- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
-
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
Kuzum bana 1 gram altın yazabilir misin temmuz ayı için ekdersimle aldımNe zaman düğün kız
Bu ayın birikimini yapamadjm henüz hedef 20 temmuz bakalım.. ayrıca bir sorum olacaktı bir çok kişi fiziki altın al al diyor eylülden itibaren günlerin bitecek ve kendi kendime gun yaopacagim nasipse acaba sizler 10 gram altın alanlar fizİkimi aliyorsunuz banka mi özellikle neyi tabsiye edersiniz
Merhaba ben fiziki gram ya da cayrek alıp topladigim gramlarla 15 er gramlık 3 Ajda bilezik yaptırdımBu ayın birikimini yapamadjm henüz hedef 20 temmuz bakalım.. ayrıca bir sorum olacaktı bir çok kişi fiziki altın al al diyor eylülden itibaren günlerin bitecek ve kendi kendime gun yaopacagim nasipse acaba sizler 10 gram altın alanlar fizİkimi aliyorsunuz banka mi özellikle neyi tabsiye edersiniz
Bende öyleyim galibaaBen bu ayı sadece 1Merhaba ben fiziki gram ya da cayrek alıp topladigim gramlarla 15 er gramlık 3 Ajda bilezik yaptırdım
Ben de fiziki altin sevenlerdenim nedense
Bereketli olsun .yatırım fonları hisse gibi dehildir demi kaybettiriyorlar değil mi?B Buffalosos bu ara yatirim fonlarina merak saldım bana 1000 TL lik yatırım fonu ekler misin
Ben Garanti bankasından hisse bazlı alıyorum borsa düşünce düşüyor yükselince iyi kazanç sağlıyor risk oranı yüksekBende öyleyim galibaa
Bereketli olsun .yatırım fonları hisse gibi dehildir demi kaybettiriyorlar değil mi?
Bana da ogretseniz keşkehangi fon nerden aliniyor
Ne yapacağız. Gelir mi burayaHaydaaa kristialia hem ismini değiştirmiş hem de uyelik iptali yapmış yine
Yani bilemedim bekleyelim 1 hafta olmazsa yeni topik açarızNe yapacağız. Gelir mi buraya
Açarsan beni de çağır lütfen.. Ben kendi kendime biriktiremiyorum.. Buraya yazınca bir de listeye bakınca heveslenip herkesle biriktiriyorum.Yani bilemedim bekleyelim 1 hafta olmazsa yeni topik açarız
Tamam 1 hafta bekleyelimAçarsan beni de çağır lütfen.. Ben kendi kendime biriktiremiyorum.. Buraya yazınca bir de listeye bakınca heveslenip herkesle biriktiriyorum.
Inşallah ben de geri dönmesini umuyorumOoo başkanımız gitmez gelir bence..
Bence bes lerde birikim.sayilir çünkü siz çok oduyormusssunuz bende çocuğun askerlik parası oldun ilerde diye çıkmadım ama 250 TL otomatik kesilyor sanırsam
Bu ayki birikim 3 gram altın+ 1 çeyrek
İlkkkez rekor kırdım.kendimle
Herkese bereketli maaslar
Amin ..kaza bela olmasın hepsi iyi gün birikimi parası olsun inşallahInşallah ben de geri dönmesini umuyorum
Ekim ayında 6 yıllık bes birikimimi cekmistim tüm borçlarımi kapatmıştım ilaç gibi gelmişti şimdi de üniversite masrafları için açtım biri 10 12 yasinda
Hedefim 10 yıl tutmak ama nasip bakalım
Rabbim kaza bela göstermesin iyi günler güzel şeyler için biriktiriyorum diyelim öyle olsun inşallah