- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.316
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
Nane Limon Kabugu sen de gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni de alalımKenarda herzaman paran olacak yarın ne olacağımız belli değil düşenin dostu olmazmış
Hala düşüyor sanırım bu düşüş trendi devam edecek gibi duruyor.alim için iyi fırsat aslindaYarında o şekilde olur mu acaba bugün alacaktim yetişmedi.
Ayın 15ine kadar düşse süper olacak paramız yok yaHala düşüyor sanırım bu düşüş trendi devam edecek gibi duruyor.alim için iyi fırsat aslinda
Birikim kim ben kim dermişim bebeler çok masraflı daNane Limon Kabugu sen de gel
Merak etme belki daha düşmez ama düşmesi durabilir kaldı 13 günAyın 15ine kadar düşse süper olacak paramız yok ya
Allah yardımcın olsun kaç aylık bebelerBirikim kim ben kim dermişim bebeler çok masraflı da
Kenarda param yok her ay 20 bin kredi ödüyoruzSeni de alalım
lise orta ve ilk okulda var birde bir buçuk yaşındaAllah yardımcın olsun kaç aylık bebeler
Ooo maşallah Allah bagislasinlise orta ve ilk okulda var birde bir buçuk yaşında
Dolar yükselme trendinde sakin dokunmayinŞimdi sizlere birşey danisacagum. Zamanında eşime bileziklerimi borç verdim. O da arkadaşıyla ortak İs yaptı olmadı neyse ana parayı vercem demişti. 3 yılın sonunda bugün bi miktar ödeme yapmıs eşime. Ben tl gelir bilezik yaparım diodum hep ama dolar olarak yapmış. Doları satıp bilezik yapmak büyük zarar olur dimii
Kullanma hevesin varsa al bileziği ama yok takmam dersen döviz olarak kalsınŞimdi sizlere birşey danisacagum. Zamanında eşime bileziklerimi borç verdim. O da arkadaşıyla ortak İs yaptı olmadı neyse ana parayı vercem demişti. 3 yılın sonunda bugün bi miktar ödeme yapmıs eşime. Ben tl gelir bilezik yaparım diodum hep ama dolar olarak yapmış. Doları satıp bilezik yapmak büyük zarar olur dimii
Allah yardımcın olsunKenarda param yok her ay 20 bin kredi ödüyoruz
Ekleyeyim seni listeyeAy bir altınımı ufaltan ben ama dönünce tamlaştırcam inşallah valla gerçi bı sürü hayalim var hangisine para yetiştireceğim acaba
2-3 ayrı hesabım varKızlar fiziksel altınları nerede tutuyorsunuz evde? Eylülde Euro aldım onu banka Euro hesabına aldım
Bu ay çeyrek alsam nereye koysam bilemedim evde olan düğünden kalma ufak tefek çeyrek takılar var onların yanına koymak istemiyorum tamamen sıfırdan başladım birikime acaba hep dijital mi alsam biseyler fiziksel yerine
Halının altına atKızlar fiziksel altınları nerede tutuyorsunuz evde? Eylülde Euro aldım onu banka Euro hesabına aldım
Bu ay çeyrek alsam nereye koysam bilemedim evde olan düğünden kalma ufak tefek çeyrek takılar var onların yanına koymak istemiyorum tamamen sıfırdan başladım birikime acaba hep dijital mi alsam biseyler fiziksel yerine