Her ay muayyen durumda yaşadığım süreç 😔

Benim eşim hep yanımda ama ben doktora gittiğimde bile o kapıdan girdiğimde cok üzülüyoruz bide hamileler felan oluyor hiç konuşmuyoruz o an dokunsak ağlatacak gibiyiz

Ben 28 yaşındayım İstanbul mu acaba hangi doktora gidiyorsunuz
İstanbul mu hangi dok

Sizlere şu mübarek geceler hürmetine, rabbimin tez şifa nasip etmesini,sizin ona onunda size hayırlar getireceği evlatlar nasip etmesini diliyorum,beliki çok istiyorsunuz rabbim aratmasın

İnsallah hayırlı sonuçlar alırsınız en kısa zamanda

Sizlere şu mübarek geceler hürmetine, rabbimin tez şifa nasip etmesini,sizin ona onunda size hayırlar getireceği evlatlar nasip etmesini diliyorum,beliki çok istiyorsunuz rabbim aratmasın
Aminnn kardeşim Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip eylesinnn...

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki ben de regl olduğumda eşime söylemek istemiyorum üzülecek diye hep kendi içime atıyorum bu kadar üzüldüğümü o bile bilmiyor gözyaşım hep içime akıyor her ay hüsranla sonuçlanıyor bunu yaşamayan bilemez

Daha erken diyenleri umursama bence sen ve eşinde muayene olsun en azından sorununuzu bilir ona göre davranırsınız bizde bu çekilseydik ve her ay sürekli stres oluyorduk gittik ve sorunumuzu öğrendik tüp bebeğe başladık eğer denemiş olsaydık zaman kaybı olacaktı bu zaman kaybından ziyade eşimle aramızdada stresten sorunlar çıkıyordu… hakknda hayırlısı neyse o olsun

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım. Ama en büyük engel stres. Yani stres yapmamanız lazım kesinlikle. İnşallah Rabbim sana şifa verir de kucağına sağlıkla alabilirsin bebeğini. Allah herkesin gönlüne versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…