• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben idrar testi yaptm negatif çok bekledgm bi sonuctu :)) erken diyceksnz kızlar dimi

Marmelat benim adet günü negatif çıktı ertesi gün kanda çıktı. Hatta iki gün geçti idrarda anca silik çıktı o yüzden inşallah olacak ben inanıyorum :-)

Marmelat benim adet günü negatif çıktı ertesi gün kanda çıktı. Hatta iki gün geçti idrarda anca silik çıktı o yüzden inşallah olacak ben inanıyorum :-)

Hayirlisi cnm inşallah ama pek umudum yok. Adettn önceki sancilr basladi gelecegnin habercisi.. Allah bebisini sana bağışlasın cnm

bu akşam ne kadar tezatlık varsa heprine giriş yaptım herkesin derdi ayrı ama her kendine dert edinende cahilliğin altına sığınıyor çok gıcık oldummmmm :47:

çok seven ama sevgisini belli etmek istemeyen insanlar sevdiğini uykusunda öpermiş:44:

benim kocam hem öpüyo hemde elimi tutuyo
sabaha kadar el ele uyuyoruz galiba kocam bana aşık :52:

çok seven ama sevgisini belli etmek istemeyen insanlar sevdiğini uykusunda öpermiş:44:

benim kocam hem öpüyo hemde elimi tutuyo
sabaha kadar el ele uyuyoruz galiba kocam bana aşık :52:
Tabi asiktir beee senin gibi hatuna asik olmasinda ne yapsin... Allah mutlulugunuzu daim etsin canimm

bu akşam ne kadar tezatlık varsa heprine giriş yaptım herkesin derdi ayrı ama her kendine dert edinende cahilliğin altına sığınıyor çok gıcık oldummmmm :47:

Ayyy sorma bende sistim patlicam sinirimden dogru duzgun korunmuyolar sevgilileriyle yatip kalkiyolar sonrada yok bebegi istemiyo aldiriyim.. Ne kolay ya boyle aldirmak falan. Allah islah etsin bu insanlari. Offff cok gicik oldum yaaaa

Son düzenleme:
Kizlarr bikac gundur akinti kontrolu yapiyodum bugun akintimin baya yumurta aki kivaminda oldugunu farkettim. Bu konuda cok bilgili olmadigim icin bilenler bi sorularimi yanitlasin ne olur
1- iliski dun oldu ama ben akintiyi bugun farkettim sizce erkenmi olmus
2- akinti boyleyse yumurtluyorum mu demek? Yani yarin iliski olabilseydi sansim artmis mi olucakti?
3- yoksa dunki iliskiden dolayi hala sansim varmi?

Tabi asiktir beee senin gibi hatuna asik olmasinda ne yapsin... Allah mutlulugunuzu daim etsin canimm

Ayyy sorma bende sistim patlicam sinirimden dogru duzgun korunmuyolar sevgilileriyle yatip kalkiyolar sonrada yok bebegi istemiyo aldiriyim.. Ne kolay ya boyle aldirmak falan. Allah islah etsin bu insanlari. Offff cok gicik oldum yaaaa

rabbim cümlemizin hanesine huzur versin kuzumm

evet yaa o bi ayrı bide fıstıklı baklava konusu var. fıstıklı baklavaya aşeriyorum ama param yok diye konu açmış biri. ama gel gör ki internete giren cep telefonu var.
bana böyle insanlar sadece gündeme gelmek için saçmalıyorlar gibi geliyor nedense

Kizlarr bikac gundur akinti kontrolu yapiyodum bugun akintimin baya yumurta aki kivaminda oldugunu farkettim. Bu konuda cok bilgili olmadigim icin bilenler bi sorularimi yanitlasin ne olur
1- iliski dun oldu ama ben akintiyi bugun farkettim sizce erkenmi olmus
2- akinti boyleyse yumurtluyorum mu demek? Yani yarin iliski olabilseydi sansim artmis mi olucakti?
3- yoksa dunki iliskiden dolayi hala sansim varmi?

canım asıl dün olması çok iyi olmuş.
o akıntı yumurtlamanın gerçekleştiğini gösterir
yani yumurtan çatladığında hazır asker bekleyen spermenler olacak
ve çatlaklardan içeri süzülerek bebiş olacak :124:

zaten spermenler içine girer girmez hemen yumurtaya ulaşamıyor malum

bugün çok yorucu bir gün geçirdim kızlar sabahtan deneme sınavım vardı öğlen eve geldim temizlikti çamaşırdı derken tam totomu koltuğa koydum ablam aradı yeğenimi hastaneye yatırmışlar. akşam üzeri apar topar hastaneye gittim. eve geldim yorgunluktan ölüyorum ama size bakmak istedim.
çok uykum geldi ben uyumaya gidiyorum kendinize çok iyi bakın. bu ara fazla giremiyorum ama aklım hep sizde. hepinizi seviyorum öpüldünüz :54:

rabbim cümlemizin hanesine huzur versin kuzumm

evet yaa o bi ayrı bide fıstıklı baklava konusu var. fıstıklı baklavaya aşeriyorum ama param yok diye konu açmış biri. ama gel gör ki internete giren cep telefonu var.
bana böyle insanlar sadece gündeme gelmek için saçmalıyorlar gibi geliyor nedense

