Geçmiş olsun canım inşallah bu ay hamile kalır sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
İnşallah canımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım inşallah bu ay hamile kalır sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
cimcime canım geçmişi okumadım belki yazdın ama seni merak ettim nasıl oldun. kanaman durdumu... valla dun aklım hep sende kaldı.:44::44:
Kuzum çok teşekkür ederim bende bir değişiklik yok kanama devam ediyor adet kanaması yoğunluğunda ama çamur gibi kahverengi. Belim ve kasıklarım ağrıyor ayaklarımın altına sıcak su torbası koyuyorum. Hala doktora gitmemeye ısrar ediyorum. Büyük ihtimal kistten dolayı oldu.
Benimde kimyasal gebelikmiş degerim 24e dustu
sonucum çıkmış 3076 10 gün önce 2700 düboş gebelik
Benimde kimyasal gebelikmiş degerim 24e dustu
Canım bunu duyduğuma çok üzüldüm, hiç beklemediğim bir sonuçtu bu, Allah oğulcunu sana bağışlasın, kardeşini de nasip eder inşallah kısa zamanda, öpüyorum seni, lütfen kendini çok üzme
Kuzum çok teşekkür ederim bende bir değişiklik yok kanama devam ediyor adet kanaması yoğunluğunda ama çamur gibi kahverengi. Belim ve kasıklarım ağrıyor ayaklarımın altına sıcak su torbası koyuyorum. Hala doktora gitmemeye ısrar ediyorum. Büyük ihtimal kistten dolayı oldu.
canım uzuldum hayırlısı hayırlısı uzulme
canım üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim dileklerine en hayırlı zamanda ulaştırsınsonucum çıkmış 3076 10 gün önce 2700 düboş gebelik
canım sanada geçmiş olsun üzüldüm kimyasal gebeliğide hiç duymamıştımBenimde kimyasal gebelikmiş degerim 24e dustu
cimcimem geçmiş olsun bence doktora gecikmeden gitmelisinKuzum çok teşekkür ederim bende bir değişiklik yok kanama devam ediyor adet kanaması yoğunluğunda ama çamur gibi kahverengi. Belim ve kasıklarım ağrıyor ayaklarımın altına sıcak su torbası koyuyorum. Hala doktora gitmemeye ısrar ediyorum. Büyük ihtimal kistten dolayı oldu.
geçmiş olsun cnm kendine dikkat et !!!!!! bence doktora gitmelisin dikkate alman gerek cnm hmal etme kendini sakın !!!!!
canım sana yazmıştım sen hapı bıraktığın için oldu bu kanama hapı öyle bir içiyim bırakıyım olmuyor hemen kanama yapar korkma
cimcimem geçmiş olsun bence doktora gecikmeden gitmelisin
son günlerde kendimi pek iyi hissetmiyordum.. alıngan ağlamaklı bir haldeydim. forumada girip bakıp çıkıyordum. unutulmuşum bile.. neler neler olmuş... eflalim, tnscn adına üzüldüm gerçekten. umudumuzdu onlar. ama en kısa zamanda toparlanır ve sağlılıklı hamileliğe kavuşurlar umarım. ben 3 gündür adet sancısı çekiyorum. pedle dolaşıyorum heran olacakmış gibi, gece sancıyla uykumdan uyanıyorum son iki gündür. hala gelen giden yok. daha bat gelmemesine rağmen test yaptım negatif çıktı.
Kızlar nasılsınız?? Cimcimemm kanaman ne durumda?? Matmazelim iyi oldun mü canım iyice?? Gerçi şu soğukta diri adam da hasta olur. Burnum buz gibi okulda kat kat giydiğim halde :2::2: marmelatımmm sen ne alemdesin kuzum batına 2 gün kaldı senin de.. Elcem kuzuuu nasıl gidiyor ders çalışıyor musun yoksa çalışmalara devam mi![]()
kociskom gitti yanliz kaldim Ankara'nin bu soguk ayazinda...
![]()
Su canim benim burnumun akmakla akmamak arasindaki kararsizliktan bi kurtulsa dahada iyi olucam. Ama bunada sukrediyorum cunku disarisi gercekten cok soguk okul hele hic isinmiyor...
Bildiginiz gibi ben yum yum haftasina girdim umarim yilbasinda guzel bir hediye verir Rabbim bana...
Eflalim canım inşallah kürtaja gerek kalmadan vücudun toparlar kendini.. Kendini hazır hissettiğinde Rabbim yine verir elbette.. Ne eşinde, ne sende sorun yok en azından bunu biliyorsun..
Tnscn geçmiş olsun canım sana da.. Ne kadar çok kimyasal haberi alıyoruz.. Neden böyle acaba yediğimiz içtiğimiz şeylerden mi bünyemiz değişti bu kadar..
Yesil-sis unutulmak nasıl kelime? Iki gündür aldığımız haberlerden ve senin de girmeyisinden sohbet olmadı. Yoksa unutulan falan yok inan ki..
Kızlar nasılsınız?? Cimcimemm kanaman ne durumda?? Matmazelim iyi oldun mü canım iyice?? Gerçi şu soğukta diri adam da hasta olur. Burnum buz gibi okulda kat kat giydiğim halde :2::2: marmelatımmm sen ne alemdesin kuzum batına 2 gün kaldı senin de.. Elcem kuzuuu nasıl gidiyor ders çalışıyor musun yoksa çalışmalara devam mi![]()
son günlerde kendimi pek iyi hissetmiyordum.. alıngan ağlamaklı bir haldeydim. forumada girip bakıp çıkıyordum. unutulmuşum bile.. neler neler olmuş... eflalim, tnscn adına üzüldüm gerçekten. umudumuzdu onlar. ama en kısa zamanda toparlanır ve sağlılıklı hamileliğe kavuşurlar umarım. ben 3 gündür adet sancısı çekiyorum. pedle dolaşıyorum heran olacakmış gibi, gece sancıyla uykumdan uyanıyorum son iki gündür. hala gelen giden yok. daha bat gelmemesine rağmen test yaptım negatif çıktı.
Eflalim canım inşallah kürtaja gerek kalmadan vücudun toparlar kendini.. Kendini hazır hissettiğinde Rabbim yine verir elbette.. Ne eşinde, ne sende sorun yok en azından bunu biliyorsun..
Tnscn geçmiş olsun canım sana da.. Ne kadar çok kimyasal haberi alıyoruz.. Neden böyle acaba yediğimiz içtiğimiz şeylerden mi bünyemiz değişti bu kadar..
Yesil-sis unutulmak nasıl kelime? Iki gündür aldığımız haberlerden ve senin de girmeyisinden sohbet olmadı. Yoksa unutulan falan yok inan ki..
Canım 3 gün içip bırakman bile yeterli bakabilirsin hap bırakılınca ne oluyorsağolasın canım bakalım bekliyorum pazartesiye kadar devam ederse giderim o zaman
hayatım ben bi içeyim bi bırakayım yapmadımki doktor verdi başladım ama sonra bıraktım 3 gün kullanmıştım topu topu. şuan hala kullanmıyorum
sağolasın canım bekliyorum bakalım pazartesiden sonra giderim heralde
canım üzülme testi erken yapmışsın tekrar edersin bat gününde. umarım geç döllenmedir ve çift çizgi görürsün
kanama devam canım ama sanki biraz azaldı gibi
Sagol canım herşeyin hayırlısı kısmetı yokmuş demekki Allahım inş saglıklı bebişler verir hepimize .. Ama ben pskolojık olarak yıprandım galiba biraz ara vermekle vermemk arasındayım