• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar günaydınnnn
Marmelat canım bence de erken olmuş ama erken döllenme olduysa çıkmalıydı ama geç döllenme ise çıkmama ihtimali var bekle bakalım yarın gelmezse pazartesine kanda yaptırırsın :31::31:
Cimcimeeee kızım 25 kişiye ağlayan kek mi yapılır bee yetişmez bile :27::27: bir de benim pazar aksamindan yapmam gerek bekleyecek birşey olmalı
Halozzy canım bakayım bilgisayardan girince bloguna sağol :)
Matmazel canım ben de sinir oldum o konuyu okuyunca!! Korunmuşmuş güyaaa!! Valla sokağa atacaksa, günlerce aç bırakıp öldürecekse aldırsın şimdiden daha iyi. Evlenir umuduyla hamile kalınırsa sonuç belli!! Evlilik olmadan çocuk yapanları da aklım almıyor zaten. Resmen zina yapıyorlar ama modernleştik ya, normal görülüyor. Allah akıl fikir versin cümlesine..

Günaydın canlarım :) sucum bn çok pratik hazır kekten tranisu biliorm çoğu kişide bilir iki tane yapsan hepsine yeter bigün soraya götürceksen daha ii dolapta bigün bekleynce çok güzel oluyo

Günaydıııınn kızlaarrr :)

-11 dereceyle ne günümüz ayar,ne afyonumuz patlar,sadece totomuz donarrr:1:
çok üşüyoruumm,evi temizlemem gerekio hiç bişey yapmak gelmioo içimden :(

Ben idrar testi yaptm negatif çok bekledgm bi sonuctu :)) erken diyceksnz kızlar dimi

canım benimde geçtiğimiz ay adetim 1 gün geçmişti test negatif sonuç verdi.ertesi gün yaptım yine aynı..ama 3.gün pozitifti hemen çıkmayabilio bekle canım 2 - 3 daha geçsin benimde hep kasıklarım sanki adet olacakmış gibi ağrıodu. inş hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz :nazar:

Kızlarrr lütfen yardım edin!!
Yarın akşam çayına misafirlerim geliyor, Pazar günü arkadaşa gideceğim tatlı bir çeşit yapmam gerek, pazartesi de yerli malı var kardeşimin. Onun için birşeyler yapmalıyım.. Var mı güzel tarifleriniz?? cupcake, muffin olabilir yerli malı için. Ya da kakaolu ıslak kurabiye falan düşünüyorum. Ama denenmiş tarifler olursa çok sevinirim :50::50:

Canım ıslak topkek yapabilirsin çok güzel oluoo hem çocuklarda çok sever...İstersen tarifini veriyim canım

Kızlar günaydınnnn
Marmelat canım bence de erken olmuş ama erken döllenme olduysa çıkmalıydı ama geç döllenme ise çıkmama ihtimali var bekle bakalım yarın gelmezse pazartesine kanda yaptırırsın :31::31:
Cimcimeeee kızım 25 kişiye ağlayan kek mi yapılır bee yetişmez bile :27::27: bir de benim pazar aksamindan yapmam gerek bekleyecek birşey olmalı
Matmazel canım ben de sinir oldum o konuyu okuyunca!! Korunmuşmuş güyaaa!! Valla sokağa atacaksa, günlerce aç bırakıp öldürecekse aldırsın şimdiden daha iyi. Evlenir umuduyla hamile kalınırsa sonuç belli!! Evlilik olmadan çocuk yapanları da aklım almıyor zaten. Resmen zina yapıyorlar ama modernleştik ya, normal görülüyor. Allah akıl fikir versin cümlesine..
Varya diyecek cok sey varda burda diyemiyorum. Ama dedigin dogru sokaklara aticaksan eziyet cektiriceksen hic olmasin daha iyi. Simdi " modernlestik "ya biz hersey mubah mi oldu... Belki bana kizicaksiniz ama kusura bakmayin benim icin modernlikle edep ahlak cok farkli kavramlar... Bende esimle gezdim dolastim ama bi bayan kendini bilirse karsindaki ona farkli gozle bakip ilk firsatta yataga atmayi dusunmez heralde... Allah herkese akil fikir vermis kullanmayida nasip etsin...

