- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.359
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
Ne işine girdin barbiNasipse pazartesi işe başlıyorum.Ama bilmiyorum işte bu nikah düğünden dolayı borç ödeyebilirim bir sene altın biriktirebilirmiyim bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne işine girdin barbiNasipse pazartesi işe başlıyorum.Ama bilmiyorum işte bu nikah düğünden dolayı borç ödeyebilirim bir sene altın biriktirebilirmiyim bilmiyorum
Market gene.Giyim mağazaları tecrübe arıyormuş.Ne işine girdin barbi
İyi hayırlı olsun ayda en az bir tane çeyrek alabilirsin bence.Market gene.Giyim mağazaları tecrübe arıyormuş.
İnşallah 2 tane de alabilirim.İyi hayırlı olsun ayda en az bir tane çeyrek alabilirsin bence.
İnşallahİnşallah 2 tane de alabilirim.
Alınca beni etiketleAy burhanımm beni de ekle kız gramla eylüle gireyim bismillah sağ ayakla
Çok kararsızım çeyrek altın ve 100 Euro arasında çeyrek altın fiziksek saklamam gerek bankada Euro hesabım var 100 Euro alıp atsam mıPamuk eller cebe
İkisi de değer kaybetmez bundan sonra.Çok kararsızım çeyrek altın ve 100 Euro arasında çeyrek altın fiziksek saklamam gerek bankada Euro hesabım var 100 Euro alıp atsam mı
Altın mı değerleniyor döviz mi
Altin şuan çok düşük altına gir.Çok kararsızım çeyrek altın ve 100 Euro arasında çeyrek altın fiziksek saklamam gerek bankada Euro hesabım var 100 Euro alıp atsam mı
Altın mı değerleniyor döviz mi
EkliyorumB Burhan Burhanitto eylül ayı için 100 Euro olarak aldım Ekim için çeyrek Düşünebilirim
Eylüle 100 Euro ekleyelim
Ben fiziksel alıyorum banka çok kesinti yapıyorHanımlar altını fiziksel mi alıyorsunuz? Dışarı çıkmak altın almak zor geliyor bana çok ya, bankacılıkta da çok kesinti oluyor sanki
Ay of ya maaşa daha çok.Merhaba arkadaşlar altın bugün de düşüşte tam alım fırsatı off ya
İnşallah daha da duser maaşa artık ne diyimAy of ya maaşa daha çok.