- 6 Ağustos 2010
- 38.556
- 67.283
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
- #1.001
Y Yenidenbashlasin hayırlı olsun canım topiğin bol bereketli birikimler yapabilmek dileğiyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ediyorum bugün kpss gorevim var akşam tabloya Ağustos eklemeleri yapayım insallahY Yenidenbashlasin hayırlı olsun canım topiğin bol bereketli birikimler yapabilmek dileğiyle
Sınav görevinde kolaylıklar diliyorum canımÇok teşekkür ediyorum bugün kpss gorevim var akşam tabloya Ağustos eklemeleri yapayım insallah
Kesinlikle bende destekliyorum sizi..ben bu sayfaları düzenleme tablo beceremiyorum bilmiyorum açıkçası o yüzden siz devralsanjz iyi olur.simdiden çok çok teşekkür ederimAğustos geldi yarın olmazsa mune ye rica edelim topigi gönüllü birine rica edelim
Gönüllü çıkmazsa bikac gün içinde ben devralabilirim
Diğer arkadaşlarda fikirlerini belirtilerse sevinirim
Oooo alınmış bile görev harikasınız.. çok güzel bereketli birikimlerÇok teşekkür ediyorum bugün kpss gorevim var akşam tabloya Ağustos eklemeleri yapayım insallah
Ben de bilmiyorum açıkçası akşam artık ugrasacagimKesinlikle bende destekliyorum sizi..ben bu sayfaları düzenleme tablo beceremiyorum bilmiyorum açıkçası o yüzden siz devralsanjz iyi olur.simdiden çok çok teşekkür ederim
Kesinlikle destekliyorum.bende seviyorum.ozellikle bu tarz topicleri ...Ben de bilmiyorum açıkçası akşam artık ugrasacagim
Topigi seviyorum kurulduğundan beri iyi birikim yapiyorum
Birikim yapan arkadaşlar da iyi motivasyon oluyor özellikle Varyemez
Ben de bilmiyorum açıkçası akşam artık ugrasacagim
Topigi seviyorum kurulduğundan beri iyi birikim yapiyorum
Birikim yapan arkadaşlar da iyi motivasyon oluyor özellikle Varyemez
Buyrun benimBurhan dan yardım isteyecektim o da üyelik iptali yaptırmış
Kız burhan nerelerdesin düğün ne zamanBuyrun benim
Ben hiç ama.hic bilmiyorum ..ama girenler laptopdan mi ne yapıyor ben hep tlfndan giriyorum.topiclereArkadaşlar tablo konusunda biri yardimci olabilir mi
O zaman akşam eşimin bilgisayarından deneyeyim laptopdan oluyorsaBen hiç ama.hic bilmiyorum ..ama girenler laptopdan mi ne yapıyor ben hep tlfndan giriyorum.topiclere
Harika ,ellerine sağlık canım çok teşekkür ederimmerhaba canlar oğluşumun bilgisayarından temmuz eklemeleri yaptım kontrol eder misin eksik fazla var mı
Seni tablonun altına yazabildim tablo düzenlemesi yapamadım artık okullar açılınca tablo duzenlemesini de bizim bilisim hocasından yardım isteyerek yaparimMerhaba,
benide listeye yazar mısınız :) hevesleneyimde biraz fazla atayım kenara