- 6 Haziran 2008
- 2.994
- 10
- Konu Sahibi winx perisi
merhaba kızlar bende pkoluyum bi tane oğlum var glucophage ile hamile kalmıştım ben oğlum 2yaşına geldi şimdi 2. için çalışmalara başladık ilk gebeliğimi adetimin 10 gün gecikmesinden sonra kan testinde öğrenmiştim 15 gün önce idrarda çıkmamıştı sırf çift çizgiyi görmek için hamileliğimi bildiğim halde yapmıştım idrar testi net 2. çizgi çıkmıştı hala saklıyorum o testi :)) ilk belirtileri benim adet öncesi 10 gün süren göğüs şişliğim olurdu o zaman 10 günü geçti hala ağrıyordu göğüsleri sanki süt dolmuş gibi bide çok halsizliğim vardı dışarıda 2dk. yürüyüp eve geleyim yatağa çakılıyordum resmen kasık ağrım hamileliğimi öğrendkten sonra başlamıştı ara ara giren bi sancıydı 2. aydan sonra hepsi geçmişti ondan sonraki dönem tiksinme mide bulantılarım başlamıştı bel bölgemde kalınlaşma olmuştu kotlarımın beli hemen sıkmaya başlamıştı bide şunu söyleyim yeni öğrendim ben hamileliğimdeaz yememe rağman 30 kilo aldım sebebi pkoymuş bilginize şimdi aynı şekilde hamile kalırsam çok kilo alacakmışım aşırı ödemim olmuştu dikkat etmeme rağmen