Gunaydin topigin guzel hatunlari... Evde yanliz kaldigima gore soyle guzel bi temizlik operasyonu beni bekliyor. Bir tonda camasirim var... Oyyy oyyy bitmez hatun milletinin isi. Aksam annemede misafir gelicekmis daha isi bitirip ona gecicem. Bana simdiden kolay gelsin. Hepinixi kocaman kocaman opuyorum. :54::54::54:

Gunaydin topigin guzel hatunlari... Evde yanliz kaldigima gore soyle guzel bi temizlik operasyonu beni bekliyor. Bir tonda camasirim var... Oyyy oyyy bitmez hatun milletinin isi. Aksam annemede misafir gelicekmis daha isi bitirip ona gecicem. Bana simdiden kolay gelsin. Hepinixi kocaman kocaman opuyorum. :54::54::54:
Ooyy kolay gelsin canım. Ben de markete gidiyorum önce hazırlıkları tamamlayıp, kahvaltı yapıp çılgınlar gibi bir temizlik de beni bekliyor. :27::27::27:

Rosechina yazsana canım tarifi:)

tabiki yaziym canım :)

ISLAK TOPKEK
Malzemeler:
4 yumurta
1 bardak süt
1 bardak sıvıyağ
3 kaşık kakao
1.5 bardak toz şeker
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 fıske tuz
1 çay kaşığı silme karbonat
2-2.5 bardak un
Üzeri için 1 çay bardağı çiğ krema

Yapılışı:
Yumurtaları bir fıske tuz ile köpürünceye kadar 5 dk. çırpalım.Sıvıyağ,kakao,süt,şekeri ayrı bir kapta karıştıralım ve 1/2 su bardağı kadar ayıralım.Kuru malzemeleri eleyerek kakaolu karışıma ekleyelim ve daha sonra mikser kullanmadan yumurtalarla kakaolu karışımı birbirine karıştıralım.Topkek kağıt kalıplara yerleştirelim ve kapsüle 3/2 oranında hamurdan dökelim.190C ısınmış fırnda 15 dk. pişirelim,çok fazla kurumamalarına dikkat edelim. Ayırdığımız karışıma kremayı ekleyelim çırpalım ve çatalla deldiğimiz sıcak topkeklerin üzerine sürelim.

30 adet petibor biskuvi
1 paket kakao( tek kullanimlik paket)
1/2 cay bardagi sut
Goz karari seker
Biskuvileri ufala. Kakao , seker ve sut pisirilir. Biraz ilidiktan sonra derin bir kapta ezilmis biskuvikerin uzerine dokulup iyice karistirilir. Elde edilen hamurda toplar hazirlanip hindistan cevizine bulanir.

Rosechina canım krema yok da, çikolata sosu doksem olur mü?? Bi de karbonat da yok onsuz olmaz mi:)
Matmazelim çikolata topu mü bu?? Bu da güzel yaa yarına yapabilirim bunu da ya da bugüne.

Rosechina canım krema yok da, çikolata sosu doksem olur mü?? Bi de karbonat da yok onsuz olmaz mi:)
Matmazelim çikolata topu mü bu?? Bu da güzel yaa yarına yapabilirim bunu da ya da bugüne.

canım benim karbonat yerine biraz daha kabartma tozu koyabilirsin.çikolata sosu da çok güzel olur canım öyle dene :))

Kızlar günaydınnnn
Tatlım aslinda öylesine yaptim adetimde geçmiş değil eski döngüm e göre dündü adetim ama galiba 25 günde n 27 güne çıktı döngü..hamile olmadgmi düşünerek yaptım:)

canım benimde geçtiğimiz ay adetim 1 gün geçmişti test negatif sonuç verdi.ertesi gün yaptım yine aynı..ama 3.gün pozitifti hemen çıkmayabilio bekle canım 2 - 3 daha geçsin benimde hep kasıklarım sanki adet olacakmış gibi ağrıodu. inş hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz :nazar:
Hayrlisi olsn cnm sen 2.bebisimi istion. Kendimi biliyorum sancilrm kirmizilara işaret :))))

Slm kızlar napıosunuz sabah kalktım temizlk yapcam die öldürdm kendimi :) en son eşim elimden aldı o yapıo bişiler bn de azck oturim dedim. Dinlenip derse başlıcam dua edin kızlar bana önmzdeki cuma yüne sunum var marmelatım önümzdeki aya bakıcaz artık pes etmk yok canm benm hep birlikte ;)

Back
X