Bak onu okumadim oda bi ayriymis. Kimseyi su hayatta kucumsemem ama sunuda iyi bilirim gercekten biseye ihtiyaci olan insan isteyemez utanir dile bile getirmez biseyleri... İcinde Allah korkusu olan kendini yetistirmis insan nerde durucani bilir sonra hamileyim yok sevgilim benimle evlenmiyor diye aldiricam diyip kendine yandas toplanaya calisip vicdan rahatlatmaz. Gercekten sacmaliyor millet.

canım asıl dün olması çok iyi olmuş.
o akıntı yumurtlamanın gerçekleştiğini gösterir
yani yumurtan çatladığında hazır asker bekleyen spermenler olacak
ve çatlaklardan içeri süzülerek bebiş olacak :124:

zaten spermenler içine girer girmez hemen yumurtaya ulaşamıyor malum
Gercekten miii :1::1: ayy insallah dedigin gibi suzulebilmislerdir iceri... Bak mutlu oldum simdi :1:

yerli malı haftasına cupcake mi yapılır kız :52:
ağlayan pasta yap çok güzel oluyo:56:
biz eskiden yerli malı haftasında mısır patlatıp götürürdük okula:31:

kııııızzzz ben bile girdim baktım seninmi burası hemen abone olayım :52:

;)) evet canım yazıyorum ben böyle iste. Ama bu ara dokunmadim

Canlarım ben de durup durup bu saatte geldim ama kimsecikler yok, uykudan alamıyorum kendimi aksam olunca, malum is yerinde aksama kadar kalınca eve gözüm düşüyor, oyle olunca da uyuyup bu saatlerde uyanıyorum, buralara göz atıyorum
Herkese bol tatlı rüyali geceler

Canlarım ben de durup durup bu saatte geldim ama kimsecikler yok, uykudan alamıyorum kendimi aksam olunca, malum is yerinde aksama kadar kalınca eve gözüm düşüyor, oyle olunca da uyuyup bu saatlerde uyanıyorum, buralara göz atıyorum
Herkese bol tatlı rüyali geceler

Ben varim beenn tek uyuyamayan sen degildin yani... Canim ben blogumu kapattim cunku hic vakit ayiramiyodum :( ama kozmetik askim ve yeni kesiflerim son hiz devam ediyor. Ben bildigin delilik derecesinde kozmetik asiğıyım saatlerimi gecirebilirim kozmetikcide. Artik yazmasamda arkadaslarima yeni denedigim urunlerden okulda arkadaslara siklikla bahsederim. Ama ben seni mutlaka takip edicem... Umarim bloglovin'de varsindir...

Son düzenleme:
Canım bende de aynıydı hep petle gittim tuvalete ama birşey yoktu inşallah sende de öyle olacak :-)
Sağol tatlım umutlanmak yok:)) inanki vücudumu taniyorum ve olcgm bugun yarın :)))
Kuzum pazartesiye kadar bekle bence hala olmazsan kan testi yaptir. Bak meraklandim simdi...

Haleee sen blogger misin yoksa?? Bak bi ortak nokta daha varmis :1:
Tatlım bnde öylesine yaptim hamile olmadgmi bile bile ztn adet olcm yakinda :))

Kızlar günaydınnnn
Marmelat canım bence de erken olmuş ama erken döllenme olduysa çıkmalıydı ama geç döllenme ise çıkmama ihtimali var bekle bakalım yarın gelmezse pazartesine kanda yaptırırsın :31::31:
Cimcimeeee kızım 25 kişiye ağlayan kek mi yapılır bee yetişmez bile :27::27: bir de benim pazar aksamindan yapmam gerek bekleyecek birşey olmalı
Halozzy canım bakayım bilgisayardan girince bloguna sağol :)
Matmazel canım ben de sinir oldum o konuyu okuyunca!! Korunmuşmuş güyaaa!! Valla sokağa atacaksa, günlerce aç bırakıp öldürecekse aldırsın şimdiden daha iyi. Evlenir umuduyla hamile kalınırsa sonuç belli!! Evlilik olmadan çocuk yapanları da aklım almıyor zaten. Resmen zina yapıyorlar ama modernleştik ya, normal görülüyor. Allah akıl fikir versin cümlesine..

Back
X