- 12 Ağustos 2021
- 12
- -4
-
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
- #1.161
Ben baktım ama çoğu faizli gerçekten reklam degilse isim alsam daha iyi olur gibiÇoğu bankanın ilk müşterilerine özel böyle kampanyaları var.google a yazarsanız sıfır faizli kredi diye kampanyalar karşınıza çıkar
Bakalım bu ay napicaz altin uçtu gittiMerhabalar bu ay bende bir adet ata aldım kızlar beni de ekler misiniz sanırım her ay bu kadar alsam yetecek
Bir de fiziki mi almalı yoksa bankadan mı bilemedim
Ve git gide artıyor maalesefBakalım bu ay napicaz altin uçtu gitti
Hoşgeldin aramıza kuzumMerhabalar bu ay bende bir adet ata aldım kızlar beni de ekler misiniz sanırım her ay bu kadar alsam yetecek
Bir de fiziki mi almalı yoksa bankadan mı bilemedim
Bi ara bes e girmediğinden bahsetmiştin yanlış hatırlamıyorsam her ay düzenli bes gibi alabiliyor musun acabaBakalım bu ay napicaz altin uçtu gitti
Bes e girmişsin ve 1 yıl olmuş devam ettir bence.çünkü 3 yıl dolmadan çok kesinti oluyor.bes de hangi fonlardasın bu da çok önemli.ben değişken agresif fondayım.Bi ara bes e girmediğinden bahsetmiştin yanlış hatırlamıyorsam her ay düzenli bes gibi alabiliyor musun acaba
Bes e gireli 1 sene olacak benimde acaba yanlış mi yaptım emin olamıyorum ama ordan her ay 4 bin kesilince ona göre harcamalarımı planlayabiliyorum aslında
Bu şekilde hem orası birikiyor hem altın olarak ilerliyorum
Aslında ödenirken şu an beni zorlamıyor ama her ay bu kadar kenara kesin koy de koyamadığım aylar kesinlikle oluyor zorunlu olduğu için aslında girmek istemiştimBes e girmişsin ve 1 yıl olmuş devam ettir bence.çünkü 3 yıl dolmadan çok kesinti oluyor.bes de hangi fonlardasın bu da çok önemli.ben değişken agresif fondayım.
Bir uzman bes için sizi üzmeyecek bir rakam ödeyin demişti yıllar sonra elinize ulaştığında ilaç gibi gelir size demişti ben 1 yıldır iki bes için 1000 er TL ödüyprum bir sene daaha arttırmamayı düşünüyorum
Çünkü BES için çok da kazançlı değil kumbara gözüyle bakın diyorlar
Aslında hangi bes i kullanıyorsan onun uygulamasından fon değişikliği yapılabiliyorAslında ödenirken şu an beni zorlamıyor ama her ay bu kadar kenara kesin koy de koyamadığım aylar kesinlikle oluyor zorunlu olduğu için aslında girmek istemiştim
Altın fonunda değerlendiriyorum agresifleri falan anlamam ben
Yani paranın değeri ölmesin ama aynı zamanda da iyi bir meblağ biriksin istiyorum o yüzden o civarda yatırıyorum
O zaman kalsın altında ya amanAslında hangi bes i kullanıyorsan onun uygulamasından fon değişikliği yapılabiliyor
Benim arkadaşımın da senin gibi sadece altındaydı iki ay ki getirisi benimkinden fazla oldu.altın zaten güvenli liman kaybettirmez
Bugün ek ders yatar gram alırım diyordum ayın 8 i hala yatmadı
Hayırlı olsun yarın ben de ekders yatrsa 1 gram altın alacağım inşallahY Yenidenbashlasin merhaba canım ekim ayını 2 gram altınla açtım nasipse aldıkça bildirim yaparım inşaallah
Allah razı olsun canımHayırlı olsun yarın ben de ekders yatrsa 1 gram altın alacağım inşallah
Gözün aydın bereketli olsun canımŞükür ekdersim yatmış 1250 TL lik yatırım fonu aldım ve 3050 den 1 gram altın aldım haftasonu ekleyeceğim tabloya inşallah