- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.359
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
İstediğin kadar. Bir sınırı yok. Gücün neye yeterse.Kaç gram aşko ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstediğin kadar. Bir sınırı yok. Gücün neye yeterse.Kaç gram aşko ?
İstediğin kadar. Bir sınırı yok. Gücün neye yeterse.
Ben sıkıntı çekmiyorum artık birikim yapabiliyorum kuşum. Ama sana bir çeyrek çok az. Borcun var mı? Aile yanında kalan bir öğretmen borcu yoksa ayda en az 2-3 çeyrek atmalı.Seni de alalım.
Katılıyorum kuşumOf hepiniz çok fakirsiniz yaaa
Valla almaya çabalayacam bekarlık avantajımı burda kullanayım bari.Ben sıkıntı çekmiyorum artık birikim yapabiliyorum kuşum. Ama sana bir çeyrek çok az. Borcun var mı? Aile yanında kalan bir öğretmen borcu yoksa ayda en az 2-3 çeyrek atmalı.
Yok canım ne araba ne de bileziğin gözüme girmediKatılıyorum kuşum
Sevgili arkadaşlar
Benim gibi parasını tutamayan savruklar için bir topik açayım dedim. Her ay en az gram altın(çeyrek olsa tam süper olur) alıp köşeye atıyoruz. Hadi bakalım bismillah. Kazançlarınız bol olsun.
ÜYE
ADIEYLÜL EKİM KASIM ARALIK OCAK ŞUBAT MART Bekar Burhan 1 çeyrek Y Yenidenbashlasin 2 gram @Orangegreysky Rprnn 2 çeyrek @keninbarbiesi93 @Amarylliss @gulayb @Kristialia 100 Euro @lilyummm @Cemoos 1 Gram
1Çeyrek
Arabayı eşim BEKARKEN aldı ama yine de sen bilirsin…Yok canım ne araba ne de bileziğin gözüme girmedi
Alırsın canım sana güveniyorumBeni de ekler misin bu listeye aşko
Ohh zengin biri nihayetMadem etiketledin yaz beni de çeyrek almam ama dümdük altın alırım.
Bi Dilan Polat bi de ben bebeğimOhh zengin biri nihayet
Kesinlikle fiziksel. Banka olunca büyük kesinti oluyorHanımlar altını fiziksel mi alıyorsunuz? Dışarı çıkmak altın almak zor geliyor bana çok ya, bankacılıkta da çok kesinti oluyor sanki
Yarında o şekilde olur mu acaba bugün alacaktim yetişmedi.Merhaba arkadaşlar altın bugün de düşüşte tam alım fırsatı off ya
Askım biriktiriyorum ben de buraya yazmayı bilemedimBllossom sen de gel
Nazar mı ederizAskım biriktiriyorum ben de buraya yazmayı bilemedim
En son 30 tane lira aldım esimleNazar mı ederiz
Aldığınız zaman söyleyin yazayımMerhaba beni de tabloya ekler misiniz.. Her ay en az 1 gram olursa birde çeyrek düşünüyorum:)
Atma kız bu devirde birikim mi yapılır hiç harca gitsin. Almak istediğin şey atıyorum 10 bin lira sen kenara altın/para abiriktirene kadar o sey 15 bin oluyo bosver. En kötü bisey almıcam ben orada biriksik bile desen olmuyo para cidden değersizleşiyo. Bende birikim yapardım sonra baktım daha da değersizleşiyo biriktirdiğim para. Harcayın gitsin