• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
miniğim senin benim kilon nasıl zayıf mısın ??? merak ettimde benim pkodan dolayyı birde hormon ilçlarından ben çok kilo aldım 15 kilo vermem lazım uğun tekrar diyete başladım hayırlıs inşallah verebilirim birazz hamiş kalırsam eğer 100 kiloyu göreceğimmm diye çok koruyorumm:18::18::18:

Ben evlendiğimde 58 kg dım. Bnde pcoluyum hızla kilo aldım bir senede 76 yı gördüm. Şuan kilo veriyorum dikkat ediyorum yani 70,70 im şuan inş. eski kiloma dönerim.

evet haklısın cnm !!!!! doğrudur cnm ...ne güzelll!!!!! amiin cnm amiinnn... çörek otunu günde bir sefer mi kullanıyordun nasıl yapıyorsun???

10 yemek kaşığı bal ( Çiçek balını daha çok önermişler ben çiçek balı kullandım)

12 tatlı kaşığı çörek otu (Normalde aktardan çekilmişini alıyorsun ama ben çekilmemiş aldım evde şef bıçağıyla ekmek tahtasının üzerinde ince ince doğradım)

10 çay kaşığı toz tarçın.

Hepsini karıştır her gün aç karnına sabah kalktığın gibi bir yemek kağışı ye. Tarçından dolayı biraz acayip tadı oluyo :) ama hemen yutarsan sorun yok. kk de birçok topikte var araştırabilirsin.

Ama sana tavsiyem yumurta takibi yaptıracaksan bunu kullanman. Ben klomen kullanıp yumurta takibine gittiğim için kullandım bazı insanlar kullanmış takip yaptırmamışlar kist olmuş sonra. Sn doktora gittiğin için sorun olmaz bence kullan kullanmaktan zarar gelmez.

Allah razı olsun ttalım yazdım iki hafta sonra başlarım ....çok çok sağol evet takip ediliyor yumoşlarım büyüdüğünde çatlama iğnnesi vurulacak bide doz arttırıacağı için mecbur takip olması lazım dediğin gibi kis oluşma ihtimali daha fazla ......

Ben evlendiğimde 58 kg dım. Bnde pcoluyum hızla kilo aldım bir senede 76 yı gördüm. Şuan kilo veriyorum dikkat ediyorum yani 70,70 im şuan inş. eski kiloma dönerim.

inşalahh cnm inşallahhhh ........ bende folikül ço fazlaymış o nedemk bilmiyorum takibe gittiğimde doktor öyle söyledi bend eçok sru sorduğum için yüzüm olmadı onu sormaya !!!!! pkolular zor veriyor cnm biliyorsun bende 84 83 arası gidip geliyorum benimde en az 15 kilo vermem gerek ....... yani senin kilonda olmam gerek :1:

Matmazel kuzum nereye gitti kocan şu yumyum haftası?? açaydın gollarınııı gitme diyeydiiinnnn:27::27::27:
Ahh ahh sorma cok dertliyim cokk bu konuda. Gitmeden dun bi calisma yaptik ama kismet guzelim haftasonumuzu hic ettiler. Giderken zaten oyle bi vicdan yaptimki oooo icine tas gibi oturdum sabah beri 10 kere aradi bakalim sali yada carsamba donmeyi planliyor. Kismet o yuzden kalan gunlerde ne kadar olur bilemiyorum... :59::59::59::43::43::43:

Cnm napiym bnde yoldaydim baya bi kar yağıyor. .yolda afet oldm sandim sancim vardi yokmuş bişe ama gelir yakinda:))
Aaaa gelicek gelicek diye diye zorla getiriceksin azicik isteksiz ol :1: git gelme yada bana bebekle gel falan de :1:

Slm arkadaşlar topiğiniz güzelmiş. Bende her ay çift çizgi bekleyenlerdenim. 27 yaşındayım. İnşallah en yakın zamanda görürüz.
İnsallah sende en yakin zamanda javusursun istegine... Biz daha kavusamadik malesef :59:

Son düzenleme:
Ahh ahh sorma cok dertliyim cokk bu konuda. Gitmeden dun bi calisma yaptik ama kismet guzelim haftasonumuzu hic ettiler. Giderken zaten oyle bi vicdan yaptimki oooo icine tas gibi oturdum sabah beri 10 kere aradi bakalim sali yada carsamba donmeyi planliyor. Kismet o yuzden kalan gunlerde ne kadar olur bilemiyorum... :59::59::59::43::43::43:

Aaaa gelicek gelicek diye diye zorla getiriceksin azicik isteksiz ol :1: git gelme yada bana bebekle gel falan de :1:

