W winx perisi Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2008 2.668 48 37 28 Eylül 2010 Konu Sahibi winx perisi #41 burdayımmmmmm hgeldın
tuanaker Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2009 83 1 28 Eylül 2010 Konu Sahibi winx perisi #42 bir kerede cift cizgi görmek istiyorum meraktan ya hatta :)))su sahte testlerden alsam mi ki en azindan cift cizgiyi görmüs olurum:))))))
bir kerede cift cizgi görmek istiyorum meraktan ya hatta :)))su sahte testlerden alsam mi ki en azindan cift cizgiyi görmüs olurum:))))))
W winx perisi Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2008 2.668 48 37 28 Eylül 2010 Konu Sahibi winx perisi #43 off offff bende gormek ıstıyorum ama goremıyorummmmm adetım gecıktı goguslerım agrıyor ma dun yaptım negatıf haftaya kdr olmassam tekrarlıcam bakalım
off offff bende gormek ıstıyorum ama goremıyorummmmm adetım gecıktı goguslerım agrıyor ma dun yaptım negatıf haftaya kdr olmassam tekrarlıcam bakalım
tuanaker Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2009 83 1 28 Eylül 2010 Konu Sahibi winx perisi #44 bu ay kesin hamileyim dedimm o kadar belirtim vardi kiii ama yine hüsran allah yardimcimiz olsunnn bi an once kavusalimmm bebeciklere
bu ay kesin hamileyim dedimm o kadar belirtim vardi kiii ama yine hüsran allah yardimcimiz olsunnn bi an once kavusalimmm bebeciklere
W winx perisi Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2008 2.668 48 37 28 Eylül 2010 Konu Sahibi winx perisi #45 hepsı psıkolojık ama bılıyomusun ıstedıgımız ıcın ben ılk hamıleleıgımde tam kafamdan attıgım zaman hamıle kaldım ama dusukle sonuclandı maalesef
hepsı psıkolojık ama bılıyomusun ıstedıgımız ıcın ben ılk hamıleleıgımde tam kafamdan attıgım zaman hamıle kaldım ama dusukle sonuclandı maalesef
tuanaker Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2009 83 1 28 Eylül 2010 Konu Sahibi winx perisi #46 evet psikolojik bütün belirtiler eminim ki hamilelik cok farkli olacak psikolojik olarak kendimizi yipratiyoruz ben artik beklemiyecegimmm hastalik hastasi olsumm bunaldimm canim ins en yakin zamanda bebgine kavusursunnn
evet psikolojik bütün belirtiler eminim ki hamilelik cok farkli olacak psikolojik olarak kendimizi yipratiyoruz ben artik beklemiyecegimmm hastalik hastasi olsumm bunaldimm canim ins en yakin zamanda bebgine kavusursunnn
W winx perisi Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2008 2.668 48 37 29 Eylül 2010 Konu Sahibi winx perisi #47 ınsallah canım ıkımızde