- 3 Haziran 2023
- 773
- 1.193
-
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
- #1.221
Garanti bankasinda yatırım hesabım var benim oradan gümüş fonu sepeti varGümüşte hangi fon?
Tabi ki hoşgeldiniz akşam sizin için de tablo acayimMerhabalar hanımlar... Nasılsınız?
Aranıza katılabiliyor muyuz?
Neler biriktirdiğimi takip edemiyorum çok parça parça aldığım için, belki buradan takibini yapabilirim :)
Borsadan para kazanan hiç duymadım benGaranti bankasinda yatırım hesabım var benim oradan gümüş fonu sepeti var
Ayrıca üç beş demiyorum altın fonundan da alıyorum damlaya damlaya göl olur misali
paramın büyük kismi borsa bazlı fonlarda olduğu için kar namına birşey elde edemedim
Az daha paralanirsam yatırım uzmanlarından destek alayım bari
Merhabalar, unutuldumm muuuuu göremedim tabloda kendimi :))Tabi ki hoşgeldiniz akşam sizin için de tablo acayim
unutmadım şimdi ekleyeceğim her zaman bilgisayara girme imkanım olmuyorMerhabalar, unutuldumm muuuuu göremedim tabloda kendimi :))
Ekim birikimini ekledim kasım için ekleme yapmadımEkim ayı alımlarım : 20 gr ve 15 gr iki adet bilezik. 1 ata altın, 1 reşat altın alındı
Kasım hedefi : 15 gr 3 adet bilezik inşallah :)
Çok teşekkür ederimm :)Ekim birikimini ekledim kasım için ekleme yapmadım
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Çok ani olmuştur sizin içinBu sabah müdürümden norm fazlası oldugumu öğrendim o kadar üzüldüm ki hem okulum evime yakındı yemek servis problemim olmuyordu üstelik 8.yılımdı çok alışmıştım hem arkdaşlarım hem idare çok ğyiydi.ayın 18 inde yeni okul için tercih yapmam lazım inşallah hakkımda hayırlısı olur
Akşam veya yarın eklerim inşallahYeniden başlasın, birikimlerimi doğru işlememişiz tabloya :)))
"20 gr 1 bilezik, 15 gr 1 bilezik, 1 reşat ve 1 ata altın" olarak güncelleyebilir misin :)
20 gram altın 15 gr iki bilezik yazılmış doğru tutalım hesabı :))))
Hayırlı olsun yeni kullanıcı adına da bayıldımY Yenidenbashlasin merhaba canım dün 1 gram altın alarak Kasım ayına başlangıç yaptım canım inşaallah gerisi gelir
Kusura bakma yeni farkettim müsait olduğumda düzelteceğim bu arada bileziğin gramını kaçtan aldın benim de 15 Gr iki burgu alasım var hazır altın düşmeye başlamışken )))Yeniden başlasın, birikimlerimi doğru işlememişiz tabloya :)))
"20 gr 1 bilezik, 15 gr 1 bilezik, 1 reşat ve 1 ata altın" olarak güncelleyebilir misin :)
20 gram altın 15 gr iki bilezik yazılmış doğru tutalım hesabı :))))
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun yeni kullanıcı adına da bayıldım
Ben biraz yüksekten aldım sanırım 3000 TL gibi bir şeye almıştım gramınıKusura bakma yeni farkettim müsait olduğumda düzelteceğim bu arada bileziğin gramını kaçtan aldın benim de 15 Gr iki burgu alasım var hazır altın düşmeye başlamışken )))
Trump reis dengeleri alt üst etti
Uzmanlar altında bir iki hafta düşüş bekliyorlar altın çok yükseldi düzeltme yapması gerekiyordu diyorlar ama sonrası için yine yükseliş bekliyorlar altının kimseye kaybettirdiğini görmedim belki az kazanç sağlamış olabilir belirli zamanlarında ama hep yatırımcısını sevindirmiştir.tabi bu benim görüşüm yatırım tavsiyesi değildirBen biraz yüksekten aldım sanırım 3000 TL gibi bir şeye almıştım gramınıBu ay tekrar 200k gibi bir kazancım oldu bilezik almak istiyorum ama doğru zamanı bekliyorum.
Daha düşer mi bu hafta sizce? Yoksa kaçırmadan almak mı lazım pazartesi
Düşüş bekliyorlarsa bu hafta da biraz gözlemleyeyim o zaman :)Uzmanlar altında bir iki hafta düşüş bekliyorlar altın çok yükseldi düzeltme yapması gerekiyordu diyorlar ama sonrası için yine yükseliş bekliyorlar altının kimseye kaybettirdiğini görmedim belki az kazanç sağlamış olabilir belirli zamanlarında ama hep yatırımcısını sevindirmiştir.tabi bu benim görüşüm yatırım tavsiyesi değildir
Ben de maaşımla yarım altın almayı planlıyorum ya da dolar da alabilirim Trump reisin kazanması dolar için iyi diyorlar bakalım