İnsallah sende en yakin zamanda javusursun istegine... Biz daha kavusamadik malesef :59:
Tatlım ben napim kendi gelmek istiyo :)))

Eflalim canım inşallah kürtaja gerek kalmadan vücudun toparlar kendini.. Kendini hazır hissettiğinde Rabbim yine verir elbette.. Ne eşinde, ne sende sorun yok en azından bunu biliyorsun..
Tnscn geçmiş olsun canım sana da.. Ne kadar çok kimyasal haberi alıyoruz.. Neden böyle acaba yediğimiz içtiğimiz şeylerden mi bünyemiz değişti bu kadar..
Yesil-sis unutulmak nasıl kelime? Iki gündür aldığımız haberlerden ve senin de girmeyisinden sohbet olmadı. Yoksa unutulan falan yok inan ki..
Kızlar nasılsınız?? Cimcimemm kanaman ne durumda?? Matmazelim iyi oldun mü canım iyice?? Gerçi şu soğukta diri adam da hasta olur. Burnum buz gibi okulda kat kat giydiğim halde :2::2: marmelatımmm sen ne alemdesin kuzum batına 2 gün kaldı senin de.. Elcem kuzuuu nasıl gidiyor ders çalışıyor musun yoksa çalışmalara devam mi :1::1::1:
Canım benim ders calışmaktan diğer çalısmalar fıs durumda bu dönemi bitirseydm güzelce eahatca diğer çalışmalara başlıcam çok ödev var yine haftaya sunumlar var stres çok sen nasılsın

arkadaşlar çörek otu kürü bazı kişilerde kist yapıyor cok fena. uyarmadan edemedim.illaki faydasını görenler olmuştur ama ben pco luyum ve bende de kist yaptı haberiniz olsun.. herkese Allah kolaylık versin.

arkadaşlar çörek otu kürü bazı kişilerde kist yapıyor cok fena. uyarmadan edemedim.illaki faydasını görenler olmuştur ama ben pco luyum ve bende de kist yaptı haberiniz olsun.. herkese Allah kolaylık versin.

Bunu ilk defa duydm canm dr mu dedi çörek otu kist yaptı die.

Yaaa bende yrn başlamayı düşünüyordum bende pcoluyum ???

Kızlarrr lütfen yardım edin!!
Yarın akşam çayına misafirlerim geliyor, Pazar günü arkadaşa gideceğim tatlı bir çeşit yapmam gerek, pazartesi de yerli malı var kardeşimin. Onun için birşeyler yapmalıyım.. Var mı güzel tarifleriniz?? cupcake, muffin olabilir yerli malı için. Ya da kakaolu ıslak kurabiye falan düşünüyorum. Ama denenmiş tarifler olursa çok sevinirim :50::50:

Allah herkes için hayırlısını versin kızlar, herşey bizim için imtihan, neler yaşanır, neler gelir başımıza bilinmez ama bunları sabırla karşılamak, bugün 2 kötü haber aldık ama hayırlısı buymuş belki de, Allah sağlıklı, aklı fikri yerinde, hayırlı evlatlar nasip etsin en önemlisi bu.
Bugün cuma gecesi, dualarımızı eksik etmeyelim birbirimiz için. Hepinizi öpüyorum

Yarın akşam çayına misafirlerim geliyor, Pazar günü arkadaşa gideceğim tatlı bir çeşit yapmam gerek, pazartesi de yerli malı var kardeşimin. Onun için birşeyler yapmalıyım.. Var mı güzel tarifleriniz?? cupcake, muffin olabilir yerli malı için. Ya da kakaolu ıslak kurabiye falan düşünüyorum. Ama denenmiş tarifler olursa çok sevinirim :50::50:
Ya benim de yarın akşam yemekten sonra misafirler gelecek ben ne yapmalıyım en az üç çeşit lazım

Burada tarif veremem ama Hale'nin Dünyası derim ;))

Ben idrar testi yaptm negatif çok bekledgm bi sonuctu :)) erken diyceksnz kızlar dimi
Canim idrara gecmesi icin erken bence, gunu geçenlerde bile bisey çıkmiyor bazen biliosun , takılma ona henuz erken, cok kafan karışıyorsa kan testi daha net sonuc verir ;)

yerli malı haftasına cupcake mi yapılır kız :52:
ağlayan pasta yap çok güzel oluyo:56:
biz eskiden yerli malı haftasında mısır patlatıp götürürdük okula:31:

Burada tarif veremem ama Hale'nin Dünyası derim ;))

kııııızzzz ben bile girdim baktım seninmi burası hemen abone olayım :52:

Back
X