23. @mimarice 19ekim

24. @17platon17 20 ekim

@MiyavKedi 20 ekim

25. @arkeolog0635 20ekim

26. @nyks_42 22ekim

27. @srplmtmtk 23ekim

28. @Valensiya 25 ekim
merhaba kızlarrr biraz geç kalmışım yazmak için ama bende şurada bekleyeyim bat 12 ekim :)

Kızlar bende dayanamayıp evde normal test yaptım negatıf çıktı bata 4 gün var erken mi yaptım belirtiler olunca çıkar dedim ama kafamda karıştı

X