- 3 Haziran 2023
- 773
- 1.193
-
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
Çok teşekkürler fonlara baya yönelme var benim de ilgi alanima girdi bakalimFonları öğrenmek için “cihat çiçek fonlara ilk adım” yazıp o videoyu izleyebilirsiniz
Umarım dönerTemmuz birikimi 8 gram altın.
Umarım kristialia geri döner.Bu grup güzeldi.
Biz de bilmiyoruz olmazsa birkaç gün bekleyip yeni topik açalım diyoruz üyelik iptali yaptırmışArkadaşlar konu sahibi arkadaşımız nerede haberiniz var mı?
Tamam canım, çok teşekkür ederim.Biz de bilmiyoruz olmazsa birkaç gün bekleyip yeni topik açalım diyoruz üyelik iptali yaptırmış
Yöneticiye mesaj atıp topiği devam ettirebilirsiniz konu sahibi olarakBiz de bilmiyoruz olmazsa birkaç gün bekleyip yeni topik açalım diyoruz üyelik iptali yaptırmış
Zaten kristialia arkadaşımız da birinden devralmisti topigiYöneticiye mesaj atıp topiği devam ettirebilirsiniz konu sahibi olarak
Evet ediliyor başka topiklerde olmuştuZaten kristialia arkadaşımız da birinden devralmisti topigi
Tekrar yöneticilere rica edersek kabul ederler mi acaba
Yeni doğum yapmıştı belki de uğraşmak istemediğinden tümden üyelik iptali yapmışArkadaşlar konu sahibi arkadaşımız nerede haberiniz var mı?
Allah sağlıkla bebeğini büyütmeyi nasip etsinYeni doğum yapmıştı belki de uğraşmak istemediğinden tümden üyelik iptali yapmış
Ortmenim siz alsanız yaa bu takip cizelgesinide yük olmazsa sayetAllah sağlıkla bebeğini büyütmeyi nasip etsin
Çok sevindim onun adına tatlı güzel telâşlar bunlar
Tatlım belki topik sahibi yeniden dönmeyi isteyebilir ya da bir başka arkadaş devralmak isteyebilirOrtmenim siz alsanız yaa bu takip cizelgesinide yük olmazsa sayet
Ağustos geldi yarın olmazsa mune ye rica edelim topigi gönüllü birine rica edelimEvet ediliyor başka topiklerde olmuştu
Sen devral canımAğustos geldi yarın olmazsa mune ye rica edelim topigi gönüllü birine rica edelim
Gönüllü çıkmazsa bikac gün içinde ben devralabilirim
Diğer arkadaşlarda fikirlerini belirtilerse sevinirim
Diger arkadaşlarda kabul ederse almayı düşünüyorumSen devral canım
Tamam canımDiger arkadaşlarda kabul ederse almayı düşünüyorum
Ama kristialia arkadaşımız geri dönerse diye bir iki gün daha bekleyelim diyorum
Bu ay için 1000 TL lik yatırım fonu aldım onu da yazayım buraya
Eklerim inşallah tablo işini bilmiyorum becerebilirim inşallahTamam canım
Eğer alırsan temmuz ayı birikimi için 11 gr ekleyebilirsin benim için